Edi

2015-02-17 08:02

labutis,labai noreciau suzinoti ar kartais gydytojai nenuraso visas ligas tai ligai.Ar kas nors dar taip galvoja?

Andrius

2015-02-16 20:02

P.S. Cia skirta insomniaaa.........

a

2015-02-16 18:02

Jurijau, rasyk i www.apgavikai-reklameriai.com.Ten liuks puslapis.Zinok labai daug pinigu uzsikalsi.

Vita

2015-02-16 16:02

40% reiskias, kad esate is dalie darbinga,galite dirbti 3-4 valandas per diena, arba 3-4 dienas per savaite. pencijos dydis priklauso nuo stazo ir buvusio uzdarbio.gausite pencija ir galesite dar truputi uzsidirbti, jei zinoma, jegos leidzia. as dabar turiu irgi 40%, gaunu 500lt. pencija, tik va dirbt jau jegu nera...

vilma

2015-02-16 16:02

avonex man rodos i savaite karta. Bet tikrai kazkokie vieni, bet ne rebifas. Is vis nesuprantu kam tuos vaistus skiria. Kai buvo pries keleta metu is vis negerai, tai niekas apie jokius vaistus net nesnekejo. O kai paprasciausiu neurorubinu atsigriebt galiu tai jau skiria. Aptipo koja, siandien 4-a ampule neurorubino suleido, ryt paskutine bus. Jau poveikis yra. Galiausiai tas tris dienas hormonus susivarvint i vena. Sako dziaugtis reikia kad juos skirs. Koks cia dziaugsmas kad visa skyleta vaiksciosiu. Jauciu as ju neimsiu. Lai rimtesniems ligoniams lieka.

Ana

2015-02-16 14:02

Patarkite.Man ruosia dokumentus neigalumo lygiui nustatyti.Kaip supratau turetu buti apie 40proc. darbingumas(llgr.).Kaip ten yra, kad iraso, kad darbingas ar is dalies darbingas.Kaip finansiskai geriau apsimoka?Kiek ta pensija?Ar klausia ar galiu dirbti, ar pati komisija tai nustato?Laukiu atsakymo.

loreta

2015-02-16 14:02

na visiems,skirtindai tas grupes duoda ,man iki pencijos dawe po 6m,pak psigincijau,o as 3gr neturejau man iskart dawe2,

arunas

2015-02-16 13:02

zinoma dabar labai daug priklauso nuo tave priziurincio ir i komisija popierius tau tvarkancio neurologo,man pirma syki dave 3gr 1metam taciau as truputi rsquo;pakutenaursquo;juos ir po 3men jau gavau 2gr,pries tai jie man dar siule eiti darbo ieskoti, po to po 2m pratese o siemet birzeli vel reiks rodytis jiems,jie maivesi as paprasiau vaistu nuo is,jie tarpusavi kazka pabure ir kai as atejau buvo popieriai su 2gr

suduvis

2015-02-16 13:02

Echon mano oficialus stažas nuo 1991metu ir visalaika ėjau(iki darbovietės buvo 8km),dirbau(uždarbio rekordas 5400lt.) per mėnesį.Tik mano antroji pusė sirgo šizofrenija,aplink buvo laukinis kapitalizmas.Bet kai 2000m. sveikata pablogėjo man tokia gydytoja-atsiprašant tris metus "Prennizolona" leido ir vietoj to kad gyčiau mano sveikata vis blogėjo.Dabar kada atsišviečiau savo medkortele pasirodė kad man kaskart po truputį pagerėdavo-medikės-atsiprašant įrašas.Ka paveldėjom iš CCCP tai arogantiškus gydytojus kuriem kiek beduotum vis mažai.Todėl apsidarykit aplink kiek mes aplink save vaistu turim,ir naudokim juos.Mums didžiausias vaistas tai vasara praleisti pušyne,grynam ore.Nebereikalo mūsų ligos priežastim laiko deguonies bada mūsų kūne.Tad pavasarį važiuokit į pušyna,nenaudokit mėsos ir pagysit-bent aš tai išmėginsiu.O kai pagysiu pasakysiu visiem jums:)))

dana

2015-02-16 12:02

del grupes anksciau reikedavo eiti kasmet,ar duos 2metam priklause nuo savijautos ir ka parasys neurologas,o visam laikui skirdavo tik po 10 metu,dar ziuredavo i tai kad butu pastovi 2 ar 3 ,tokia ir skirdavo.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių