Leta

2015-12-15 07:12

Pirmą kartą girdžiu apie kakuro :) Įdomu, pasižiūrėsiu internete. Sudokam dviejų dienų nereikia, reikia pradėti nuo lengvo, tai savaime gausis. Be to žurnaliukuos būna taisyklės. O kaip organizuoti nuotolinį sudokų sprendimo mokymą pagalvosiu :DDDD
Aš šiandien kapstausi neblogai, užsisakiau knygų iš Books.ru, turėsiu ką veikti visus kitus metus

Ramas

2015-12-15 07:12

labas rytas. vakar jauciaus jau geriau vakare :) sian is ryto dar nesuprantu kas ir kaip ;)

Roberta

2015-12-15 06:12

kaip gali būti šv. Kalėdos, Nauji metai liūdni?kad tokie nebūtų, reikia pasidaryti, kad būtų geri. Adventas skirtas apmąstymui, ramybei, švarinimuisi, ruošimuisi. Kažkoks jausmas, kai paskaitai, kad kažko laukiama liūdint ir savęs gailint. Tiesiog manau, kad niekas už nieką šiaip nieko neduoda. Reikia stengtis, o ne dejuoti. Sunku, žinau, kad sunku, bet jei kažką darai, tai kažkas ir pasidaro. jei susigūži į kiautą ir steni - nesidaro. Pats sau neįdomus ir kitiems neįdomus, nes nieko nevyksta. Bala ir tiek, murzina. Reikia keisti, keistis, ką gali, pakovoti už savo laimę ir džiaugsmą. Ta gerąja prasme pakovoti:)) Su savo tingumu, neatsakingu požiūriu, tuščiu laukimu To nežinia ko. Aš esu už darymą, veiksmą - išorinį, vidinį. Geriau jau nudegti einant ir kažką darant, negu sėdėti sustingus baloje. Požiūrio reikia kito, pamatyti daug ką meilės akimis, dėkingumo. Kitam padaryk šventę ir pačiam bus šventė. Puoškit namus, valykitės, eikit į bažnyčią ar šiaip šventą raštą paskaitykit, poeziją.darykite darbus, eikit su gėriu į kitus žmones. Pradžioje sunku ir atrodo, kad neverta, kad dirbtina, per jėgą, bet pamažu viskas daros natūraliau ir tikriau, stipriau. Sveikatos visad atsiras elementariam langų išsivalymui, snaigių pakarpymui, nuėjimui į koncertą ar imbierinių sausainių iškepimui. pakvips namai švara ir kalėdiniais kvapais ir bus šventė, bent jau taip, jei daugiau nėra kam jėgų. geriau jau ant savęs supykti ir veikti, nei gailėtis ir murkdytis tamsoje. Užsidekim švieseles širdyje ir kambaryje - ir kitiems bus šviesiau , ir sau pačiam. Viskas priklauso nuo mūsų elgesio ir požiūrio. Nieks ant lėkštutės laimės neatneš. Eikit į šviesą ir bus šviesu.

violla

2015-12-14 20:12

Viskas turi savo šviesiąją pusę, ypač tas nelaimingas gyvenimas, kuriam esu pasmerktas:))..
Taip, kad..

zunda

2015-12-14 20:12

viollai

O gėlė tai plastmasinė. :))

Ramas

2015-12-14 17:12

na kapstysimes kaip nors... tikrai aciu uz palaikyma :) tikrai siek tiek geriau paskaicius jusu patarimus :)

Ramas

2015-12-14 17:12

zinai greiciau tu minciu visai nera ...

Ramas

2015-12-14 16:12

va va atmintis ir man slubuoja.. o kai viskas i kruva susideda tai zmogus pasidarai toks nelaimingas atrodo jog sirgutm kokiom nepagydomo ligom.. aciu beje uz palaikyma :) bandysim kabintis kazkaip ;)

Leta

Labas vakaras, paskaičiau daug gerų jūsų žodžių viens kitam, gerai nuteikė. Labai geri tavo Slimai patarimai, tikrai reikia sau daryti mažas dovanėles, skaityti lengvas knygas, eiti į kiną. Aš be pertraukos savaitę sprendžiau sudokus, o anksčiau perskaičiau visus detektyvus, kuriuos radau bibliotekoj. Tai nenuramina visiškai, bet padeda nepanikuoti. Vyrams dar padeda užsiimti mašinų remontu ar kuo panašaus. Laikykitės, tai nemalonu, bet neamžina. O kad būna momentų, kai atrodo esi visai sveikas, tai čia šitų ligų specifika, nes fiziologinių pakitimų nėr, tai kai psichika atslūgsta ir jautiesi kaip sveikas.Kai nueini pas daktarą atrodo tuoj viskas susitvarkys, nes esi ten, kur žino kaip padėti. Todėl ir savijauta laikinai pagerėja.

vi

Sorry, kad įsiterpiu į pokalbį, bet... Iš savo patirties žinau, kokius simptomus gali prigeneruoti nuo permanentinio streso pašliję nervai. Praktiškai visus! Tame tarpe ir tokius, apie kuriuos Jūs rašote. Jei Jūsų gyvenime yra permanentinio streso šaltinis – jokiais vaistais šito neužglušinsi. Nebent laikinai. Reikia keisti požiūrį į gyvenimą arba keisti patį gyvenimą. Kito kelio nėra! Vaistų paskirtis – atvesti mus į tokią būseną, kurioje mes būtume įgalūs suprasti, jog toliau reikia kapstytis vadovaujantis SAVO PROTU. Tai labai sudėtinga, bet „pagydoma“... :) Sėkmės!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių