violla

2015-08-05 16:08

Tikslas pateisina priemones. Svarbiausia, kad dar ne vėlu tikslui pasiekti-tokiu būdu. Man pasakos nepadės, jau. Žinau. Va, juokas ar jumoras- gali ir neblogai. Jei būtų kokie tai juoko seansai-eičiau. Žinoma, tik tas juokas turėtų juokingas. Ne vulgarus. Va, ponas Bynas man nėra juokingas. Jis gal ne vulgarus, bet jo tampymasis primena sunkia liga sergantį žmogų ir tai neetiška. Nemalonu žiūrėti. Bet gal aš ko nors nesuprantu, gal intelekto spragos..
Skelbimas: IEŠKAU DRAUGŲ JUOKUI:)))

Roberta

2015-08-05 15:08

o aš va sėdu, padirbu iki 22, o paskui valanda-Alisai stebuklų šalyje-kaip ir priklauso-pasakos prieš miegą.paskui imsiuos Hario Poterio, o paskui Žiedų valdovo.Žinoma, tai gali neigiamai paveikti depresines mintis apie gyvenimo esmes ir prasmes.Taip bus pakeista/išvalyta mano pasąmonė be pastangų. Atsibodo stengtis, reikia atsipalaiduoti, ir taip visur tik ir vark, bėk, lėk,stenkis, dirbk, būk protinga. Nenoriu:))

rita

Neparasiau psichologei Saulei? As nieko apie ja nezinau? Nei adreso kur jai rasyti ir kuo ji man gali padeti?

violla

Knyga rdquo;Jūsų pasąmonės galiardquo; yra vertinga, žinoma. Tai savotiška metodika, kurią nėra lengva įsisavinti,kaip atrodytų iš pradžų. Ji yra rsquo;ant bangosrsquo;, labai skaitoma. Ir aš skaitau.

violla

2015-08-05 14:08

O aš jau nenoriu tos tos meilės, nes ji duoda adrenalino, o adrenalinas yra laisvasis radikalas.. Nenoriu pamesti galvą,- gaila jos, būtų. Bet manau, kad ir negresia tai. Jau negresia. Kitaip yra gera, šilta draugystė. Tokia tikra. Fain.

zunda

2015-08-05 13:08

Palinkėjau labos nakties, tai dabar ir pasisveikinsiu - laba diena.

Perskaičiau tokią mintį: G.G.Marquez rdquo;Gyvenimas - ne tai,ką mes išgyvename, o tai, ką prisimename, kaip prisimename ir kaip tai gebame papasakoti.rdquo;

Gal tai tiesa, nes visi įvykiai po mėnesio ar po metų atrodo visai kitaip, nei tuo metu, kai jie vyko.

Leta

2015-08-05 11:08

Malvina, suprantu tavo nuotaiką - rūpestį ir kartu bejėgiškumą, tačiau nežinau kaip tau padėti. Net ir paties artimiausio žmogaus gyvenimo nenugyvensi už jį, sesuo turi pati ieškoti išeities. Apie remeroną galiu pasakyti, kad jis neduoda tokio slopinančio poveikio, nes pati jį vartoju. O klonozepamas tai mane baugina, nes be visa kita prie jo ir priprantama.
O sveikam tiek galiu pasakyti, kad jei kuo netikiu, tai to ir nenoriu. Dvasios ugdymą aš sieju su dvasininku, mokytoju, guru

Malvina

2015-08-05 10:08

sveiki,kaip laikos šis forumas?Patarkit ką įmanoma padaryt ir kaip padėt seseriai,nesenai grįžo iš ligoninės gydės nuo nemigos ir kitų psichologinių susirgimų....Po mėnesio jos visai atpažint negalim,viskam apatiška...o augina keturis dar mažus vaikučius....Geria ,kiek žinau remeroną,ar kaip jis ten vadinas.Nakčiai klonazpamą ir dar kažką.....hm...ir kaip taip gali būt ,kad jai nekyla rankos nieko daryt..sako,noriu,bet negaliu,nes rankos dreba.Labai daug ruko.......Šalia būt negaliu,nes turiu ir savų bėdų,bet baiminuos dėl jos....Gal paskambint socialiniam darbuotojui,juk ir jo pareiga ir šiokia tokia atsakomybė už vaikučius....Ačiū už atsakymus.Liūdėt nebėr kada ,reikia veikt...tik kad bejėge jaučiuos,o ir ne visai šeimai rūpi jos sveikata...

sveikas

2015-08-05 07:08

Dagne, svečias į namus - Dievas į namus. Aišku, žuvis ir įkyrus svečias pasmirsta į trečią dieną...

violla

2015-08-05 07:08

As visai noreciau paziureti rdquo;Suriko nuotykiusrdquo;-ten taip atlaisvina viska-man juokinga rsquo;nuo dusiosrsquo;.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių