zunda

2015-09-28 20:09

Turiu toki kvaila iproti, be reikalo blaskytis po namus, tai nusivarau nuo koju, o naudos jokios :)

zunda

As siandien kaip dusia be vietos :) Kazko nerimstu, bet dar nezinau ko :)

zunda

Aha, bijai susirgti. O kaip sekiojasi gyvenimelis jaunas?

violla

Bioenergetika nėra toks paprastas dalykas kaip aritmetika: noriu - programuoju pozityvą, noriu - programuoju - negatyvą. Perskaitom keletą sraipsnių apie minčių materializavimąsi ir įtikim, garsiai deklaruojam: būkim stiprūs, galvokim,kad viskas bus tik gerai. Ir bus gerai. Deja deja...dažnai įnešama korekcija iš auksčiau. Ir velniop nueina mūsų programos. Prisiminkim nesenas žymių žmonių istorijas, kurie susirgę vėžiu, visais įmanomais būdais atliko tą programavimą. O rezultatas?..
Taip kad, nežinom mes bioenergetikos, tai ir nemosuokim jos vėliava - reikia ar nereikia. Ambicinga ir ji. Neprognozuojama.
Nesakau, kad nieko daryti nereikia. Bet kalant pozityvias mintis- vidurio kelias pats saugiausias. Tai ne tas pat, kas pesimizmas. Tai daug sudėtingiau.

violla

2015-09-28 17:09

Einu gal vilnų verpt-nėra su kuo čia pasitarti. Dėl tolimesnio gyvenimo. Arba eisiu lovą klot. Jo, zunda, ir man rytas kaip apokalipsė..
Vakare aš gaji.

Naujoke

2015-09-28 14:09

sveiki,labai noreciau,kad isileistumet mane i savo diskusijas,vien todel,kad cia gal gauciau patarimu,o mane jauciu,kad zodziai ir paaiskinimai,siek tiek,gal nuramintu,sergu jau daug metu,gydytojai sako,kad nerimas,bet paskutiniu momentu jauciuosi,taip baisiai,kad tiesiog netikiu juk tai nerimas,kaip bunu viena namuose atrodo kraustausi is proto,kad numirsiu,kad man niekas nepades,pastoviai silpna,nera jegu,net atrodo kojos nelaiko,blogai miegu,naktimis pila prakaitas,man niekas neidomu atrodo,net galvot nepajiegiu,paskutiniu metu labai pradejo kristi svoris,nors aisku daug maziau valgau,ir siaip pastoviai galvoju,kad man vezys ,auglys ,netikiu gydytojais,nejaugi cia tikrai nerimas,o gal ta nelaiminga depresija,o gal net nezinau ka ir galvot,jei galit pasakykit savo nuomone labai aciu.

Roberta

2015-09-28 14:09

einu kepti varškėčių savo sūnui, va, radau receptą bernardinuose.ten dar rašo apie kančią, tai parašiau komentarą, kad visai nemanau, kad ji tokia jau gera, t. y. teikia išminties ir išgrynina.oi, nenoriu nei girdėti, kad kančia yra gėris:)
geriau rašau receptą, tik, man regis, miltų tai per mažai gali būti.ums reikės:

Apie 200 g varškės arba varškės sūrio,
2 – 3 kiaušinių,
1 šaukšto cukraus,
druskos, cinamono,
2 šaukštų miltų,
2 šaukštų natūralaus jogurto arba rūgpienio,
2 kriaušių,
žalių peletrūnų lapelių,
aliejaus kepimui.

Paruošimas:

Varškę pertrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukraus, druskos, cinamono ir viską gerai sumaišyti. Tada suberti miltus, įpilti jogurto, dar kartą masę sumaišyti.

Kriaušes nulupti ir supjaustyti plonais gabaliukais.

Peletrūnų lapelius susmulkinti.

Kriaušių gabaliukus ir peletrūnus suberti į varškės masę ir viską gerai išmaišyti.

Paruoštą masę šaukštu dėti į įkaitintą keptuvėje aliejų ir kepti.

Valgyti su natūraliu jogurtu, uogiene.

violla

2015-09-28 13:09

Aš tai gydžiau ligonius...mokiau, kaip reikia save saugoti, mylėti ir sveikatintis. Patenkinti liko, sako.. Tinku tokiam darbui, ar ne?:)) Neseniai grįžau.

Roberta

Šiandien net du kartus dariau mankštą, ėjau pasivaikšioti, kepiau lašišą, klausau klasikinės muzikos - ne gyvenimas, o pasaka:))

violla

Labas:)
Kažin kur dingusi tetulė Veta?:)Aūūūū.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių