Ineta

2015-10-17 08:10

Aciu labai uz patarimus!! Na, juros vandenelio nera, kaip pasisemti, nors esu pora metru nuo juros darbe! paradoksalu, bet..
pabandysiu citrinyte su druska tada.. O svogunu, tai neee... as ju ne tik nevalgau, net negaliu nei ju kvapo pakesti, o ir pamacius svoguna nupurto..brr.. tikiu,kad padeda, nes kai buvau maza, mama karta bande lasinti, tik baigesi tuo,kad mane bloga pasidare.. nu nekenciu as ju ir tiek..
Pasveiksiu butinai ir kuo greiciau!!
aciu dar karteli!
Geros dieneles!!

Ineta

Labukas visiems:)
Del jogos man irgi labai idomu.. tik nezinau, kaip ir kur suzinoti, kur vyksta profesionalus uzsiemai Kaune..:( nes pagal skelbimus, tai kai papulsi pas koki rdquo;treneri/-erdquo;, tai ne nesuzinosi, su kuo ta joga rdquo;valgomardquo;..
Kaip nuotaikeles siandien jusu, musu visu??
mane tai pagavo sloga..:( brrr..
Tutsiuk, tu minejai,kad tavo mamyte liaudies medicina domisi, ar ne?? gal zinai koki liaudiska metoda atsikratyti slogos..?? nes mano citriniukai su medum nelabai padeda sikart:( O ir gerkle rytais buna kazkokia nelabai kokia...
Dekui.
Geros dieneles visiems!Sypsenele jums:)

leja

Labas rytas, kas siandiena nematytas:) Smagu, kai rytas prasideda nuo anekdoto:) Geros jums dienos!

Giedrius

2015-10-17 06:10

Rytas labas...rytas suraitytas stiklai masinos reikejo skust, nusibodo neprasidejus bet vistiek busianti ziema

Vilte

2015-10-16 19:10

Neseniai pradėjau lankyti jogą, siūlau visiems, prie šios ligos reikia mankštintis-jogoje puikūs tempimo pratimai,kvėpavimo pratimai taip pat visiškas atsipalaidavimas, užmirštant visus rūpesčius ir išgyvenant tokią būseną, kai esi mintimis ,,čia ir dabarrdquo;.Po to esi pilnas energijos,nes ten energiją pakrauni į save, o neatiduodi, kaip pvz. sporto salėse.Jei yra galimybės siūlau visiems!

rasa

2015-10-16 19:10

...ir stipriausieji paluzta...tam,kad dar ir dar karta pajaustu ,ir suprastu,kokie jie stiprus... sekmes!

vytis

2015-10-16 18:10

Manau medikai rekomenduodami joga turi mintyje fizine nauda, nes tai nera sportas ir pratimai lavina kuna be streso. Taciau yra ir kita, daug gilesne jogos prasme. Ir sia tema siuolaikine LT medicina tikrai nerekomenduos ir nepatars nieko, manau tai gali patarti zmones, kurie po dideliu traumu jogos deka atsistojo ant koju ir tiek kurie joga praktikuoja seniai ir turi ziniu ir rysiu. Na cia mano tokia nuomone.

aivaras

Eina tankas ir zaporozietis i kara. Tankas sako zaporozieciui:
-Taves nepriims, nes tavo sirdis subinej.
Zaporozietis atsauna:
-Taves irgi nepriims, nes tavo pimpalas ant kaktos!

aivaras

Anekdotas. Ateina vyras i moterisku apatiniu rubu parduotuve zmonai liemeneles pirkti. Pardaveja klausia koks dydis. Vyras nezino. Pardaveja:
-O gal toks kaip mano?
Vyras:
-Atsiprasau, bet as jusu krutines rankose nelaikiau...

aivaras

Sveiki visi. Apie automobilio kompensacija. Nuo gavimo kompensacijos automobiliui to lapo turi isigyti automobili per puse metu. Toks duotas laikotarpis. O eksperto ivertinimas 45 litus kainuoja Kaune, nezinau kiek kitur.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių