brone

2015-10-16 19:10

Operuotis neskubek.Visu pirma palauk rezonanso atsakymu.O tada jau pagalvosi ka daryti.Isklausyk ka pasakys Bataitis,o paskui nueik pas Milasiu pasikonsultuoti,
.Esu jo ligone,jei nori,galiu duoti jo telefono numeri.

laimuze

2015-10-16 13:10

AŠ 23d.EINU DARYTIS MR,PATS BATAITIS MANE SIUNČIA,BET JEIGU REIKS OPERUOTIS AŠ NEBEŽINAU PAS KA BESIOPERUOTIS,FAKTIŠKAI BATAITIS TURI ŽIŪRĖTI KODĖL MAN BLOGAI TAIP YRA, NES JIS MANE OPERAVO PRIEŠ PUSE METU,MAN TIEK PO OPERACIJOS BLOGAI,KAD AŠ NEGALIU NEI KOJOS PAKELTI,AŠ TAIP BLOGAI NESIJAUČIAU PRIEŠ OPERACIJA,O DABAR BE LOVOS NEGALIU GYVENTI

brone

2015-10-16 12:10

Klaipedoje tap pat yra juk visokiu gydytoju.pabandykit eiti pas savo gydytoja,kad siustu pas neurologa,bent paprasta tomografija padaryti,o apie peiliu suspesit palysti.Juk yra masazai,manualines mankstos,ir t.t.O siandien per radija girdejau,kad Klaipedoje,Sukileliu.g,atsidare stuburo ligu centras.Isbandykit is pradziu visus tuos dalykus ir blogas mintis vykit salin.Svarbiausia nenuleist ranku!

laimuze

2015-10-15 18:10

PATARKIT MAN AR EITI PAS BATAITI DAR KARTĄ,KAD ŽIŪRĖTU KODĖL TAIP BLOGAI MAN PO OPERACIJOS,AR EITI PAS KITA GYDYTOJA,NES AŠ PILNAI TIKIU KAD BUS REIKALINGA DAR OPERACIJA

laimuze

2015-10-15 18:10

AŠ TAIP IR SUPRATAU KAD JIS ŽIURI Į VISKA PRO PIRŠTUS,JIS MANE OPERAVO PRIEŠ PUSE METU,BET DAR BLOGIAU JAUČIUOSI,NEŽINAU KA MAN DARYTI,KUR KREIPTIS,NES TIKIU KAD DAR REIKS OPERUOTIS?

brone

2015-10-15 17:10

Nekoks daktarelis Bataitis,Taksa jo pries operacija 500lt.,kai kiti neiima arba ima proto ribose.Po operacijos ,kad apziuretu nelabai sulauksi,kai pvz.Milasius ar Kukanovas per diena uzsuka po 10kartu.Ir apziura tajo nekokia.Ir isvis apie ji labai negraziai kalba.

laimuze

2015-10-15 15:10

GAL KAS GALITE PARAŠYTI ATSILIEPIMU APIE KLAIPĖDOS NEOROHIRURGA gyd.BATAITI

vaidas

2015-10-15 14:10

Operacija ne visada padeda , kaip asmeniskai man tai tik nueme skausma , bet dabar daug ko negaliu daryti, bet neskauda kojos ir nugaros

brone

2015-10-14 16:10

Vargstu su nugaros skusmais apie17m.,tad nauji mankstu pratimai man pravers,juolb esu is tu,kur nenustygsta vienoi vietoj.O ir niekada neatmetu pasiulymu isbandyti kokiu mankstu ar siaip kokiu patarimu.Todel dekoju,tikrai isbandysiu.

brone

2015-10-14 16:10

Siuo metu nedirbu niekur.Pries pusantro menesio,mane atleido is darbo pablogejus sveikatai,o ir neigaliu saiais laikais nieks nenori.O as dar turiu bedu su liezuviu-(tas bjaurybe be kaulo,tad ir tabaluoja viska:ir ka reikia ir ko nereikia),tad ir isprase graziai.O siaip- dirbau visuomenineje srityje su zmonemis.Operavo mane,lygiai pris metus t.y. 2006.10.15

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių