laimux

2015-02-02 11:02

man panika prasideda tada kai nuejusi y nauja darba pradedu dyrb ir kas nors mane stebi tai susimaunu is kart nes supanukuoju ir taip buna kas kart.

mina

2015-02-02 10:02

gaudvio klausiau:)

mina

O pas koki tu psicha ir kur vaikstai? Kaip jis bendrauja?

Martynas

Gal dabar visiems toks sunkus periodas? Man irgi blogai sekasi su tu vaistu vartojimu, o dar pakeite i kitus ir ta wellbutrin pradejau vartoti. Jauciuosi siaubingai, bet mane kazkaip labai dusina ir baisiai didelis akmuo ant krutines. gal praeis. Dar galvoju, kad gali koks gripas prisideti prie to mano pablogejimo.

lana

2015-02-02 09:02

Sveiki visi!su geru oru jus,o as 3d. negeriau to ketvercio klonozepamo ir visai nieko,aisku tom dienom i darba nejau:)

Martynas

2015-02-01 20:02

Cia galite pasiskaityti kas tai yra hipnoze ir kaip ji veikia. Labai idomu :)
proin.ktu.lt/~tomablaz/azina/index.php?akcija=klatsasamp;tema=2amp;KL_KODAS=48

Martynas

2015-02-01 17:02

Klaipedoje irgi pavasaris jauciasi ir siaip atrodo, kad ziemos ir nebuvo. Nuotaika nelabai, kazko galva skauda, nes keitesi vaistai tikriausiai del to :( Aspirino isgeriau kazkaip palengvejo. tikiuosi, kad viskas i gera, nereikia prarasti vilties.

_Andrius

2015-01-31 14:01

Sveiki.
Yra natūralių priemonių (ne arbatėlės ir ne makšta, tačiau jos 100% natūralios), kurios raminamai veikia mūsų nervų sistemą, tačiau neslopina jos veiklos. Padėjo ne vienam žmogui, turėjusiam rimtų problemų. Mes su žmona problemų lyg ir neturėjom, tačiau, kai pradėjome jas vartoti, tiesiog atsipalaidavom ir nusiraminom tiek, kad dabar mūsų santykiai panašūs į tuos, kokie buvo, kai tik susipažinom, t.y. mes tiesiog šilti, paslaugūs, geri, mylintys ir visiškai neatbukę, ar kažkokie keisti. Kaip jau minėjau - poveikis raminantis, bet neslopinantis.

Martynas

2015-01-30 18:01

Dar pastebejau Neuromedoje daug pagyvenusiu pacientu, gal jie tokiomis ligomis jau kamuojasi seniai? Siaip gydytoja tik padrasino, kad nuo to pasveikstama, tik akcentavo, kad vasitai pades 30% visa kita turi dirbti su savimi ir pats valdyti savo emocijas ir baimes, bet tai labai ilgas ir daug jegu reikalaujantis procesas.

Martynas

2015-01-30 18:01

Tai va grizau is Neuromedos, kadangi esu is Klaipedos tad kelione buvo ziauriai varginanti ir dar del to, kad sesuo neseniai issilaike teises ir pirma karta vaziavo nauja masina ;) Neuromedoje kaip visada man buvo ramu kaip danguje, jokiu baimiu, jokiu oro trukumu ir taip buvo kol isejau is gydytojos kabineto. Diagnoze tokia, kad pas mane yra jau ypatingo jautrumo nerimo simptomai jau virstantys i depresija ir tai normalus dalykas, nes visuomet taip buna gydant panikos priepolius. ir dabar kai kuriuos vasitus keicia pvz. is rivotrilio i lexotanili, dar toliau gerti Espritali, bet dar keiciant rytais tos pacios kartos antidepresantu Remeron. Dar paklausiau apie Wellbutrin SR, ji sake, kad man gali tikti, turetu pakelti nuotaika, bet jeigu vel atsiras panikos priepuoliai reikes nutraukti, o jei ne tai sekmingai galesiu ilga laika naudoti. Tai va jokiu prosvaisciu, kad vaistus jau baigsiu vartoti nera ir toliau tesis mano gydymas, tik manau, gal but veiksmingas ir bent jau nuotaika pakeltu, nes jau visai prislegtas esu. Dabar namuose iskart suskubau skaityti Jusu komentaru ir ziuriu, kad nespeju visu net perskaityti, tad musu bendruomene kaip ir dideja. Beje liepe dar gerti vitaminus STRESSFREE with zink ar Undevit. Nu ziuresim kaip toliau man seksis.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių