Johnas

2015-10-08 16:10

del draugu tai tikra tiesa..vistiek kad ir kaip butu kazkokia inventorizacija vistiek gaunasi..

Johnas

na tikiusi nedingsiu vel kur nors..bet as optimistas jei ir dingsiu tai vis kaip nors issikapstysiu.. galiu ir el pst ar telef parasyt jei kas nors noretu bendrauti apie ta optimizma..svarbiausia visada ziuret tik i prieki..ypac kai vairuoji :-))

Johnas

Jo turbut svarbiausia kad butu ka veikt.. as ir siandien buvau pas save darbe, apsitvarkiau siaip visokius reikalus ir vel pabegau..salta ten kazkaip. O del darbo tai vis sugalvosiu ka nors..dar turiu dvi savaites laiko.. Kol kas tai pas mama slepiuosi nuo visu,,:-)) man buvo labai stipri rdquo;atakardquo; kol kas tik stipreju :-))

Johnas

kartais tikrai buna..gal karta i menesi..kad uzeinu cia bet bijau ka nors parasyti..vis tie barniai pykciai. taigi paskaitineju ir vel pasislepiu..ne del to kad bijociau kazko Tik siaip dingsta nuotaika. O siandien tai labai liuks viskas..

Johnas

adresiuka tai galiu duot bet kas ten ileis.. mano butas uzrakintas..niekas ten negyvena..

Johnas

malonu :-) Taigi po biskuti.. visko buvo ir is darbo buvau isejes o paskui vel apsigalvojau, kad reikia dirbt tai nors su zmone pabendrauji.. o tai po kiek laiko dar pradesiu zmoniu baidytis.. Supratau kad musu liga tik laikina :-))

Johnas

vaziuociau as i ta zvejyba bet bijau tamsos.. kita karta tai tikrai nuvaziuosim..

leja

2015-10-08 15:10

Gal kiti taip pat galvoja, kaip tas vienas tik neprisipazista, sunku juk prisipazinti, kad toks esi bent sau:)

belekas

2015-10-08 14:10

sveiki forumieciai.Bet jus ir nusivaziavot, nors is kitos puses as jus suprantu - laiko daug, oviskas kas ymanoma aprasyta ir isbandyta.
Ka norejau paklausti - ar matete pirmadienio vakarines zinias? Ten sake, jog atlikti dideli bandymai genetikos srityje, gydyti tokias ligas kaip Alshaimerio iki vezio.Jums tai nieko nesako?

Johnas

2015-10-08 14:10

labas visiems forumieciams.. smagu,kad forumas kazkiek atsigauna. Jau ir jumoro kazkiek atsiranda.. Vat butent taip ir reiketu ziureti i viska. Tiesa sakant as jau seniai nekreipiu demesio i savo trukumus, yra kaip ir turi buti. kiekvienas nueina tiek kiek pats nori.. Linkejimai jurai ir tutsi :-))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių