2015-01-30 18:01
Tai va grizau is Neuromedos, kadangi esu is Klaipedos tad kelione buvo ziauriai varginanti ir dar del to, kad sesuo neseniai issilaike teises ir pirma karta vaziavo nauja masina ;) Neuromedoje kaip visada man buvo ramu kaip danguje, jokiu baimiu, jokiu oro trukumu ir taip buvo kol isejau is gydytojos kabineto. Diagnoze tokia, kad pas mane yra jau ypatingo jautrumo nerimo simptomai jau virstantys i depresija ir tai normalus dalykas, nes visuomet taip buna gydant panikos priepolius. ir dabar kai kuriuos vasitus keicia pvz. is rivotrilio i lexotanili, dar toliau gerti Espritali, bet dar keiciant rytais tos pacios kartos antidepresantu Remeron. Dar paklausiau apie Wellbutrin SR, ji sake, kad man gali tikti, turetu pakelti nuotaika, bet jeigu vel atsiras panikos priepuoliai reikes nutraukti, o jei ne tai sekmingai galesiu ilga laika naudoti. Tai va jokiu prosvaisciu, kad vaistus jau baigsiu vartoti nera ir toliau tesis mano gydymas, tik manau, gal but veiksmingas ir bent jau nuotaika pakeltu, nes jau visai prislegtas esu. Dabar namuose iskart suskubau skaityti Jusu komentaru ir ziuriu, kad nespeju visu net perskaityti, tad musu bendruomene kaip ir dideja. Beje liepe dar gerti vitaminus STRESSFREE with zink ar Undevit. Nu ziuresim kaip toliau man seksis.