vika

2015-03-03 14:03

Patarciau apsilankyti KAUNE ŽOLIŲ SALONE ten atliks viso organizmo kopiuterinę diagnostika naujausia aparatūra leidžiančia nustatyti sveikatos sutrikimo priežastį,parenka gydyma,
ŽOLIŲ SALONO adresas : Daukšos g. 5-4,
Kaunas . tel: 8-37-22727 ,mob:8-698-21576

edis

2015-03-03 13:03

Sveiki. Man greit bus 20. Net nežinau nuo ko čia ir pradėti. Jaučiu turįs šiokio tokių problemų. Apsireiškė jos prieš keletą mėnesių, gal pusmetį. Nežinau, ar tai būtų galima vadinti panika, ar paprasčiausias nerviniu persitempimu, tačiau paskutinėmis dienomis kartais pasidaro blogai. Pradėjau bijoti bendrauti su žmonėmis, netgi artimaisiais, pasidariau depresuotas, nors iki tol buvau netgi labai komunikabilus, viso ko rdquo;dūšiardquo;. Dažnai užeina rankų drebulys, jaučiu raumenų trūkčiojimus, kartais išsigąstu net žmogaus žvilgsnio, sumažėjo darbingumas. Kai reikia pasisakyti prieš auditoriją vėl turiu sukaupt visas jėgas, kad nepradėčiau drebėti ar panašiai, kartais netgi atrodo, jog trumpam aptemsta sąmonė, bijau, kad palaikys kas rdquo;psicheliurdquo;. Blogiausia tai, kad nuolatinė komunikacija su žmonėmis, įvairios kalbos susirinkimuose ir pan. yra tiesioginis mano darbas. Žinau, kad problema pačiame manyje ir pačiam kartais atrodo juokinga, kad negaliu su tuo susitvarkyti. Pradėjau galvoti, kad netgi reiktų viską mesti ir kur nors išvažiuoti, pagyventi sau, dėl nieko nesukant galvos, bet vėlgi kažkaip ir nesinori kartu lengva ranka atiduoti to, ką pavyko pasiekti. Miegas nesutrikęs, tik va tas kažkoks pastovus nerimas.. Išgėrus alkoholio, dažniausiai visi simptomai praeina, tačiau suprantu, kad tai jokia išeitis. Galbūt bandysiu pradėti praktikuoti kokią jogą ar meditaciją ir taip atsitiesti. Nusipirkau jonažolių ir raminamųjų. Gal padės.. Gal kas kokių patarimų nepagailėtų ir nuomonės apie tokią mano situaciją? Būtų didelis ačiū.

smilga

2015-03-03 09:03

Būtinai registruokis, tau reikalingi stipresni vaistai. Man asmeniškai vaistai labai padeda. O vėliau, kai būklė pagerės, galėsi pasimokyti atsipalaidavimo būdų ar kvėpavimo pratimukų, kas taip pat labai padeda pašalinti įtampą. Tik reikia nuolat juos daryti, o ne tada, kai jau visai blogai.

gunila

2015-03-02 16:03

pritariu jums pati toki pragara praejau ir vel kartojas buvo man 30 metu kai susirgau vegetodistonija cia dar ir uz depresija baisiau 3metus grumiausi atrodo kad jau gerai ir dabar po 5metu vel is naujo teoriskai viska zinau bet vykdyt jegu nera geriu db lexotanili

Martynas

2015-03-02 12:03

As jau kelis kartus buvau metes vaistus buvo ir pagerejimu ir pablogejimu, bet tuomet vartojau tik ad. Dabar geriu daugaiu vaistu bet paciomis maziausiomis dozemis tik ivairius. Si karta irgi bandziau mesti klonazepama, bet nebegalejau toliau tverti tai vel pradejau mazas dozes jo naudoti. Zinau kad tai yra blogai, bet kol kas nezinau ka daryti. Gal kai kam ta liga nera tiek pazengusi kiek mano ir yra lengviau, o as dustu tikraja ta zodzio prasme ir jei neisgeriu vaistu tai visai blogai :( Paziuresim ka gydytoja dabar pasiulys, bet kazka daugiau vartoti atsisakysiu.

G

2015-03-02 12:03

www.alfa.lt/straipsnis/c59902

guzikas

2015-03-02 05:03

na vakar vakare vel uzejo...klonazepamo po liezuviu ir vel givenimas atsistate po 3 kosmarisku dienu.beprotiskas liudesys kankina.kas cia bus toliau su manim.jau vien nuo tos minties,kad priklausoma man panika...nebesusitvarkau su savim...ka daryti..

ieva

2015-03-01 17:03

man mergaites lygiai tas pats baimes jausmas..ir atsirado jis nuo paskutinio migrenos priepolio kurio nebuvo ketverius metus ir db neseniai pries menesi jis lyg is oro atsirado ir mane isgazdino nes skausmas buvo baisus...db kad uzeina baime kad vel migrena akyse temsta visa diena itemta tarsi ant scenos stoveciau ir is vidaus mane drasko baime...krauja tyriau labai sutirstejas turbut cia nuo adrenalino nes jauciaus tarsi noriu daug ka daryt save persiplesti kad nesijausciau tokia issitempusi su baime viduje...nezinau pradejo kilti daug minciu kas man yra bet cia pasiskaiciau tarsi nusiraminau kad ne man vienai cia taip ir kad cia psichologiniai dalykai...pradesiu gerti triptan forte ir kaip nors stengsiuosi susitvarkyti nes pas mane optimizmas dar nedinges

Martynas

2015-03-01 16:03

As irgi viena diena noreciau nebevartoti vastu, bet manau, kad salutiniai poveikia mane visai nuvarys nuo koju. Labai bijau kazka keisti dabar. Aisku negalima 100% pasistiketi daktarais, bet vistiek kazkiek jie padeda kritinemis situacijomis.

kaktusas

2015-03-01 15:03

nu chia jau persmarkiai.. gailiesi kad pagimdei.. gal tada ir nenuostabu, kad atzhala susirgo..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių