Vilte

2015-03-04 09:03

Laba visiems.Siandiena jau saulyte sviecia, tai ,net akyse sviesiau..;))

vaikinas

2015-03-04 08:03

Ar savo poliklinikoj pas psichologa siuntima duoda seimos gydytojas, ar galima tiesiai pas ji uzsirasyt? Nes pas savo seimos gydytoja eit nenoriu, nera ji labai supratinga ir kompetentinga.

violla

2015-03-04 07:03

:))).

karolina

2015-03-04 07:03

sveiki mielieji. jei yra tikra depresija, kuri tesiasi jau keleta menesiu, tai tikrai nepades jokie naturalus antidepresanta tokie, kaip triptanas,sedafitas... Pati sita liga isgyvenau ir galiu drasiai duoti patarimus.As dabar gyvenu kaip normalus zmogus jau 3 metai,nes kai buvo depresija isgyvnau visus siai ligai simptomus. O padejo tik apsilankymas pas psichoterapiauta kaune "Neuromeda", gydytoja Alseikiene. man jinai tikrai padejo.Paciam gydytis tikrai neverta, nes tik sugaisit laika ir pinigu,o depresija dar labiau apims. Man buvo skirta antidepresantu ir nerima salinanciu vaistu kompleksas.Pradzioje vartodavau ti po ketvirti tabletes, kad organizmas prisitaiku ir nebutu didelio salutinio povekio, gal tik po 3 memesiu pradejau naudoti pilna kursa ir tik priziurima gydytojos, nes tik jinai zino kada sumazint doze, kada padidint. As gerdavau per diena apie net apie 10 tableciu...Taip gydziausi iki 1,5 metu ir palaipsniui buvo mazinama vaistu doze iki ketvircio tabletes. Taip organizmas palaipsniui atprato nuo antidepresantu ir as pasijauciu "sveiku" zmogumu, gyvenimas atrode kaip niekada grazus ir tai tesiasi iki dabar.Ir jokio pripratimo man neatsirado nors vartojau vaistus 1,5 metu.Taip kad jeigu niekas nepadeda is naturaliu vaistu, patarciau kreipti pas gydytojus ir tik privaciai... Patikekit ir viskas bus gerai. Svarbiausia reikia labai noreti pasveikti. Sekmes.

Roberta

2015-03-04 06:03

Daug dabar kalba apie tai, kad, pasirodo, antidepresantai veikia tik placebo principu. Iš tikro tai, kai pagalvoji, visi tie papildai, vitaminai, antidepresantai tikrai yra tik biznis.daug žmonių jaučias pavargę, nespėjantys su laiku, nerandantys, kaip įprasminti gyvenimą, o REIKIA būti aktyviam, užsidirbti pinigų ir pan.,o silpnesnės nervų sistemos žmogui atlaikyti naujus gyvenimo reikalavimus gan sudėtinga, tai ir lūžinėjam. Ir griebiamės tos iliuzinės išeities-išgersi tabletę ir tapsi jėgingesnis, deja, deja...Sutinku, Leta, su Tavim, kad arba išorėje kažkas keistis turi, arba viduj, o pagaliau vienas kitč įtakoja. Tik, kaip Tau atrodo, kuris kelias yra tikresnis, pirmesnis? Nėr blogiau turbūt iš viso nieko nekeisti ir niekuo netikėti. Bet depresija ir yra tokia, kad atima jėgas bet kam ir dar jauties kaltas, kaltas.Sakyčiau, tokia lyg dvasinė ir kūniška lėta mirtis. Aš kartais pagalvoju, kad tai lyg kova turi būti, o kartais mąstau, kad geriau susitaikyti ir plaukti pasroviui.Juk žmonės susitaiko pvz. sėdėti neįgaliojo vežimėlyje. Kai susitaikai, mažiau energijos išeikvoji ieškodamas kelių, takų ir išeičių ir išnaudoji savo gyvenimo laiką tam, ką dar iš tikro gali. Gal tas visuotinai peršamas laimingo žmogaus įvaizdis daug bėdų pridaro. Ypač kai per tv žiūri kokias kišamas reklamas, atrodo, visi tik švyti, perka, vartoja, tokie gražūs, besišypsantys, energingi. Žmogus nori nenori ima lyginti save su kitais ir dažniausiai , aišku, su tuo variantu, kuris yra virš tarsi. na, visi nori būti laimingi:)) O juk turi teisę gyventi ir nelaimingi, ir ligoti, ir pavargę, ir prasigėrę. Dažnai tas prasigėrimas ateina kaip paguoda, pabėgimas. Anksčiau žmonės labiau tikėjo į Dievą, tai žinojo, dėl ko gyvena, o dabar tokia sumaištis-per daug tų įvairių tikėjimų, nuomonių, gyvenimo būdų. Mano močiutė sakė, kad gyventi reiškia dirbti ir mylėti Dievą. labai aiški pozicija, kuri padėti labai daug ką ištverti. O dabar tai daugelį tikrai, matau, kamuoja vertybių krizė, kai dažnai turi, deja, gyventi ne pagal tai, kaip Nori, o kaip Reikia prisitaikyti, kad išliktum. Tik tada dėl ko tas išlikimas?:))

doppelgänger

2015-03-04 00:03

Zundai

doppelgänger

2015-03-03 23:03

Vo, tai tikrai būtų artima mano dušiai:) Kapinių romantika, mielas derinys:) Beveik nejuokauju.

www.youtube.com/watch?v=G9TXLiM79lYfeature=related

doppelgänger

Toks jau "muzikalus" šiąnakt, net alus nelenda:)

Čia toks įgarsintas tekstukas, populiariai atspindintis mano mąstymo prioritetus:

www.youtube.com/watch?v=UivNA2-27CYfeature=related

Viskas, manęs per daug, iki.

vaikinas

Na as vienisas jauciuos tik su savo beda, kai uzeina didele depresija begu is namu kad nenuprotet, susitikes su draugais pasidaro geriau, bet tai neiseitis, pastovei su jais juk nebusiu, vienas namie negaliu nei dirbt, nei valgyt ir dar nemiga, prie viso to pas mane dar soc. fobija, bijau bendraut su nepazystamai, net savo reikalais baisu paskambint sunku prisiverst, dreba balsas, vos mykciot nepradedu, plius dar mergina mane mete pries 3 menesiuis, ir visa si laika negaliu apie ja negalvot, ir sveikatos problemu turiu nemazu, tai net neisivaizduoju kaip su tiek daug bedu susitvarkysiu net psichologo bagalba...

doppelgänger

Tą patį kūrinuką atliko amžiną atilsį Rostropovičius, juntamas skirtumas. Vaje, lendu į subtilybes, vargas man.

www.youtube.com/watch?v=LU_QR_FTt3Efeature=related

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių