doppelgänger

2015-10-09 11:10

Zundai

Juk paprastutę muzikėlę siūliau, nuo jos auksinė žuvelė nusipigintų iki sidabrinės su nuolaida:))

va čia labai rimta:)

www.youtube.com/watch?v=SLuW-GBaJ8kNR=1

Dar iki šiol mėgstu vokiečių kultūrą, deja, ji vis labiau panaši į paprastą "vakarietišką" standartą.

doppelgänger

2015-10-09 10:10

Raudoniems Vakarams

Cipralex man irgi nepadėjo, sėdžiu šeštus metus su paroxetin, yra šalutinių.

debeselis

2015-10-09 10:10

Sveiki! Tikrai smagu šiame forume, iš karto pagėrėja nuotaika, kai skaitai daugumos nuoširdžius patarimus, bendravimą. O Rubine Tu turėk viltį, kad gražūs dalykai greit sugrįž pas Tave ir pradėsi džiaugtis smulkmenomis, kaip kažkada ankščiau.
Labai miela pamatyti nuoširdžių žmonių veidus forume, tai Roberta, Leta. Aš galvoju, jog jūs dažnai paskaitote, bet įsiterpiate, tik retsykiais. Tiesa? Pasidžiaukime šia gražia rudenio diena.

Roberta

2015-10-09 09:10

Tikrai aš pati esu ne kartą sumaišius paprasčiausią nuovargį su depresija. Nusialinau ir kritau į bejėgystę, o save kaltinau, kad va-depresuoju,nemoku gyventi, kalta esu. O tas pasakymas kitam-rdquo;pailsėkrdquo; -kartais tikrai sugraudina, nes pajunti, kad kitas tavęs nesmerkia, o stengiasi pagelbėti, bent jau užjaučia, supranta. jei tai dažniau išgirstume iš artimųjų, būtų gerokai smagiau gyventi. Bet mes tokie užsiėmę, tokie nelaimingi(arba labai laimingi:)), tokie savim užsiėmę, kad nematom šalia esančio.belieka tada pačiam savim pasirūpinti:)) Nes kas gali būti svarbiau už sveikatą-fizinę ir dvasinę....

Roberta

2015-10-09 08:10

Taip ir galvoju kol kas. Na, kad tai laikina. Atrodo, kad galėčiau mesti visai, bet...o gal kažkiek jie ir veikia teigiamai, kas žino.Ai, bent jau smagiau , kai žinau, kad darau VISKĄ, kad nebūčiau paskendusi liūne-kančioje ir bejėgystėje.Labai jau aš ten minimaliai- trečdalis prieš miegą, trečdalis ryte.Paskui liks trečdalis tik vakare:) Reikia tvirtai pajusti žemę po kojom:) psichologinis poveikis, kad va -darau Viską yra neblogas:)

Leta

Sveiki, aš irgi žinau kas būna, kai pradedi vartoti vaistus - jaučiausi apsvaigus, nelaiminga, silpna. Bet tai praeina, todėl belieka laukti pagerėjimo. Leisk sau pailsėti, Rubine. Man Roberta pernai sakė tą patį - pailsėk, labai gerai prisimenu. Geriausi žodžiai, kuriuos tada čia forume išgirdau.

Leta

Man atrodo, kai geri vaistus, reikia tikėti, kad jie padeda. Tada susideda du poveikiai - cheminis ir psichologinis. Jei netiki, tai kam gerti? Jūs Roberta verčiau galvokit, kad tai palaikantis, pereinamasis gydymas, po kurio jūs gyvensit be vaistų. Ir priimkit save geriančią vaistus, juk šaunu, kad jų reikia jums vis mažiau.

Roberta

Aš dar vis nedrįstu visai mesti vaistus. Jaučiu dar depresijos įšalą:( Nors nei kiek nepajaučiau nei nuo vienų vaistų, kad man geriau, tikrai tikiu, kad lipu aukštyn tik savo entuziazmu, ypač kai yra pagerėjimo laikotarpiai. Stengiuos juos išnaudoti. Po kiek vieno lūžimo kruopščiai apgalvoju, kas labiausiai paveikė į blogą pusę, stengiuos daugiau to nekartoti, pasirinkti kitus sprendimus. Bet keisti save, savo gyvenimą labai sunku.. O dėl vaistų-geriu kažkokį naują antidepresantą Triticum, gydytoja sako, kad reikia. Na, jis ir ramina truputį. Dar vis neturiu drąsos pabėgti nuo tų gydytojų.Inercija pasidarė, atrodo lyg bijau pati viena žengti, štai ir čia kalbuosi tarsi norėdama už kažko dar pasilaikyti. Depresija tuo ir pasižymi, kad susilpnina valią, charakteris tampa netvirtas, įsibaimini, jauties ne toks kaip kiti, pažeidžiamas, silpnas, gali greit palūžti. Vis galvoju-ir kaip gi ir kaip gi susutiprinti charakterį, dvasios centrą padaryti tvirtesnį.

Roberta

2015-10-09 07:10

jo, labai gerai daug vaikščioti.šiaip mankštą daryti tai tingiu dažniausiai, bet vaikščioti grynam ore tai visai smagu.tikrai padeda kažkur nerimai išdulka tada

Roberta

2015-10-09 07:10

Apskritai, sako, reikia imti ir kažką padaryti ne taip, kaip darei iki šiol. Na, į darbą kitu keliu nuvažiuoti arba bent namie vasarą pavaikščioti su žiemine kepure. Sako, teigiamai veikia nuotaiką, lengviau keisti gyvenimą. kartą taip ir padariau-užsimaukšlinau kepurę sūnaus ir vaikštinėjau po namus gal valandą, bet..nieks nieko nesakė, nepastebėjo lyg:( o gal pagalvojo-turbūt mamai jau visai blogai:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių