raminta

2015-12-14 16:12

Manau , kad pasidarysiu kaklo kraujagysliu tyrima , bet jis velniskai brngus , kazkur 100 lt , o dar konsultacija pas Neverauska bus 70...Kai pagalvoju , kiek bereikalingu pinigu ismesiu , tai pikta darosi , juk uz juos galima prisipirkti maloniu dalykeliu.Bet liga tai ne kokia drauge...

smilga

Nežinau iš kur tie skaičiai atsirado, aš niekuo dėta:)

smilga

Šamp;#1072;unuolis tu, Slimai, prajuokinai. Sakai, įsivėrei auskarą ir antakio skausmas užgožė širdies skausmą:) O jei rimtai, tikrai tikiu išsikapstysi, daug šilumos tavy. Moki ir kitus paguosti, daug gerų patarimų pažėrei. Į paprastus dalykus ir reikia įsikabinti, kol išeini iš krizės. Dėl žurnalo, tai priminei praeitį, kaip perversdavau iš įpratimo ir, užvertusi paskutinį puslapį, nebeprisimindavau, ar iš viso ką jame mačiau?

Ramai, tikrai bandyk gerti tuos vaistus, vargu ar išsiversi vien pokalbiais su psichologu. Vaistai prislopina emocijas, nerimą, ko tau dabar ir reikia, kad nesikankintum. Širdis ir išsiderina nuo tų nerimo būsenų. Teisingai tau pataria, neužsidaryk savyje, su kiekviena diena vis sunkiau bus vėl įsilieti į gyvenimą, sustiprės baimės, atsiras naujų.
Na, sakoma, džiaukimės gyvenimu, juk galėjo ir tokio nebūti. Būna laikotarpių, kuriuos tiesiog reikia iškęsti. Ir, žiūrėk, po to pasijunti kažko išmokęs, kažką nauja suvokęs... labiausiai apie save patį.
Tad laikykitės abu, sėkmės:)

raminta

Nu , aciu , paguodet..kadangi man taip buna jau 15 metu , tai jei butu issetine skleroze, tai dabar as buciau invalide 100%, man pripazino vegetodistonija ir depresija , geriau doxepina ir klonozepama ,sportavau ir jauciausi visai neblogai , o kai pamaniau mesti vaistus , tai visa liga gryzo su kaupu.Siandien vel geriau doxepino ir bromazepamo ir jauciuosiu truputi apsvaigusi , nes kuri laika ju nevartojau , bet uztai kojos nelinksta ir galva tik sunki , bet nesisuka.

Ramas

2015-12-14 15:12

na cia ko gero ir yra sunkaiausia tvarkytis dvasini savo pasauli.. kazka savyje keisti kazkaip i savo vidu pazvelgti.. na ko gero reikes cipralex isbandyti jei jau paskyre.. lauksim pagerejimo..

Laimutė

2015-12-14 15:12

Gal kas zino vaistus TRIMIDURA ar TRIMIPRAMIN nezinau kaip tikslus pavadinimas.Kaip juos gerti,ar turi salutiniu poveikiu?Gal kas nors esate naudoje?

Ramas

2015-12-14 11:12

sveiki.. as tai jau nezinau nei kas man nei kaip gydytis istikruju ;/ pastoviai jauciu skausma sirdies plote pikinima galvos skausma galvos svaigima toks jausmas kad tuoj alpsiu.. nerimas pastovus .. buvau patekes keliom dienom ir i ligonine.. tipo del sirdies .. bet sako kad sirdis ne prie ko.. ir tyrimai visi geri.. israse pagert sirdziai vitaminu mildronato ir dar ten kazkokiu.. bet savijauta negerejo vel kreipiaus i savo gydytoja tai ji vos ne durneliu mane isvadino tipo pasportuok pabegiok.. koks cia sportas gali buti jei kojas vos velki iki parduotuves. dave siuntima i santariskes ten istyre sirdi sako ne sirdies problemos cia .. tipo vegetacines nervu problemos .. prirase pagert lexotonilio na pageriau ir ka jus manot jokio pagerejimo tik tie priepoliai neuzeina toki stiprus.. kreipiaus i psichologus irgi sako ta pati prirase antidepresantu berods CIPRALEX vadinasi.. gal kas ka zinot apie juos placiau ? gal kas vartojat ? ir apskritai gal yra tokiu kuriems kazkas panasaus yra kaip man ? gal kas koki patarima gali duoti kaip visa tia iveikti ?

violla

2015-12-13 23:12

Ramios visiems nakties.

doppelgänger

Nevisada suprantu gyvenime, kada gaunu, o kada duodu. Gal kažkas iš šalies galėtų pasakyti, kas mane gerai ir ilgą laiką pažįsta. Gerais ketinimais kelias į pragarą grįstas. Tiesa, kai gaunu, man atrodo, geriau jaučiu, negu kai duodu kažką vertingo kitam, jeigu taip išvis būna:))

Skambėk

Jei vieniša ir niūru, parašykite čia skambek@inbox.lt ir rasite, kas jus supras

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių