rimantas

2015-11-29 22:11

perskaičiau as ta debesėli tavo straipsneli,negaliu neįsikišt jūs ką mane po visus forumus vaikotės ko jus is manęs norit,nuo tokiu mokytoju ir dvylikto žingsnio skleideju kaip tamsta tik užlakt galima,dediesi čia aiškiaregiu is kur tu žinai kiek as negėres ,taip nedaug vakar tik keturiolika mėnesiu buvo turbūt jauti malonuma kai kita zmogų erzini savo slyksciais kliedesiais tai dar pasidžiaukit tikrai mane isvedėt is kantrybes savo melu ir smeištu tik dėl to tikrai neuzgersiu gali nesistenkt manes žemint,nukreipkit ta savo energija geresniem darbam.

daina

2015-11-28 16:11

turiu drauga,mylima zmogu,kuris guli dabar girtas namie vienas .skambino pries valanda sake nori gydytis,bet jau kelinta karta jis tai sako,ir vel uzgeria.protas sako palikti ji.o sirdy taip noretusi padeti,betkaip tai padaryti

jolanta

2015-11-28 16:11

Sveiki. Kaip tik ieskojau internete rdquo;babos Katiosrdquo; telefono numerio ir papuoliau i sita skyreli. Mano kaimynui sita mociute is Ukmerges labai padejo. Visa laika jei negirtas, tai bent isgeres budavo. Odabar jau trys metai, kai nei laso i burna. Tiesa po pirmo seanso gal kokiam menesiui praejus vel isgere, bet nuleke pas bobulyte antra kart ir dabar nebegeria. Ir siaip ji ne tik nuo gerimo gydo, bet dar ir ligas visokias. Gal kas turite jos kontaktus? Parasykite noriu nuvaziuoti pas ja del kitu bedu, o kaimynas telefona pametes.

jolanta

2015-11-28 15:11

Viltis

2015-11-28 12:11

sveiki, sakyk monika, kas ta gydytoja Ruta ir kus ja galima rasti, gal turi jos kontaktini telefoniuka, buciau labai dekinga

Regina

2015-11-27 13:11

Nezinau kaip padeti zmogui,kada jau jam niekas nepadeda,kiek kartu gydesi Nepriklausomybes centre,buvo ampule isidejes,praeina menuo,pusantro ir vel tas pats,kur Klaipedoje yra Anonimis gydymas ,koks adresas-gal ten pavyks nuvesti,pats pripazysta,kad alkogolikas,bet negali sustoti,kur Klaipedoje kreiptis parasykite...busiu labai dekinga.Viso.Aciu.

Maja

2015-11-27 11:11

Sveika Vida Va turbūt ir metai ar du praėjo nedis
kutuoju as cia juk nuo to niekas nesikeičia O pas
tave naujienos Nesmerk nekankink savęs ir taip vos ne 30 metų prasikankinai Reiškia taip turėjo
nutikti Gal dabar bus tavo ramaus gyvenimo pradžia Niekas nebūtų pasikeitę juk retai kada
tai įvyksta Ir pas mane tas pats Tai laka tai
blaivas Miršta ir jie ne tik sveiki žmonės Gaila
bet jie link to eina daug metų,skubina mirtį.Nereikia savęs kaltinti jis gi savęs nekaltino 30 metų kad tave kankina Aišku ramybę
jam. O tavo likusio gyvenimo pradžia tikrai bus geresnė Nors jau rami,

rima

2015-11-26 05:11

Kiek laiko reikia gerti Teturam?

rasa

2015-11-25 11:11

kiekvienas isgeria,bet nekiekvienas moka isgerti.Musu Lietuviu mada,jei gert tai iki nukritimo.ta minute jie negalvoja,o kita diena mirsta.man gaila tu kas neturi valios.jie gal ir turi,bet jos nepanaudoja.man gaila mano brolio ir tu kitu kurie negali sau irodyti,kad alkocholis jiems ne 1oi vietoi.

vilija

2015-11-24 21:11

Jeigu jūs neturite kur dėti pinigų,geriau juos paaukokit vaikų namams.Ta baba Katia NIEKO NEBAIGUSI,SAVAMOKSLĖ,PURVINA,GRUBI,MOKANTI APMULKINTI ŽMOGŲ IR IŠVILIOTI IŠ JO PINIGUS tipo už kodavimą.Jeigu žmogus tiki tai patikės ir pirma gatvėj sutikta baba kuri apsimes galinti užkoduot nuo alkoholizmo.jEIGU žmogus turi problemų su alkoholiu tam yra medicinos įstaigos,o NE BABA KATIA.Neleiskim tokiom kaip ji daryti biznį iš mūsų skausmo ir bejėgiškumo

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių