virga

2015-08-12 18:08

Klausykit, man kazkaip nejauku. Mano kompe buvo Viollos pranesimas apie kara su drauge ir vyru verslininku ir Robertos, ir K. Parasancios, o dabar ju nerodo. Greit bet kas man atrasykit!!!!Bet ka - buvo ar ne?

Malvina

Leta,vaikai,aisku,kad dziaugsmas :) bet kai ju 4...ir dar tokie ne flegmatikai...reik ju klaust ar myli jie mane,mat as juos aukleju kaip savo,tad jiems nera geresnes uz mama,o as kartais bunu rsquo;rsquo;blogarsquo;rsquo;-priverciu valgyt ,kas pagaminta,neleidziu per daug valgyt saldumynu....na,suprantat... :)

Malvina

Labas vakaras.Na taip,pati turiu rimtu problemu.Bet del to as nepanikuoju.Seseriai lyg ir geriau...lankosi pas psichologa,matosi teigiamu rezultatu,o gydytojos prognozes,kad sesuo pasveiks.Tiesa,pasirodo,seseriai yra diagnozuota depresija,ji tik tik neturi nedarbingumo/darbingumo lygio nustatymo.Aisku,vos ne vos,suradau jegu,nepanikuot,ir neverkslent ,kad vyriausia sesers dukra turi priziuret 3 mazesnius savo broliukus ir sesute...va del to labai panikavau.BET,kaip ir kiekvienoj bedoj seima,gimine ,kiek imanoma susivienijo.Padedam kuo galim...liudna,bet ir man paciai reik likt salto proto tam,kad sugebeciau kitokiais budais padet.Prirasiau cia visko,makalyne galvoj,tai ir atsispindi cia.Bet netrinsiu..

zilvinas

2015-08-12 17:08

Gal kas galite pasidalinti patirtim vartojant CIPRALEX?

guru

2015-08-12 14:08

visu tu baimiu,be psichodvasines terapijos kaikurie is musu,neiveiksim niekad...

vija

2015-08-12 12:08

Skydliauke yra isoperuota Siestai.Kazin,kodel ji daugiau neraso? Ar surado nauja gydytoja?

Liepa

2015-08-12 10:08

nuosirdziai siulau maziau gerti vaistus, o paskaityti M.S. Norbekova (knygos knygynuose). Tuomet suprasit, kad ne tabletese esme. Pati tai isbandau siuo metu ir gerai kad pradejau ne nuo vaistu, nors mazai iki ju truko. Kazkas is jusu cia siule paskaityt J.MARKUNO knygele "ZMOGAUS GYVENIMO NESEKMIU BEI LIGU PRIEZASTYS IR GALIMYBES JU ISVENGTI". Butinai paskaitysiu. Aciu, kas ja rekomendavot.

Roberta

2015-08-12 09:08

tai čia nėr ko ir svarstyti-aišku, kad juokeliai, jeigu padeda, bet kad būna taip, kad tie juokeliai tik erzina, nieko nesinori matyt ir girdėt. Čia kaip kada kas ir kam dėl ko:)) o tabletės tai..nu ką..irgi jei padeda, tai neblogai gal:))O jei to ir to?:))nuo situacijos priklauso ir žmogaus.

virga

2015-08-12 08:08

O as vistik pirmiausiai noriu Zavingai padekoti, juokas ir tokia fantazija bent jau man buvo didele dovana, o dvieju kermosiu vienu atsisedimu neapsesi - ir juoktis, ir kartu buti nesijuokianciu, rimtus dalykus mastanciu - neiseina. Man atrodo, kad mes is tikruju esam per daug rimti, net stipriai per daug ir nuo to daznai mums ir atsitinka taip, kad atsipalaidavimo nemokam pasiekt, nors jis cia pat, tik mes per daznai esam savim susirupine: sitas db man nelaiku, sito as db nenoriu, anas mane nervuoja, sitam neturiu jegu ir pan. Taigi aciu, nes bent as tai tikrai viduj rdquo;atsijungiaurdquo; per sias dienas, cia vis nosi ikisdama. O darbas jau ir yra toks dalykas, kuris issunkia. Matai, Roberta, sakiau, is gerimo naudos menkai:))) As, pavyzdziui, kai atsipalaiduoju, tai jau tik netradiciskai ir stengiuosi ta daryti ilgai negalvodama, bet tokie budai, kaip isgerimas, kulturingas muzikeles paklausymas, pagulejimas vonioje, masazas, pAsivaiksciojimai man visai nepadeda. Pasidedu, pavyzdziui, antklode ant grindu ir guliu i sekcija kojas atremus ir ziuriu i knygu nugareles, paskui kur nors mintys nuklysta ir po truputi viskas rimsta, man dar labai padeda isejimas ratelio geram pavakary - spoksau tada i namus, ju stogus, nes kai diena mieste vaikstau, pastebiu, kad niekada galvos nepakeliu taip, kad galeciau bent jau papasakoti, pro keliu aukstu nama praejau...

Roberta

2015-08-12 04:08

aha, aš irgi labai rimtai dirbu.taip, kad vakare bloga ir neišmanau, kaip atsipalaiduoti. Vakar išgėriau vyno porą taurių, tai dar blogiau pasidarė.Naktį širdis ėmė kalti, prabudau ketvirtą ir nein užmigt. Čia nosį įkišu, bet kad vis tas pats stilius apie arklius ir t.t., tai, sakau, palauksiu, kol bajeriai baigsis, jau pabodo. Gal kas parašys, kiek kokių tablečių vartoja ar pan.:)) ketvirtis tokių, ketvirtis anokių. Šiaip vakar galėjau rinktis-vynas, tabletė ar 5 ratukai stadione. Pasirinkau patį blogiausią, įtariu:))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių