drebulyte

2015-02-04 20:02

Man patiko viename forume parasyti zodziai,siunciu jums:
Matau visi labai panikuojate del savo sveikatos, patikekite tikrai neverta. nes sirdies permusimai nera jokia liga daugialiu man perskaitytu atveju. visa tai itakoja nerimas, kuri sukelia sirdies permusimai.tai kaip uzburtas ratas.nerviniesi, nes sirdis permusineja, o ji permusineja nes nerviniesi, ir kol to nesuprasite taip ir bus. galit gerti ka tik norit, kol nesuprasit jog nereikia i tai kreipti demesio ir priimti tai kaip visiskai naturalu dalyka, suvokti jog tai vegetacines nervu sistemos pasekmes. jei to nesuvoksite visa tai prives prie rimtesniu psichikos problemu. prasides kasdieninis nerimas, kuris gali pasibaigti depresija, o tai labai sunki liga, nuo kurios daznai ir buna tie permusimai. kai pradings nerimas, jaudinimasis del savo sveikatos ir suvokimas jog vis tiek kazkada mirsim ir geriau ta laika nugyventi negalvojant apie ligas, tada ir jie praeis. savaime. as pati juos jauciu ir zinau, kad kai geriau viatus man tikrai padejo(antidepresantus, raminamuosius tokius kaip xanox arba bromazepam) man ju nebuvo. o kai nustojau visa tai grizo. bet geriau juos tikrai trumpai gal tik mensei. o reikejo po pagerejimo pagerti dar nors tris menesius ir viskas butu susitvarke. jei kamuoja tai, jog visada apie tai galvoji, blogai jautiesi, atrodo nieko negali veikti, visikai neturi sveikatos, vis tiek turi sukaupti paskutines jegas ir kuo nors uzsiimti, galvoti apie bet ka, garsiai nuniuoti, ir kai jauti jog mintys grizta vel darai taip pat. eini gatve skaitai iskabas, skaiciuoji medzius betka....reikia labai dirbti su savimi ir jokie kaliai, korvaloliai ar dar koks briedas nepades. ir negalvokit, kad visa laika buvot sveiki ir staiga kazkas pasikeite. ir rimta liga susirgot. nuo to tikrai nemirsim nei vienas.o panikos priepoliai tai tik irodo, kad viskas nuo nervu... nes issigastame, sirdis greitai pradeda plakti, krecia saltis, drebulys, pykinimas ir viskas atrodo blogai, mirties ar isprotejimo baime, visa tai yra isgydoma, tik reikia daug pastangu.as pati medicina mokausi ir viska suvokiu, bet nervu sistema daro savo...taip, kad sekmes visiems, maziau minkit kelelius pas gydytoju, bent jau seimos.tai dar labiau pablogina situacija, nes prasideda priklausomybe nuo ju.tai va tiek va is mano puses:)

