violla

2015-01-29 09:01

Man šiandien toks vaizdas, kad visas pasaulis sukilo prieš mane: telefonas tyli...kompas vėl lūžinėja...už lango ne sniego, o velnių puota...ką daryt, kai tavęs nemyli niekas, o tu juos visus myli.../tik nepagalvokit, kad Radži man patinka/, bet šiai temai tinka, jei ne jis dainuotų...
Anonimui: o ką reiškia - ir vėl viskas iš pradžių...čia tarp eilučių ar tikrai...

Kasiopeja

As tai savo organizmo visiskai nesuprantu, atrodo labai stengiuos ji visaip pamaloninti, bet jis nepasiduoda ir viskas. Ir sportuoju, lankau pilates, ir i baseina nueinu, i pirty, jacuzzej paguliu, masazus kartas nuo karto pasidarau ir siaip visokiu kitokiu gyvenimisku dziaugsmu galiu sau leisti... nu bet jie nepadeda ir viskas... niekaip nesuprantu nuo ko ir kada pagereja arba pablogeja, atrodo viskas be priezasties. Arba tos priezastys kur nors labai giliai galvoje ir as ju nesuvokiu...

x

Ir vėl viskas nuo pradžių:)))

vika

2015-01-29 08:01

Sveiki. Sergu mazakraujiste ir man jau ruosesi daryti kraujo perpilima bet pries 3 savaites pradejau gerti alveo ir mano tyrimai pagerejo. Gydytojai stebesi rezultatais. Be to numeciau 6kg svorio. Dingo depresija ir i gyvenima ziuriu kitaip.

Ramas

sveiki, Leta aciu laikomes po biski . Na kaip visada diena blogiau diena geriau. judam i prieki. vis laukiu pagerejimo. o VIlniui oras tikrai bjaurus siandien...

Kasiopeja

Man tai ziauriai sunki savaite buvo :( Norejosi sienom lipti... bet kenciu, kas belieka :) Vis tikiuosi, kad ateinanti diena bus geresne... NOrs sita liga - klastinga bjaurybe, nuolat i galva kisa mintis, kad niekada nebus geriau ir jau niekada negalesiu dziaugtis gyvenimu taip, kaip anksciau... ech....

Leta

2015-01-29 07:01

Sveiki, savaitė eina į galą, belieka pora dienelių prastumti. Kaip laikotės? Man smagu, kad Kaune šiandien nelyja, o Vilniuj pranešė lietų. Pažiūrėsim, ar nepameluos. Ramai, Slimai, kaip jūs?

Vilte

2015-01-29 06:01

labas rytas visiems, o as isgeriau kavos puodeli, dabar keliauju darbuotis...

doppelgänger

2015-01-29 00:01

Gal ir dėjau čia šias eiles, lyg paprasta, bet kai šiek tiek žinau kontekstą, man tie žodžiai vis naujai skamba:

Dove sta memora

You have not snared her,
Scarecrow Death:
She"s in my pulse,
My heart, my breath.
Eye sees only
Local hardware;
Brain conceives
Nonlocal software;
Brain knows more
Than eye can see:
Brain can scan

Eternity.

Robert Anton Wilson

zunda

2015-01-28 20:01

viollai

Tai neįtikinau, kad šokoladas - daržovė? :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių