Vita

2015-03-01 08:03

nepamenu, ar ten pietus yra...lygtais ne

valentina

2015-03-01 07:03

labas rytas pabudome ir kelkimes!dar prisiminiau kad mano akys labai bijojo sviesos ir jos nuo sviesos asarojo!

GINTAS

2015-03-01 00:03

Dar del harmonu, noriu priminti Hipokrato minti(aisku auksine)
Norint gydyti zmogu, pirmiausia reikia jam nepakenkti..

Aida

2015-02-28 22:02

Kano gamybos VISION papildai?

zilvinas

2015-02-28 19:02

eve,as galvoju,kad reik dziaugtis,kad tik nustacius liga tu jau vartoji vaistu

valentina

2015-02-28 18:02

pries daug metu pradejo kreipti desni veida akis pradejo neuzsimerkti paskui perkeipe visa veida as tada kreipiausi pas daktarus labai svaigo galva is marijampoles isveze i kauna marijampolej mane kad man auglys kane rado maningita o ir viusa laika gyde nuo jo o desne aki pasuko i kaire puse ir visai nesivalde tai buvo mazdau 3men ir buvau labai laiminga o paskui po 10m pradejo tirpti pirstai ir paralyziavo desne puse ir vel pagyde o paskui budama 43m paskui pasake kad sergu nuo 21m sia liga o mane visa ta laika gyde nuo ko kito nors klausdavo ar neturedavau spaudimo nes patikrinus akis manes tai ir klausdavo o man atrodo kad tai parodo pirmiausia akys jei kas neaisku parasykit......

valentina

2015-02-28 16:02

Kai man buvo 21m tai labai sirgau ir mane gyde nuo miningito.O visi esami pozymiai buvo nuo IS buvo labai blogai su akim,galva svaigo o paskui pasveikau ir esant 43m vel pasijutau labai blogai pradejau ramstytis sienomis bet vis tiek mane gyde nuo miningito ir kada as prasiau siuntimo i Kauna ir ten is kelinto karto istyre sia IS.Dare magnetini rezonansa,kraujo valyma ir po to dar dariausi stuburo operacija o po sios operacijos jauciuosi silpnai man padeda tik lazdos.

eve

2015-02-28 16:02

labas,
man 21 m. praeita savaite man diagnozavo issetine skleroze, as vis dar negaliu su tuo susitaikyti ir nezinau kaip gyventi toliau, kaip maitintis? ko laukti? pradejau vartoti rebifa... ar tai teisinga? bet turbut nera kitos iseities? gydytojai taip ir nepaaiskino ar jis kenkia ir kaip jis veikia?

valentina

2015-02-28 15:02

sveiki
beskaitydama jusu laiskus uzsimaniau ir jums parasyti ka nors.Labai idomus pasiskaitymai buvo.Daug isskaiciau apie akis ir ju ligas ir noriu duoti patarima kad nieko nelaukus imtis gydymo nes paskui bus jau velu,nes man ir taip jau buvo jauciausi labai gerai bet kad galeciau atsukti laika atgal tai butinai ji atsukciaau ir tesciau gydyma.......

Vita

2015-02-28 15:02

as ir sakau, nesuprantu, kur cia teisybe.vis dar laukiu, ka nuspres gincu komisija. jei nepersvarstys, kreipsiuos i teisma, o kas man belieka? dirbt tai jegu man neuztenka. namus susitvarkyt ne visada jegu yra...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių