Vytautas

2015-02-15 16:02

Dar ir dabar turiu,tiesiog nebežiūriu į tai kaip į bėdą:).Dar sausio mėnesį turėjau patį stipriasią priepuolį iš visų,net į greitąją skambinau,bet,kiek vėliau padarius tyrimus ir nieko neradus(kaip keista....)supratau,kad reikia viską užbaigt.Dabar tiesiog apie tai negalvoju,kasdien einu anksti miegot,normaliai pavalgau,pasportuoju,nevartoju alkoholio ir,svarbiausia,galvoju teigiamai,kasdien jaučiuosi vis geriau.Panikos priepuoliai man kyla todėl,kad prasidėjus jauduliui aš neteisingai interpretuoju tai,ką jaučiu,tad pagrindinis vaistas yra niekada apie nieką negalvot,nesvarstyt,kas bus ar nebus.Reikia labiau pasitikėt savimi ir savo organizmu,leist jam daryt,ką jis daro,nes panikos priepuoliai negali pakenkti fiziškai,jie tik psichologiškai surakina žmogų.Jei staiga apima jaudulys ir jauti ,kad negalesi su juo kovot paimk ir atlenk bet kurios rankos pirstą link saves kol jausi stipru tempimą,sutelk dėmesį į skausmą ir tūrėtum pajaust,kaip nerimas nueina,tegu tai tampa įsitikinimu,kad problema išsprendžiama:)tik stenkis,kad tai netaptų įpročiu.Jei turėsi dar klausimų,visada rašyk.

Martynas

2015-02-15 10:02

Saunu Audrone, kad tau taip gerai einasi :) Reikes ir man paskaityti ir pasidometi :) Beje as skaitau dabar Dale Carnegie rdquo;Nustok rupintis ir pradek gyventirdquo; irgi nebloga knyga.

Martynas

2015-02-14 20:02

Stai buvau siandien nuvaziaves su artimaisiais i Siaulius pas gimines. Nuvaziuojant buvo gerai, bet parvaziuojant toks neapsakomas jausmas apeme, galvojau mirstu, bet dar kvepuoju ir tu pagerejimu beveik nebuvo. Dabar jau isvis baigiu pradeti bijoti kazkur keliauti, nes net jai su nuosava masina vaziuoti kazkur yra lyg pragaras tai isvis ka as dar galiu :( Nezinau kazka reikia daryti, namo grizau lyg tai viskas aprimo, nors baisus akmuo ant krutines vis dar yra.

Vytautas

2015-02-14 11:02

Didelė klaida nustačius,kad yra panikos sutrikimai,pulti į medikamentus ,o ypatingai xanax.Nutraukus vaistų vartojimą,panikos priepuoliai kyla vien dėl baimės,kad rdquo;Jei aš šiandien vaisto neišgėriau,tai man gali būti priepuolisrdquo;.Mūsų požiūris į ligą turi pasikeisti iš esmės:vietoje laukimo ,kad panikos priepuolis užklups,reikia užimti savo mintis kokia nors veikla,nevengti socialinių situacijų ar situacijų,kur pirmą kartą priepuolis ištiko.Reikia kovoti,nes pridės pasitikėjimo savimi ir savo organizmu.Greitas širdies plakimas,prakaitas,dusulys,netgi skausmas krūtinėje yra tik organizmo reakciją į didelę baimę,tai nėra kažkokie mirties ženklai:).Ypatingai jeigu tiek kartu patirti išgyvenimai,o žmogus po metų ar daugiau rašo į forumą:rdquo;Ar man viskas gerai...ar liksiu gyvasrdquo;.Nervai,nervai ir dar kartą NERVAI.Laikykitės visi ir mažiau vaistų gerkit,esat ne vieni,tegu tai jus ramina,beje:rdquo;Kas mūsų nesunaikina, padaro mus stipresniusrdquo;.

Ramune

2015-02-13 22:02

Pirmiausia tai stenkis save itikint, kad tu nemirsi, kad tai praeis, nes jau nesyki buvo ir praejo....Labai gerai suciulpt Xanax tabletyte jei turi. O kai praeis, ilysk i Tako foruma SVEIKATA. Ten turim skyreli Panikos priepuoliai.

Lori

2015-02-13 16:02

As turiu ta problema negaliu vaistu nuryt ir nieko nepakeisi kapsuliu atsisakau tik tabletes perku gal su laiku susitvarkys kad tie gydytojai patys nezino nuo ko sako jei susiuretu stemple tai ir maistas nepraeitu nors anksciau tokiu bedu neturejau buvo viskas tvarkoi.

Martynas

2015-02-13 16:02

As turejau pries kokius du metus baisia rijimo problema, negalejau normaliai pavalgyti, bet kazkaip per prievarta kisdavau maista, nes zinojau, kad nevalgius bus dar blogiau, juodai uzkniso ta problema, bet po kiek tai laiko man pasikeite i kvepavimo sutrikima, kuri turiu iki siol, tad nebekreipiau tokio didelio demesio rijimui ir susitvarke, nors kartais irgi springstu, bet dabar kai valgau man norisi ikvepti giliai del to kartais ir springstu. Man valgant ypac dideli spazmai uzeina ir negaliu ikvepti normaliai tai labai kankinuosi su ta nesamone :(

hermis

2015-02-12 18:02

Pats puikiausias, nebrangus, efektyvus ir nekenkiantis skrandziui budas, kai reikia neuzmigti visa nakti, tai maisto papildas tonussan

Martynas

2015-02-12 17:02

Meile tai kazkuria prasme ir SEX, be jo meile ne meile, o SEX su AD nelabai draugauja, tad busim senberniai, kurie dar nesusituoke o merginos senmerges ;))))

Martynas

2015-02-12 14:02

Su meile ir meiles diena sveikinu visus. Gal but meile kazkiek padetu mums issigelbeti is tos ligos gniauztu?Bet kas nores myleti toki su tokiomis problemomis :) Bet nereikia prarasti vilites ir visi atras tai kas skirta likimo.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių