brone

2015-11-20 05:11

Sveiki visi.AS esu labai apsivertusi darbais.Ateinancia savaite busiu laisvesne.Tad daugiau parasysiu.Visiems linkiu geros sveikatos,nenukabinti nosyciu ir islaikyti gera nuotaika!

brone

Sveiki visi.AS esu labai apsivertusi darbais.Ateinancia savaite busiu laisvesne.Tad daugiau parasysiu.Visiems linkiu geros sveikatos,nenukabinti nosyciu ir islaikyti gera nuotaika!

brone

brone

brone

brone

Rūta

2015-11-18 23:11

Siandien buvau konsultuotis pas labai gera neurochirurga. Kadangi uzsiregistravau pries 1,5 menesio ir turejau siuntima, tai nuejau, nors is tikruju bukle per ta laika labai pagerejo. Sis gydytojas pasake, kad man labai pasiseke su gydymu (kineziterapija). isvarza labai didele ir dar auglys viska apsunkina. Tokiais atvejais zmones yra operuojami, bet...Jauciuosi beveik sveika, tik slubavimas islieka. Zinau, kad tai laikina. Isvada - turekite kantrybes, valios ir viskas bus gerai ir be operacijos. Kreipkites pas gerus kineziterapautus ir problema isspresite. sekmes visiems

Leta

2015-11-18 09:11

Prieš kelis metus kamavo panašios problemos. Turėjau 1,5 cm išvaržą, vos iš lovos išlipdavau ir dar pranašavo, kad dviejose vietose pasiruošusios išeit išvaržos. Dariau tempimo pratimus, vykdžiau visus gydytojų nurodymus. bet labiausiai padėjo, kai nusipirkau Tiens papildą CHITOZANĄ ir masažinį diržą. Dabar vartoju šį preparatą 2 kartus metuose, o masažuokliu - kai pajaučiu, kad skauda nugara. Buvusi išvarža užkalkėjo (kaip ir nebeliko), kitos nepasidarė, galiu dirbti ir pasilenkus, naktimis nebeskauda kojų....galiu džaiugtis, nes operacijos pavyko išvengti.

lina

2015-11-17 22:11

Turiu stuburo išvaržą, iškentėjau skausmus,lankiau masažus, šildymus. Skausmas atlėgo, liko užtirpusi kairės kojos pėda,jaučiu tempimą blauzdoje, koja liko automatiškai silpnesnė.Norėčiau sužinoti kokius pratimus galiu daryti, kokie gali man pakenkti?

charite

2015-11-15 18:11

Tau pasiseke. O man jis pranasauja neisvengiama operacija ir nesirizta siulyti normaliu pratimu. Kolkas esu pikta ir nelaiminga - mat skausmai tesiasi daugiau nei pusantro men. (L4 ir L5 isvarzos, didzioji - beveik 7mm, skausmas eina i koja, nebegaliu vaikscioti), o jau po pirmos skausmo savaites kasdien lankytos individualios kineziterapines proceduros situacijos nepablogino.
Nuejau tikedamasi ,,rimtesniu" pratimu. Ziuresim, kaip bus toliau - pirmi trys uzsiemimai kolkas buvo orientuoti i nuskausminima, kuris nepavyksta.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių