giedre

2015-03-01 16:03

Labas norėčiau sužinoti apie kaklo išvaržos operacija.Man siulo operuoti su lazeriu.Bet sako reike sumokėti pačiai už elektroda gal ka žinot apie tai.Ir kaip jaučiatės po operacijos.Būsiu dėkinga už bet kokį atsakymą.

janiku

2015-03-01 13:03

Sveiki.Aš naujokė.Perskaičiau daug puslapių ir nutariau prašyti patarimu, o gal ir pagalbos. Stuburo ligos:meningoceles, disko lateraline ekstrūzija, diskoze, spondiloartroze.Problemos aiskios skausmai, slapinimosi pusle ir tustinimasis. Jau paskirta operacija. Buvau pas 3 neurochirurgus išvada ta pati -operuoti. Praejau ir tempimus ir skausmo klinikas ir akupunkturas ir vaistus. Niekas nepadeda o operuotis be galo bijau. Ką Daryti?

anonimė

2015-03-01 08:03

na ne viska mes supratosm :(((((((((((((

Martynas

2015-02-23 07:02

laba diena gal kas zinote jasiuno masazisto kaune tikslu adresa kur ji galima butu rasti ir atsiuskit emeilu buciau dekingas

vaidas

2015-02-21 18:02

Pasidariau operacija. Operacija padare Jegminas.
operacija praejo gerai, antra diena jau po biski vaikstau, uz savaites vaziuosiu i sanatorija rebilitacijai. pabuves ligoninej pamaciau visko, daugumai operacijos padeda, BET nevisiems.
bet pati operacija nera skausminga trunka pora valandu.po operacijos pirma diena labai sunku vartytus bet po to jau geriau.jai kam labai skauda, tai patarciau darytis operacija.

tatjana

2015-02-20 23:02

hm man tai neleido operuotis, liepe fastum geliu masazuotis, kad skausmas mazetu

Naujoke

2015-02-19 16:02

Pasakykit kur galima rasti Lina, as gyvenu Vilniuje.Gal pats Linas gali atsiliepti.

brone

2015-02-19 12:02

Is dalies pritariu Alionkai,kad fiksacija padeda judeti ir galima,kad ir dantis sukandus mankstas daryti.Dabar praejus 1metamsir3men.Dziaugiuosi tuo,kad nors ir su ramentais,bet pavaikstau,koja pavelku.O ir dabar jau gavau tasakymus po tyrymu:kaires kojos ekstenzijos ir fleksijos pilna pareze,pilnai uzspausta caudae equinae ir s1 saknele!(Keiksmazodziu daug,o isversti nieks nesiteikia)

alionka

2015-02-18 17:02

as dar del fiksacijos/Fiksacija yra simta kartu geriau nei tik isima isvarza!!!!!!!!!jei stuburas sudiles,diskas parejas,tai kad atstatytu tarpa metaliukus susuka,kitiems kaula yaugina,nera blogai,yra gerai jei fikssuoja,man pasiseke,nes jiems patogiau daryti tik isvarzu operacija....bet jaunu zmoniu pagaili....ir padaro rimtesne....Kiek prisisziurejau rebilitacijose,po keliu metu kitu stuburai subyra ir usispaudzai slapimai ir t.t....o tada jau tikimybes kad fiksacija isgelbes yra maziua.....Taip tik skamba fiksacija....varztai...bet jie maziukai.....juk zmones su kojose rankose varztais vaiksto...simta metu...nera ko bijoti...taciau gali buti kitoj vietoj problemu laikui begant,juk senstam.....o ten jau kur fiksuos,nebus ne isvarzu ne ka uzs[aus.....Noriu nuraminti zmogu,ir palinketi nebijoti...taciua pati zinau kad nerandu laiko linui.....tai siulyti kad nueitumet ir jis isgelbes negaliu.......Taciau as bandyciau eiti,jeigu dabar man taip butu kaip buvo...O tomografijoj tai neraso kad reik fiksacijosCHI CHI,jie mato sudiludy ,nesTABILU STUBURA,SUKRYPUSY...UZTAI LAIMINGIEMS PASIULO GERA OPERACIJA.....TAI NERA BLOGAI....JEI NERA KITOS ISEITIES.uZJAUCIU TAVE....BET MAN VAISTAI Y VENA LEIDZIAMI BUVO KAS DIENA ....IR NEPADEDAVO....MENESY KAMAVAUS....UZTAI IR ISOPERAVO ,NES REZULTATO JOKIO NEBUVO!....JEI KA SEKMES!KAS OPERUOS???VISUS PAZYSTU???KIEK JUMS METU??sUSIDOMEJUSIAM RASAU.

alionka

2015-02-18 12:02

susidomejusiam.Tu dar bandyk ka nors...eik pas kinezitarapiauta...operacija galima atitolint.....kiek uzspausta nervas????ar nepaeini?jei tu paeini,tai dar yra laiko tau....paskui gali save kaltint,kad gal bereikalo puolei operuotis!!!!!!!!!nieko baisaus ta operacija,bet gal dar nereik...man irgi sudile ir t.t....isoperavo..kas zino kas butu buve....o gal nieko?????nors abejoju...Paklausyk tu zmoniu,kurie sako neskubek,bet pabandyk pas lina!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių