vaidas

2015-09-07 16:09

Man tai kai padirbu patirsta koja ir kai blogai paguliu ar pasedziu skauda nugara . Netinka visiskas pasyvumas ir didesnis darbas .

vaidas

2015-09-07 10:09

Mane operavo Jagminas Kaune vasario 21

vaidas

2015-09-06 08:09

Man tai po operacijos po truputi , bet labai letai gereja . Ruosiuosiu psihologiskai mokytis . Keisiu profesija .Tai tiek trumpai

vaidas

2015-09-05 16:09

Taip Dormeo ciu ziniai prasti . As pirkau latekso ciuzini Trivilitos gamybos tai lietuviska firma . sie ciuziniaiyra pigiausi is geresniu . Sios firmos kokybes telefonas 880000110

vaidas

2015-09-05 16:09

Taip Dormeo ciu ziniai prasti . As pirkau latekso ciuzini Trivilitos gamybos tai lietuviska firma . sie ciuziniaiyra pigiausi is geresniu . Sios firmos kokybes telefonas 880000110

li

2015-09-03 12:09

siek tiek galiu pasidziaugti. Neblogai jauciuosi. Menesi laiko mankstinausi pati, mazai gerejo. Buvau sugrizus i Lietuva, nuejau pas Jasiuna konsultacijai, gavau labai vertingu pastabu. Pasirodo, teisingai darant jo pratimus irgi galima pavargti. Pradejo gereti, kai pradejau letai su didele itampa juos daryti. Ir tikrai kiekviena karta nepasimankstinus, ar mazai pasimankstinus jauciuosi blogiau. As darau viena karta per diena 1 val., o kita maziau apie 0,5 val. Ir prie to dar einu apie 1 val. Rytoj pirma manksta pas svedu kineziterapeute. Ziuresim.

Paciente

2015-09-01 17:09

Vilniaus greit.pagalbos ligonineje geras neurochirurgas-Robertas Kvascevicius.Jis viska isaiskina,po operaciju nepalieka ligonio,rupinasi juo.Dekui jam,tikras gydytojas.

li

2015-08-31 16:08

Kvietkas teisus, kai sako, kad mus tik mansta isgelbes. Bet neteisus, kai del itvaro sprendzia, kad mano beda jau sena. Skausmas pirma karta perreze kovo 17d., o koja nusilpo ir suplonejo per pora savaiciu. Teko deti kelio itvara. Taip kad itvara gali tekti deti visai svieziems ligoniams. Tiesiog buvo paliestos tos sakneles, kurios uz motorika atsakingos. Taip kazkaip man aiskino. Itvara man reikes nesioti apie metus einant toliau, namuose ir aplink man jo nereikia. Ir visiska teisybe, kad mankstos iskapsto is bedu. Po dvieju savaiciu ilgos keliones ir nesimankstinimo pablogejo. Dabar jau atsigaunu. Iejau i ta lygi, kuri pasiekiau pries kelione. Darau kasdien Manksta ir jau nueinu po 4-5 km. Einu del kojos, bet svedu daktarai visiems stuburiniam israso ejima salia mankstos. Greita zingsni, o ne leta. Taip kad maziau sedekit prie kompo, visi gulkit ant kilimelio. I manksta!

daiva

2015-08-28 16:08

Mano sunui 24m.jam rasta stuburo isvarza 8.5mm.Pasiunte pas neurohirurgus bet operuotis mes nenorime.Gyvename Kedainiuose taigi privatus gydymas irgi mums neprieinamas.Bandysime Kauno klinikose tartis kad gydytu mus be operacijos.Bet noreciau isgirsti jusu nuomone,ka patartumete daryti kaip pagerinti savo savijauta nesioperuojant.Cia yra visokiu nuomoniu apie gydymosi metodus,bet gal dar patarsite ka...

jurga

2015-08-26 14:08

pasirodo ne aš viena vargstu su stuburu,mūsų čia daug:)Daug kas minit Liną.Gal duotumėt telefoną it parašytumėt kur jis gyvena Vilniuje ar Kaune.Dabar gydausi pas Jasiūną,bet norėčiau ir su Linu pasikonsultuoti

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių