saulius

2015-02-19 09:02

Labas Sesės ir Broliai,
Skaitau ir suprantu, kad galiu patarti Jums medicininiais klausimais.
1. IS turi būti diagnozuota neurologo ar MBR, t.y. magnetinio branduolinio rezonanso.
2. 3 metus neurologas privalo siųsti į reabilitaciją. Man nepavyko Lietuvoje išrinkti sanatoriją kurioje galėtų reabilituotis sergantys IS. Man pirma buvo Aušveita. Bet ne. Po to buvo Abromiškės /kai padarė baseiną aš nebuvau/. Vėliau Pušyno kelias - yra baseinas, pniaumatinės komžpresijos aparatas. Buvau ir Valakampių reabilitacijoje tačiau baseinas ten 30-35 laipsnių, tai man peilis - ne daugiau 28 laipsnių. Dabar noriu pabandyti Birštono "Versmė"-ę. Rašykit mn ...www.sas@bamba.lt ...Saulius

Vytas

Ir puiku:) sekmes tau ir gyvenk visaverti gyvenima kol gyvenasi:)

loreta

na va wakar buvau klinikose ir suzinojau kad esu trumparege,kadangi man dvejinasi akyse ir liejasi kartais vaizdas,ir sake kad ligos nera jokiu pakitimu,kazkap keista pasidare,bet ir dziaugiuos kad geryn ienu nors jaucuos prasciua,ar jums yra taip buwe ,kap tire akiploty,ar matot spalvas tas baltas ir raudonasrdquo;,vakar as viena akim raudona maciau tik paciam priekyje,bet gydytoja pasake kad taip turi but ir nemato tame bedos,bet kita akimi as ta raudona spalwa maciua kuo puikiausiai ir is sono toli

Astrida

2015-02-18 18:02

Noriu paklausti kas geriat Q10 ir Bgr vitaminus, kiek laiko galima juos gerti.As dabar geriu 1men. ir jauciuosi neblogai.Galvoju jog tai man padeda ir bijau nutraukti.

V

2015-02-18 17:02

Sveiki biciu duoneles galima nusipirkti turguje,jai Kaune tai bazeje mesos turguje ten yra vyrukas prekiaujantis medumi turi ir duoneles as pats naudoju tikrai vitaminu bomba turiu daugiau energijos geriau jauciuosi

irute

2015-02-18 16:02

refleksai mano geri,punkcija irgi nieko neparode ir magnetinis rezonansai parode kelis svelnius ziediniukus.parase kad itariamas demielinizuojantis procesas.

irute

piracetam ir trentali.dabar eilei laukiu kazkokiu vokisku vaistu.

aivaras

Irute, o kokius vaistus geri?

irute

dirbti man tikrai nesunku,nes diagnozavo IS,bet 100% dar nezino ar tai tikrai IS.Jei taip tai tik pati pradzia ir jei gersiu vaistus tai gali daugiau ir nepasireiksti.man dar tik 19metu:)pasakosiu tik tiek,kiek klaus.

Vita

o as neduodu pinigu is principo komisijai. tegul moka tie, kurie sveiki ir grupes nori. kodel as turiu moketi, jei tikrai sergu. tuo labiau, kad jiem reikia tiek duoti, kiek as per metus prarandu gaudama mazesne grupe. tai kokia prasme? oi pikta as ant tu komisiju. padaviau skunda gincu komisijai, trecias menuo jokio atsakymo, mol darbo labai daug turi.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių