rima

2015-02-13 09:02

Matau,kaip zmones vargsta su tom stuburo isvarzom,kaip ir as vargau.Pries metus isoperavo stuburo isvarza,nes beprotiski skausmai buvo.Is pradziu lyg ir nieko,bet po menesio tokie skausmai prasidejo,baisesni negu iki operacijos,negalejau nei pasilenkti i prieki,nei i sonus,vos pavaiksciojau stacia kaip pagalys.Nusiunte i skausmo klinika Kaune.Rezultatas nulis,jokios blokados nepadejo.Nusivyliau juodai.Kuo toliau,tuo labiau krypo stuburas,nes vos ne visa laika praleisdavau lovoje.juodai nezinojau ka daryt.Tada isgirdau apie Jasiuno klinika Kaune Ozeskienes gatveje 7.Vazinejau puse metu,sukisau galybe pinigu,bet ,patikekit,as vel normaliai vaikstau,dirbu beveik visus darbus,as gyvenu normalu gyvenima ir tik Jasiunui turiu buti dekinga,kad prikele mane antram gyvenimui.Svarbiausias mano patarimas_neskubekit operuotis,jei nera krizines bukles,pirmiausia sportas ir masazai.Sekmes.

Martynas

2015-02-12 19:02

Laba diena noreciau suzinot jasiuno kaune adresa kur ji galima butu rast arba telef ir lab butu gerai kad atsiust emeilu

saulius

2015-02-12 17:02

Noreciau suzinoti ar pavyko kam nors issigydyti juosmens stuburo isvarza mankstomis? Man yra taip vadinama „isalgija“, kartais negaliu sedet ant vienos puses. Skausmas eina i koja iki pedos, bet koja nenutirpus.

marius

2015-02-12 11:02

Gal kam dejo iplanta vietoj disko?

Roberta

2015-02-11 17:02

Šiandien kol man tvarkė naqus, grožio salono savininkė pasakojo, kad jai darė operaciją prieš 12 metų ir viskas gerai buvo.Dabar, sakė, jau kita išvarža vėl, bet pabuvo mėnesį Palangos reabilkitacinėj ligoninėj ir geriau, bet...ar ilgam?
man šiandien padarė jau penktą masažą kinezetepeutė, sukinėjo, spaudinėjo, bet kol sėdėjau tam salone nagus ištiesus, skaudėjo koją, skausmas ėjo per ją...jei man LABAI skaudėtų-tegu operuoja.

vaidas

2015-02-11 05:02

Ačiu už padrasinimą

brone

2015-02-10 21:02

Manau,kad visi kurie pabuvojome po skalpeliais,ieskojome gero sau.Juk kol nepriremia liga prie lovos,tikrai negalvojam,kad gali buti blogiau,tikimes pasveikti,sugryzti i kasdienybine rutina.Tik kai kazkas nepavyksta ar nesulaukiam tiketusiu lukesciu,puolam ieskoti tos vieninteles panacejos,kuri pastatytu ant koju ir visos bedos pasibaigtu.Deja labai daznai buna tik tos panacejos ieskojimu pradzia ir labai daznai tenka nusivilti savo paties padarytais zingsniais.

vaidas

2015-02-10 16:02

Mano bendradarbis išsioperavo stuburo išvaržą ir dabar labai patenkintas . Ir man pataria operuotis . Taipat ir pataria daktaras neurochirurgas Jagminas . Visos mankštos labai gerai ,ir jas reikia daryti kas dieną , bet jos neišgydo .

marius

2015-02-10 14:02

GIrdejau kad kaip slifuoja juos nera gerai plauciams

Roberta

2015-02-10 07:02

Šaunuolis, kad tai parašėte. man irgi tirpsta koja, išvarža apatinio disko. Paskauda. Darau pratimus. Važiuosiu trečiadienį pas vieną kinezeterapeutę, kuri gydo jogos pratimais.Na, man reikia, kad parodytų, ,kurie tinka, kurie ne. Nes darydama tai, kas ne man, galiu dar blogiau pasidaryti. Žinau, kad turiu stiprinti raumenis, ypač liemens, pilvo. Reikėjo anksčiau tai daryti, o ne tada, kai jau bėda, ale va...Reiks pažiūrėti Malovičko knygą, ačiū, kad parašėte, turiu ją.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių