Juozas

2015-10-21 09:10

Nebandem AD, nes dabar jau kaip ir nebera reikalo, dabar savijauta jau normali.

Juozas

2015-10-21 07:10

Jauciuosi blogai - tai sunku pasedeti ramiai, atrodo, kad svaigsta galva, greitai pavargsti, esi be energijos, be noro kazka veikti, karts nuo karto sirdies ritmo padidejimas - apibendrintai nerimo sutrikimai. Sumazinus/atsisakius diazepinu - visi sie simptomai dar labiau sustipreja. Tai ir sunkiausia.

Juozas

2015-10-21 05:10

Jokiu budu neneigiu, kad nepadeda. Sia informacija pasidalinau, nes pats buvau priprates prie clonezapamo (apie 6 metus kasdien po 1 mg), nors toks gydymas jau nebeturejo jokios prasmes, nes jau po pusmecio buvau priprates prie sio vaisto ir jausdavausi blogai, nors ir toliau vartojau po 1 mg. Nesupratau, kas darosi, galvojau, kad nepasveikstu vis. Ir tik po metu, kai pradejau aktyvu clonezapamo atsisakyma, aisku priziurint gydytojams, galiu pasakyti - blogai jausdavausi, nes orgnizmas reikalavo vis daugiau clonezapamo. Siuo metu, jau 2 men. esu be jo visiskai ir jauciuosi gerai. Nors sie metai buvo baisus, kankino tikrai baisi abstinencija. Jeigu ka domins, galesiu papasakoti daugiau.

guru

2015-10-20 15:10

Dar reikia dziaugtis,kad nors tokie dalykai padeda.Psichiatrijoje yra kaip tik stengiamasi,kad ligonis kuo maziau gautu tu paprastu raminanciu.

Juozas

2015-10-20 12:10

Jei ka domintu informacija apie raminamuosius ir nora ju nebevartoti(ala clonezapamas, diazepamas, xanax etc...) ir skaitot angliskai, tai pasiskaitykit cia: www.benzo.org.uk

klausimelis

2015-10-19 20:10

Arkas vartojot Cymbalta? Ka galite pasakyti? Ar yra geresniu SNRI grupes AD?

erikas

2015-10-18 11:10

Nesvarbu,kad neklause,- as Pats atsakiau.

erikas

2015-10-17 20:10

Dingo i Skypersquo;a.Dabar ten Wilma posmus rasys.;)

Ramune

2015-10-17 10:10

Man, kaip suprantu, viskas panasei vyksta, kaip Samantai. O nuo mirtazapano galva taip pat skauda, kaip Marchelai. Tik Samanta sake, jog yra sutrikusi ir pasimetusi, bet vis tiek viska daro, kas reikalninga, o as jau net nebeinu i virtuve, nes nezinau, ka reikia daryti toliau, i puoda ipylus vandens ir norint issivirti sriuba. Galiu is stiklainio tik i vandeni suversti. Kiausiniene issikepti ir pusfabrikacius issivirti. Kambarius irgi jau tvarkausi tik mintyse. Nebegaliu, busena nepakenciama, verkiu, kad taip yra. Atsistoju, stoviu ir nezinau, ka toliau reikia daryti. Stengiuosi pries aplinkinius neissiduoti. Ir su bendradarbiais stengiuosi apsimesti, kad esu normali. Toks jausmas, kad nieko nebesuprantu ir nebemoku. Laikausi tik intelekto likuciu deka.:((((

lina

2015-10-16 16:10

aciu labai kas parase ka gert esant nerimui,bei nervingumui.dar domintu kuria is Neuro arbatu gert(1,2 ar 3)?Aciukas

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 14 ir 0 svečių