Leta

2015-02-02 06:02

Labas rytas, na ar visi gyvi po grybų karo? Čia tikrai aš, Leta. Noriu visiems palinkėti darbingos nuotaikos, kad užtektų visai savaitei. Labai geras oras, man tokia žiema patinka

doppelgänger

2015-02-01 23:02

Zunda, Vile, Violla ir kitiems, kurių nesimato:

Ramios nakties, o gal rytoj nusišypsos laimė ir pamatysim bent tris kiemsargius mieste, bešluojančius valančius sniegą, taip pasiilgau jų:)

violla

2015-02-01 21:02

Kas čia ką nori jausti??.. Naaa, už lango gerai jaučias šaltukas:))

zunda

2015-02-01 20:02

D

Labas. Vos ne kartu parašėm tą patį žodį :)

zunda

Su kiekvienais nugyventais metais keičiasi skonis. Viskam. Sutinku su D, kad ir man taip atsitinka, jei ką nors primygtinai teigia, atsiranda abejonės. Kartais net priešiškumas. Mėgstu eit prieš srovę.

doppelgänger

Atsiprašau: supainiojau žodį "abejingumas" su žodžiu "abejojimas", man taip dažnai atsitinka, turėjau puikius semantikos dėstytojus, tad ir pasiklystu reikšmėse ir prasmėse:)

doppelgänger

Vilei

O kam tie atsakymai? Nežinau, kuo ilgiau gyvenu, tuo mažiau atsakymų. Top 10, ar Top 20, visuomet būna mėgstamų dalykų. Čia ne apie filmus, abstrakčiau. Anksčiau tikrai turėjau savo Top sąrašą, dabar viskuo abejoju, bet tai nėra visiškas abejingumas - rezignacija. Tik tapau šiek tiek įtariu, kai kažkas beatodairiškai teigiama.

sara

waikysteje nieko ir nebijojau nekenciau darzelio ir viskas man buvo sviete venodai....bet su laiku tj kjp ir isnyko...dar pries metus sakiau kad gyvu zmoniu nebijau bijojau tik to ko mokslas nepaaiskina,dabar bijau visko...o pora kartu buwau rimtai sunerimus kj sapnuodawau lawonus,wiena mama atkase prie musu namu geliu darzely o as tjp bijojau kad kas nors suzinos apie tj ir itars mane...o ryte atsikelus rimtai pradejau galwot kad jeme kzkas yra...mazai truko kad buciau pradejus ji kasinet o sutrugde tik tj kad buwo blogas oras....

vile

2015-02-01 19:02

doppel...

Na, kurgi čia drama/melodrama? Čia fantastika! :) Man patiko ir filmo idėja, ir nuotaika (ji tokia... kaip ir užburianti...), ir aktorių vaidyba, ir dar kažkas. B.Pittas man grožiu per saldus, bet aktorius jis vienas geriausių ant žemės, ir įvairiapusis, skirtingai nuo J.Nicholsono. Mano Top10 šio filmo nėra, bet užtat jis yra maniškėj dūšios vaistinėlėj. :) Gi filmų iš savojo Top10 negalėčiau žiūrėti dažnai, nes jie dažniausiai nepalieka vilties, draskosi, baigiasi blogai ir pameta su klausimais, į kuriuos neturiu atsakymų.

Vilte

2015-02-01 19:02

cia tikrai ne Leta parase tuos zodzius yra isisaukeliu...nekreipkim demesio o ramiai gyvenkime...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių