violla

2015-08-14 14:08

Va, plaukus paryškinau riešuto spalva. Dar gal teks netingėti keletą baltų sruogelių išgauti, nagus susitvarkyti ir ryt į batus..be kulniukų-nemėgstu stypčioti. Dar dirbsiu paparaciu-fotografu, tai teks lakstyt. Bet, žinot, jei rimtai, visai nuotaikos nėra - nieko aš nenoriu..visaip blogai, ot, suknistas reikalas ta depresija.

sara

2015-08-14 14:08

Sveiki gyvi, depresuotojai,
Ligos musu neiveiks! Isaus ir mums sauleta diena!Labai tuo tikiu ir linkiu visiems pasveikti.
Trumpai prisistatysiu.
Depresija - mano palydove jau, speju, keleta desimtmeciu. Antidepresantu taip ir nesiryzau pradeti gerti, nors gydytojai buvo israse ne karta. Visokios "padek sau" knygeles, tarp ju ir siuose pokalbiuose minetos, ir daugybe kitu padedavo tik labai trumpa laika, ir tai is esmes problemos neisprende.Lygiai kaip ir psichoterapija.
Dabar pradejau vartoti homeopatinius vaistus, kuriuos israse gydytojas homeopatas. Greito poveikio nesitikiu, nes homeopatiniai gydo letai.
Noreciau suzinoti, ar kam nors padejo homeopatiniai vaistai nuo depresijos? O gal kas vartoja jonazoliu preparatus? Girdejau, kad jie dabar labai populiarus ir veiksmingi, ir zmones linke chemija "nebesitrucyti".

Vilte

2015-08-14 13:08

Laba visiems...na ir as paziurejau, kad su mano niku yra dar viena moteris tik kituose forumuose...as tikiu, kad cia netycia gaunasi...)))tai dabar ,kuri tikra Leta?...)))

Vilte

2015-08-14 13:08

zunda

2015-08-14 10:08

Labas visiems. Smagu, atsirado naujas vardas.

O mane ištiko knygų skaitymo priepuolis. Kaip senais gerais laikais, jokių kompų, jokių forumų, tik gera popierinė knyga. Visą savaitę. Tikiuosi dar pratęsti šį malonumą.

violla

2015-08-14 10:08

Gyvenimą reikia pragerti taip, kad nebūtų gaila už blaiviai pragyventas dienas..
Čia taikau sau, robiui ir visiems normaliems žmonėms:)))Aš-gersiu. Rytoj. Ir vakar gėriau. Va, taip, va.

Leta

2015-08-14 07:08

Labas rytas, noriu pasakyti, kad man trūksta visų šiame forume sutiktų žmonių: guru, Megės, Vetos, visų, visų, kurie nebepasirodo ir kituose forumuose. Šitos temos pavadinimas pritraukia naujus žmones, gal todėl ji vis dar populiariausia.
Manęs depresija dabar nekamuoja, tačiau aš vartoju vaistus jau gana ilgai, lankau stropiai terapinę grupę ir vis tiek nerimauju dėl to kas bus toliau. Visą laiką žinau, kad esu rdquo;pašautas paukštisrdquo;, kuris gali nukristi bet kuriuo momentu. O kaip sekasi jums?

violla

2015-08-13 19:08

Gal ir neblogai su savim pasikalbėti? Kaip jupi. Va, šito tai nemoku. Tik mintyse nuklystu toli toli, į savo sukurtą šalį, kurioje net vyksta veiksmas.. Dažnai, taip nesinori iš jos sugrįžti.. Mintimis pasišneku su daugeliu, rdquo;po dušamrdquo;..:). Bet užrašyt neišeitų.
Tęsk, jupi:)

janutė

2015-08-13 19:08

Užkalbėjimai-akių dūmimas.Teko susidūrti su tokiais gydytojais Kas kaip moka taip gyvena,, atsiranda tikinčių dar ir kiek.

Malvina

2015-08-13 13:08

Tikrai,Leta,svarbu,kad situacija bent siek tiek jau valdoma!Bet atsipust dar ankstoka.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių