alionka

2015-08-07 07:08

tai tau reiktu visa kursa gauti proceduru su vertikaliom voniom,bet tuo pat metu turetum gert vaistus,kad efektas butu,kazkokiu biski pleciamciu,raminanciu nervus...nes kitaip rezultato nebus man atrodo.As operuota,o istisai jauciu kad mane kazkas traukia atgal uz juosmenio ir uzpakalio.Dabar truputy pageriau magnio,plecianciu,dar kazkokiu vitaminu,lyg vel geriau,noriu kad kelione atlaikyciau lektuvu 20h.O kaip bus paskui vel nezionau....likimo ironija,kai kazkoks amziaus maras tie stuburai!

alionka

2015-08-07 07:08

tai tau reiktu visa kursa gauti proceduru su vertikaliom voniom,bet tuo pat metu turetum gert vaistus,kad efektas butu,kazkokiu biski pleciamciu,raminanciu nervus...nes kitaip rezultato nebus man atrodo.As operuota,o istisai jauciu kad mane kazkas traukia atgal uz juosmenio ir uzpakalio.Dabar truputy pageriau magnio,plecianciu,dar kazkokiu vitaminu,lyg vel geriau,noriu kad kelione atlaikyciau lektuvu 20h.O kaip bus paskui vel nezionau....likimo ironija,kai kazkoks amziaus maras tie stuburai!

as

2015-08-06 16:08

as vis galvoju,kad man bus geriau labai skauda kojas ir stubura atrodo ,kad kas ant uzpakalio uzkabinta ir sunku nest Sakiau ieskosiu masaziste ir gerai butu kad dar pakabot gauciau.

as

2015-08-05 16:08

šiandien vaziavau i Kauna su viltimi,kad guldys operuoti isvarza bet gydytojas Jagminas mane kaip prigazdino ,kad dar per jauna gulti po peiliu.sake kad man pavojinga .Nes sergu issetine. ar kas to malonumo neturejote patarkirte ka daryt?

li

2015-08-05 10:08

Labutis visiems. Noriu suteikti vilties kam labai blogai. Man truputi skaudejo koja, dariausi tempimus, po kuriu uzejo nezmoniski skausmai. 40 val isklupejau, tarpais nekvepuodama ir atrodo, kad ir stogas vaziavo.Po to dvi stuburo blokados, 1 kojos ir pasekme: viena koja per slauni 4 cm plonesne uz kita ir nepaeinu. Nevaiksciojau apie 2 menesius. Didysis dienos zygdarbis buvo su seimos pagalba issiruosti pas Jasiuna. Dekui jam, siandien vaikstau po 6 km per diena, neslubuoju. Dar prasysiuos pas Lina ar jo kolegas ir, tikiu, pasveiksiu visiskai. As norejau akcentuoti visiems, neissigaskit, kad slubuojat ar nepaeinat. Tai nera negriztama. Ieskokit savo keliu i sveikata.

Jolė

2015-08-05 10:08

Gal galėtum daugiau info apie Vinkovskių taikomas gydymo metodikas? Ir kokios kainos, ar įmanoma išsimokėti?

angels

2015-08-02 19:08

gal galit pasakyt kas tas mindaugas ir kur ji rast?aciu

vaidas

2015-08-02 18:08

Sveiki likimo draugai gryzau ir as is atostogu . Sustiprejau ir po truputi kibau i darbus .dziaugiuosi Alionuska del taves . Ir Kvietkas neblogai laikosi

alionka

2015-08-02 09:08

nu ir pavariau klaidu!is skubejimo...ir dar du kart yrasiau netycia....chi chi

bite

2015-08-01 07:08

Rasa parašykite p.Lino koordinates,labai prašau.Ačiū.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių