vija

2015-10-01 08:10

Cia apie mano dabartine busena-rdquo;Plaukiu pasroviui...negaliu pasipriesint...Kas bus tegul bus...Kad tik butu sviesiai...rdquo; Neprisimenu,kur tai skaiciau:)

Roberta

2015-10-01 08:10

Matyt, mes nemokam priimti savęs tokių, kokie esam, nemylim tokių, tai ir nepasitikim, galvojam, kad va kiti tai geresni.Yra tokia knygardquo;Mokykimės pasitikėti savimirdquo;.Bet kad mes ir taip tobuli ir geri:) Čia tas visur sklindantis virusas būti šaunuoliais visur ir visada ir įvaro kompleksus, o jei dar vaikystėje trūko meilės, jei dabar trūksta šilumos, tai taip ir darosi, bet man regis-padėtis pataisoma:) tik drąsiau,ir mokykimės mylėti save, kitus, gamtą, darbą.Lengva pasakyti, bet pamažu galima ir padaryti:)

Roberta

2015-10-01 07:10

Įkišiu nosį į Jūsų kambarėlį, atsiprašau:) žinot-man rodos, Jūs visi sveiki, tik gal kiek nedrąsūs,jautrūs, gyvenimo bėdų užgulti. Na, tie panikos priepuoliai, tai , žinoma, nėra okey, bet...visa kita tai juk negalim mes būti visi vienodi ir liūdnumas ar jautrumas nėra liga, man regis:)būkim sveiki ir laimingi:)

vija

2015-09-30 08:09

Cia as kazkur skaiciau apie draugyste:rdquo;Jei viena diena tu noresi verkti-pasakyk man.Nepazadu,kad tave pralinksminsiu,bet galesiu verkti kartu.Jei viena diena noresi pabegti nuo visu,pasakyk man.As taves neprasysiu sustoti,bet begsiu kartu.Bet jei kada as neatsiliepsiu,susirask mane,gal man reikia tavo pagalbos.rdquo; Tai va...

vija

2015-09-30 08:09

Labutis.Kaip gerai,kad jus cia..:)Sias dienas negalejau bendrauti,tai taip buvo liudna...Marija,galejai parasyti,kad blogai jautiesi,gal butume kaip nors tave pralinksmine ar kartu paliudeje...Matai,mes su Zilvinu jau turime svajoniu nameli ir norime visus norincius i ji pakviesti:)Dar matau,kad mes turesime ir gelininka:)Reiskia,kad ten bus sodas ir daug geliu:)))Ir dar jauciu,kad valgysim skanias kriauses:) Zilvinai,o tu siandien nedirbi? Kaip pats jautiesi,nes paskutini karta tu buvai liudnas ir nusivyles.?

zuikis

2015-09-28 16:09

gal kas nori pakalbėti apie Vaižgantą

SKAITYTOJA

2015-09-28 09:09

ash nesuprantu zmones lyg ir suauge turetu rashyti, bet protauja tai kaip 5m vaikai,tik kad daugiau keiksmazodziu moka nei jie...:/man neseniai 18m. suejo,deja man nekyla ranka rimtam puslapi rashyti tokias nesamones...susiraskit koki chatuka ir ten rashinekit nesamones...vietoj shios svetaines kureju trinciau shiu rdquo;dideliurdquo; zmoniu komentarus ish cia...o gal cia tiesiog rdquo;Kuzmos 13rdquo; ar rdquo;Vasaros 5rdquo; forumas rdquo;Pasipergyvenimairdquo;:DDD shakes kazkokios,degradave jus mielieji..ne tokiuose puslapiuose jums lankytis,o jei lankotes tai jau geriau rdquo;nepasipergyvenkitrdquo; o apie psichologines ligas paskaitykit....:DDDD

Marija

2015-09-27 17:09

Na va, atejo dukra, reikia jai vieta prie kompo uzleisti. Tikriausiai jau sudie.

vija

2015-09-27 15:09

Tikrai,o kur musu Marija? Gal vis su tuo nelemtu moliugu kovoja?:)

Roberta

2015-09-26 09:09

Aciu, Marija, tikrai ryt pabandysiu arba savaitgalį.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių