zilvinas

2015-01-23 08:01

laba.plazma ir darydavau 2 kart i metus ir visai patikdavo,dabar vartoju interferona.nu ,bet manau,kad dar teks ja daryt,gal dar ir naujovisku budu kur per kelias valandas visa isvalo:)

art

2015-01-23 07:01

noreciau paklaust ar kas nors darosi plazmafareze.as tai darausi kas puse metu.po ju buna sioks toks pagerejimas ir tai suteike vilti.o visokiais sarlatanais netikiu.del badavimo tai kam tada gyvent jei pavalgit nebegalima.stiprybes visiem.

suduvis

2015-01-23 07:01

Brangioji ponia Dalia as irgi rdquo;Prednizolonordquo;doze gavau nemaza.Ir tik po kurio laiko supratau-ka dariau blogai.O jus man rodosi ieskote neten.Nyuo hormonu neriat i kita krastutinuma.Tik nepriimkit to kaip primygtinio siulymo-anaiptol.Tik liudna matyti-kaip kartojete mano klaidas.Gal kreipkites pas zolininke Balvociute,arba keiskit mityba(kaip as).Visi mes mokomes tik is savu klaidu-deje.Tad jum sekmes ir dekoju Ketei.

dalia

2015-01-23 05:01

Laba diena,likimo draugai. Džiaugiuosi suradusi šią diskusijų svetainę.Aš sergu jau 15 metų,man 28.Prednizolonas nebepadeda.Nors dar kiek paeinu,medikai rdquo;nurašordquo;. Gal teko girdėti ar Lietuvoje netaikomas Tysabri?Kokia jo kaina?Būsiu dėkinga už atsakymą.
Sveikatos visiems!

vilma

2015-01-22 21:01

laba vita,o is kokio miesto jus esat?

ele

2015-01-22 21:01

Prakalbot apie punkciją,bet kaip tik ji man nuėmė apsvaigimą !! 3 mėn. vaikščiojau kaip girta,galvojau,kad išdurnėsiu nes nemačiau pabaigos.Po punkcijos kažkur per savaitę praėjo,jau greitai bus metai.
Gal kam nors panašiai buvo?
Ar apsvaigimai kartojasi?

Erika

2015-01-22 19:01

Sveiki. Dar nepatvirtino , kad sergu IS, bet tie nutirpimai, vienos dalies kuno, kitos, dabar kojos. na pati sau leidziu NEURORUBINA, ENGYSTOL< kurio reikia laukti savaite, o siaip siuncia man is uzsienio. dar negimdziau bet bijau pastot, nes po magnetinio rezonanso ir METILO>,..prednizolono,,,nu nezinau.
Del nutirpimu...visiems buvo?
Aciu kad parasete.

Erika

2015-01-22 19:01

Sveiki. Dar nepatvirtino , kad sergu IS, bet tie nutirpimai, vienos dalies kuno, kitos, dabar kojos. na pati sau leidziu NEURORUBINA, ENGYSTOL< kurio reikia laukti savaite, o siaip siuncia man is uzsienio. dar negimdziau bet bijau pastot, nes po magnetinio rezonanso ir METILO>,..prednizolono,,,nu nezinau.
Del nutirpimu...visiems buvo?
Aciu kad parasete.

Lilė

2015-01-22 17:01

Gal, kas buvote Kaune rdquo;oremusrdquo; draugijos seminare siandien? Ka sake naujo?

Kristina

2015-01-22 17:01

Aš visai pritariu skaitytojai,kad yra begalės "gydytojų",kurie tik pinigus iš žmonių vilioja,piukiai žinodami,kad liga yra nepagydoma.Aš taip pat svyruoju,bet į tai per daug dėmesio nekreipiu ir dar daugelį kitų dalykų jaučiu,bet aš su tuo gyvenu,pasijuokdama iš savęs,nes kitaip neitų gyventi.Man tie visi dalykai,kuriuos jaučiu gyventi netrugdo,gal dėl to,kad esu pekankamai kantri,papraščiausiai reikia nepasiduot.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių