zunda

2015-03-06 14:03

mei

Labai ačiū.

anonimė

2015-03-06 13:03

sveikutės MOTERYTĖS, SU ŠVENTE!sveikinimo nerašysiu tik patarsiu užsukt į www.mintys.lt/moteris_ir_moterys

dani

2015-03-06 12:03

taigi trumpai apie savo bedas, vieni sako, kad man depresija, kiti, kad misrus disociacinis sutrikimas. siaip nieko nesinori, bijau kur nors iseit, verkiu daznai, savim nesirupinu, nesidazau...viena daktare mestelejo, kad tingiu ir neturiu ka veikt tai ir sergu.

dani

sveiki, likimo broliai ir seserys.prisijungiu cia pirma karta:)

Ramas

o kaip kaip as cia senai rasiau :) malonu kad forumas gyvas ir visi apie kazka snekasi idomu paskaityti ir tikrai kartais parasymai paparasti padeda nusiteikti save teigiamai bent kazkiek. sekmes visiems laikykites ir jus. pavasaris ateis saulute nusvis bus viskas gerai!

ona

2015-03-06 11:03

Prisiminiau seniai girdetą Karolio Dineikos žodžius,kad susitikus draugę ir jai pradėjus kalbėti apie ligas nesiklausyk. SAkyk skubu neturiu laiko.O jeigu minutę skaniai pasijuoksi tai organizmui nauda,tarsi kiaušinį suvalgius.Nors sunku tai padaryti kai būni "duobėj" DUOK DIEVE mums visiems dažniau būti ant "BANGOS: Man kaip neima miegas skaitau.Kartais padeda. GAL kartais lankėtės pas gyditojus Kaune NEUROMEDOJE parašykite ar verta, ar padeda jų gydymas.

Marija

2015-03-06 09:03

Su musu svente mielos moterys ir merginos!!!

ona

2015-03-06 09:03

SVEIKI, gavau siuntimą pas psixiatrą. Ir ne pirmą kartą.Suprantų jus nęs pati esu tai išgyvęnusi.ir tap tęsiasi apie 40 m.nei sveika nei ligonis.Prieš 40 m.palaidojau vyrą. Užauginau išmokiau dvi dukras.užaugo anūkai,o aš vis dar mokaus gyventi.Kiek būta skausmo praeity, bet gyvenimas eina pirmyn.Prašau jūsų parašykit savo nuomonę, apie tėvų, vaikų anūkų tarpūsavio santykius.

Leta

2015-03-06 07:03

Sveiki visi - pasveikę, apsveikę ir sveikstantys:)Man visai tinka, kai žmonės reiškia įvairias nuomones, negąsdina ir pyktis. Tik su viena sąlyga, kad pykstantysis sakytų rdquo;aš pykstu, man nepatinka, ar pan.rdquo;, o ne rdquo;tu mane pykinirdquo;. Man negerai, kai sako - Paksas nekaltas, aplinka kalta. Aš nekalta dėl Pakso, aš nekalta ir dėl to, jei jums nepatinka tai, ką aš parašiau

Leta

2015-03-06 06:03

labas rytas,
darau inventorizaciją. Smagu, kad pas mus užsuko vienas. Toks vienas, kuris ir vienas lauke karys. Ačiū tau vienas (o gal vienai, na neturim filologės)už atsakymą man, parašiau neaiškiai. Vienatvės krizę aš jau praejau, dabar manęs ji tokioj tiesioginėj formoj nevargina.
Violla, o ką tu turi prieš mentalitetą? Vieno žodžiuose aš nerandu jokio taves vertinimo, jis tik išssakė savo nuomonę, prayęsė jūsų diskusiją.
Ir taip taikiai, draugiškai, aš net moteriškai truputį papavydėjau.
Gal tu vienas psichoterapeutas ar kažkas iš tos pusės, stilius tavo man panašus

Na atrodo, kad vyrai grįžo su gėlėm, taigi šiandien moterų diena. Pasidžiaukim pavasariu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 17 ir 0 svečių