Nero

2015-02-04 20:02

Sveiki, as cia pirma karta :) neturiu su kuo issikalbeti, tai nusprendziau parasyti cia :) noreciau daug pasakoti ... :) na as pasistengsiu trumpai apie savo problema nes jau pradedu galvoti, kad cia ne PA (panikos atakos) . Vienu zodziu pirma karta man uzejo gal 31m po gero baliuko, tada as nesupratau kas vyksta ir labai ishsigandau, tad kreipiausi vln i sirdies kazkokia ten klinika laisves pr ir daktare tik pasakius simptomus is karto "nustate" liga. Na as labai nudziugau, kad cia nieko rimto, paryjau vaistuku raminanciu ir tiesiog su tuo gyvenau... Budavo uzeina tai stiprenis tai silpnesnis ir tiek, bet daba man jau 37m ir paskutiniu laiku savijauta StipriAi astreja ir jau darosi nebejuoking nes dar jaunas zmogus esu, o pries 2 sav atsikelus po siokios tokios manksteles, nuejAu apsiprausti ir staiga pajutau, kad negaliu istoveti is pradziu atsitupiau o po keliu min jau buvau keturiom ir buvo toks jausmas, kad truksta oro ir kad tuoj atsijungsiu, nesugebejau net zmonai islementi zodzio. Na po kokiu 5 min praejo bet be zado gulejau visa diena, bijojAu net atsistoti .... na ka kaip jau ir nusistaciau liga sau, galvoju kraujagysle kisasi o dar pasportavAu ir ragas, Bet siandien vel buvo taspats visiskai ramioj busenoj, ziauriai vel ishsigandau nes tai ka jauciau per ale PA reiktu padauginti is 10. Ir toks kaip ir klausimas Jums butu ar jums yra taip buve? Nes siandien as truputi toks jausmas kad su suvaldziau ta dalyk nes buvo gal 5 proc silpnesnis nei pirma karta bet buvAu toks beviltiskas kad ziurint i zmona rinkosi akyse asaros. Dar pabresiu, kad kaip ir daugum darausi sirdies tyrimus kiekvienais metais ir nezinau nes man pasakymas kad "nieko nerandam" tuo paciu gaunasi kaip atsakymas kad kazkas yra tik jie to neranda. Dar kitas dalykas, kad savaitgali kalbejau su moterim kuri baigus medicina ir labai intensyviAi domisi sita problema, tai man buvo tai paatvirautA, kad esme tokia jog nuo taribiniu laiku niekas 100 proc nezino kas cia yra per beda o raminamieni kad kuo maziau apie tai galvotum bet cia yra ne gydymas, nes niekas nezino kaas cia per liga ir kaip ja gydyti. O daba pas mane situacija tokia, kad be xanax jau negaliu uzmigti visiskai nes kruptiu nuo tyliausio garso ir miegu su didele baime, nes bijau kiekvieno trakstelejimo. Turiu labai gera ir patinkanti darba ir jauciu, kad sita liga jau man pradeda trugdyti darbui ir mokslams nes negaliu susikoncentruoti. Tai as tik noriu isitikinti ar Jums taip buna, o gal jau cia ne PA gal cia jau prasidejo kiti dalykai, nes ko tais medicina visai pradedu nepasitiketi, o dar tokie pasakojimai kaip zmogus skundesi skausmu sirdies plote ir jam israsinejo vaistus nuo skrandzio ir viena diena gryzes namo susmuko ir viskas, tada jau konstatavo kad buvo problema su sirdim. As pats kaip kalbejau su daktarais, tai jie ir pasake, kad mes turim tada mane ziureti kaip man buna tas pats blogumas nes kitaip sako neimanoma ka nors rasti kaip jau viskas gerai. Tai taip iseina kad reikia pradeti gyventi ligoninej nes kitokiu atveju as nespesiu atvaziuoti. Na vienu zodziu, Tleiskit kad tiek cia prirasiau neasamoniu bet tiesiog idomi kitu zmoniu nuomone. Aciu :)

lana

2015-02-04 19:02

Sveika dzigita,man siom dienom taipat blogiau,gal ,kad vaistu pamazinau,o gal cia ir menulio pilnatis veikia.Siandien i darba taksu vaziavau,bijojau,kad priepolis neistiktu.Tai tokie reikaliukai,bet zinau,kad poto vel bus geriau ir nuotaika pasitaisys.Ir tau tikrai pageres nepergyvenk.iki

1

2015-02-04 11:02

1-2

Martynas

2015-02-04 11:02

Man siandien kazkaip neblogai :) As irgi negaliu visokiu straipsniu apie ligas skaityti, nes tuoja pat visi simtomai atitinka ir pradedu pergyventi. Kaip prisimenu juk kokiu tik tyrimu nesu pasidares ir butent del to ligu prisigalvojimo ;)

karolina22

2015-02-04 02:02

skirta nerka /neregistruotas/

karolina22

2015-02-04 02:02

Sveikas. Paskaičius tavo istoriją, apima labai pažįstami jausmai. Jausmas, ka visai netikėtai apima panikos priepolis, ima svaigti galva, trūkti oro, ir kada mintys pradeda skrieti kosminiu greičiu, yra toks pragariškas... Kažin ar yra baisesnių ligų žmogui. Savo žinutėje minėjai, kad panikos atakos tau jau nebesikartoja. Norėčiau paklausti, kur krepeisi, pradėjus varginti toms atakoms, po kiek laiko kreipeisi, kaip buvai gydomas,ir ar brangiai tas gydymas kainuoja. Būčiau labai dėkinga Tau, jei atsakytum, nes vis ruošiuosi nutraukti šį košmarą, bet pastoviai pritrūkstą drąsos žengti pirmą žingsnį :( Dar kartelį dėkoju....

Martynas

2015-02-03 10:02

Bent jau man kol geriu tuos vaistus tai jokio fizinio kruvio nesinori, tiesiog nera jegu tam.

Martynas

2015-02-02 18:02

Taip, kad tik nors tas 30% padetu tai jau butu pazanga :)

Martynas

2015-02-02 17:02

Gal visi uzsieme, bet dauguma tikriausiai uzsuka pasiskaityti komentaru, nes tai vienas is geru uzsiemimu :) Tik kartais beskaitant taip susisuka smegenys ir pas visus tiek ivairiausiu problemu, tiek vaistu ir idomu ar nors vienas tikrai nuo ju pasveiko?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių