zunda

2015-02-21 21:02

D

Žinok,baisiausia, kad paskutiniu metu mano vidus tuštėja, ir, ko labiausiai bijojau, sunkiai prisiverčiu jį kuo nors užpildyti.
Man taip visada atsitinka. Gavau "dovanėlę" ligą, kokios bijojau, susitaikiau su tuo ir pradėjau bijoti, kad tik neprarasčiau įgimto smalsumo, kad tik ir toliau viskas būtų taip įdomu. Deja, jaučiu, kad artėju prie visiško ištižimo.
Todėl man ir reikia šio forumo, čia kažkaip atsigaunu.

Vienas

2015-02-21 20:02

Ir nera nei liudesio nei blogio..
nei isdidumo nei nuoskaudos...
yra tik siaurinis vejas ir jis pazadins mane...tada,kai uztekes zvaigzde Adelaida..
B.G.
Kuo jus gyvi brangieji zmones?

Vilte

2015-02-21 16:02

laba vakara visiems...nezinau ar gerai darau, ar blogai.Kovo pradzioja gulsiuos i ligonine, ten keis man antidepresantus, dabar jau savaite negeriu jokiu, galvoju, kad reikia padaryti pertraukele, pries skiriant kitus antidepresantus.

viva

2015-02-21 13:02

tiesa rytoj neturesiu kada liudet,bus mano dukrytes gimtadienis.jau du metukai.reiks kept kalakuta,ruost skanumynus,puosti namus.bus smagu:)

as

2015-02-21 11:02

nu audrone vien zodziu tu isisiubavai...

Leta

2015-02-21 10:02

Užbėgau, o čia tuštoka. Be Viollos trūksta rišamosios dalies.
Šiandien man kaip visada, jei žiūrėt pozityviai - laikausi neblogai, tik noriu, kad atšiltų. Prieš akis savaitgalis, žadu daug tinginiauti.
O kaip tu asara, jautiesi? Pasisveikini ir dingsti, ką gero veiki?

Leta

2015-02-21 08:02

Smagu, Asara, kad tau viena baime mažiau. Ir turi planą iki vasaros. Tai tikrai tau padės ramiau gyventi, nepergyventi, kad pražudysi save. Tik jei senokai sergi, neužtenka pasikliauti tik vaistais. Kad neatkristum reikia mokytis kitaip gyventi - kitaip jaustis, kitaip elgtis, kitaip džiaugtis ir geriau suprasti, kas ten pas tave nesąmoningame lygyje užsikodavo. O to tik psichoterapijoje galima mokytis, aš tuo tikiu:)
Beje, Ramai ir Slimai, kaip laikotės? Jūsų trūksta

zunda

2015-02-20 21:02

Padavė saulutę - ir visi apsvaigo, šildėsi kaip katinai, dabar miega. O man tai liūdnaaaaaaaaaaaaa .
Kaip vakaras, taip čia nieko nėra. Klausysiu muziką viena.

Miegokit, garsiai negrosiu.

viva

2015-02-20 16:02

dabar truputi pavartosiu tu vaistu, o po savaites mazinsiu,bijau pati tiek vaistu vartot,kad kokia reakcija neivyktu,kas ten zino su jais.

Naujoke

2015-02-20 13:02

Tik dabar atradau šį forumą. Noriu prisijungti
prie depresuotų, nes mano realioje aplinkoje tokių nėra. O tai dar labiau mane žlugdo. Atrodo, kad aš savo slunkiškumui išsigalvojau mokslinį pavadinimą. Lankiau psichoterapijos seansus. Manęs iš ten vos nesšvarė, nes mano pasisakymai buvo per daug optimistiniai ir atrodžiau aš per gerai, ir mane nervindavo, kai kiti pradėdavo žliumbti dėl nepagrįstų baimių ir išsigalvotų nesamonių. Teigiau, kad darbas išlaisvina nuo juodų minčių, o sportas padeda pasiekti puikią fizinę ir dvasinę formą. Deja, atsidūrusi tarp stiprių dvasiškai žmonių, aš imu jaustis menkaverte, keliu sau kartelę vis aukščiau, neadekvačiai savo pastangoms. Kad ir kiek įdėjau į savo kūno ir dvasios tobulinimą, mane apima nereali baimė, kad vieną dieną mane apleis jėgos ir vėl tapsiu ištižėle.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių