Man patiko viename forume parasyti zodziai,siunciu jums:
Matau visi labai panikuojate del savo sveikatos, patikekite tikrai neverta. nes sirdies permusimai nera jokia liga daugialiu man perskaitytu atveju. visa tai itakoja nerimas, kuri sukelia sirdies permusimai.tai kaip uzburtas ratas.nerviniesi, nes sirdis permusineja, o ji permusineja nes nerviniesi, ir kol to nesuprasite taip ir bus. galit gerti ka tik norit, kol nesuprasit jog nereikia i tai kreipti demesio ir priimti tai kaip visiskai naturalu dalyka, suvokti jog tai vegetacines nervu sistemos pasekmes. jei to nesuvoksite visa tai prives prie rimtesniu psichikos problemu. prasides kasdieninis nerimas, kuris gali pasibaigti depresija, o tai labai sunki liga, nuo kurios daznai ir buna tie permusimai. kai pradings nerimas, jaudinimasis del savo sveikatos ir suvokimas jog vis tiek kazkada mirsim ir geriau ta laika nugyventi negalvojant apie ligas, tada ir jie praeis. savaime. as pati juos jauciu ir zinau, kad kai geriau viatus man tikrai padejo(antidepresantus, raminamuosius tokius kaip xanox arba bromazepam) man ju nebuvo. o kai nustojau visa tai grizo. bet geriau juos tikrai trumpai gal tik mensei. o reikejo po pagerejimo pagerti dar nors tris menesius ir viskas butu susitvarke. jei kamuoja tai, jog visada apie tai galvoji, blogai jautiesi, atrodo nieko negali veikti, visikai neturi sveikatos, vis tiek turi sukaupti paskutines jegas ir kuo nors uzsiimti, galvoti apie bet ka, garsiai nuniuoti, ir kai jauti jog mintys grizta vel darai taip pat. eini gatve skaitai iskabas, skaiciuoji medzius betka....reikia labai dirbti su savimi ir jokie kaliai, korvaloliai ar dar koks briedas nepades. ir negalvokit, kad visa laika buvot sveiki ir staiga kazkas pasikeite. ir rimta liga susirgot. nuo to tikrai nemirsim nei vienas.o panikos priepoliai tai tik irodo, kad viskas nuo nervu... nes issigastame, sirdis greitai pradeda plakti, krecia saltis, drebulys, pykinimas ir viskas atrodo blogai, mirties ar isprotejimo baime, visa tai yra isgydoma, tik reikia daug pastangu.as pati medicina mokausi ir viska suvokiu, bet nervu sistema daro savo...taip, kad sekmes visiems, maziau minkit kelelius pas gydytoju, bent jau seimos.tai dar labiau pablogina situacija, nes prasideda priklausomybe nuo ju.tai va tiek va is mano puses:)