Malvina

2015-03-07 19:03

Aš irgi nemanau,kad laikydamasis kažkokios dietos,taip imsi ir pradėsi sveikt...-židiniai užsitrauks,dings visa simptomatika...Ta dieta galbūt reikalinga esant virškinimo sutrikimam ar pan.Ir taip aišku,kad reikia daugiau velgyti rsquo;rsquo;torsquo;rsquo; ar rsquo;rsquo;anorsquo;rsquo;...bet tai galioja ir visiems,kurie nieko bendro su IS neturi.

Aldona

2015-03-07 16:03

Rašykit į mailą.Atsakysiu išsamiai.

xxx

2015-03-07 16:03

Mums daugiausiai kencia kojos, taip kad netingekite su jomis dirbti,-ypatingai pedu masazas,ten daug aktyviu tasku-bet reikia pastoviai su jom dirbti-savi masazas.
Kacergis jau Sirutije nedirba-privatizuotas...
jo kredo -judeti kiek gali,zingsneliu,butinai lauke..ismaigit dar lovoje blauzdas sanarius sedyne ,spranda.....Ramybe pries miega,jokio televizoriaus po 21val.Anksti gult,anksti kelt,
Jokios itampos gyvenime...-Dvasine kamaraite-nuo
blogu zmoniu kuo toliau...
Prie stalo sventa-pora riekuciu rugines duonos..
Atsigeriam daug pries valgi...Zalias maistas.
Vaisiai pries valgima ant tuscio skrandzio....
Kuo maziau maisyti produktus..Saldumynus,is pradziu,ne gale kaip iprasta...gerai sukramtyti
iki koseles,mesos kuo maziau ir tik su darzovem,be jokis Duonos,kruopu...
Maisto perteklius-nuodai...
Tiek ziniu is A Kacergio paskaitos...
Padiskutuokim....

tomukas

2015-03-07 15:03

sveiki,gal galetu parasyti man vilnieciai.as pats sergu jau 6 metus.mano adresas samot123@one.lt

vaikinas

2015-03-07 12:03

Aldona , ar Jus perleistumete ,,Avoneksardquo; ir is kokio krasto esate?

albertas

2015-03-07 10:03

laaba diena visi.su svente moteriskes.sveikatos tikejimo,geros nuotaikos ir vilties.tai neskirstom i geras ir blogas patys nezinom mes geri ar nevisai geri,gyvenkime draugiskai! kaip pasake katinas Liopoldas :)

saulius

2015-03-07 09:03

Sveikinu visas SESES su M O T E R S D I E N A.
O dėl pažeistų galūnių galiu pasakyti, kad Česlovui Kulevičiui pažeista dešinė ranka. Kviečiu nuo balandžio 5d. važioti į Birštono rdquo;Versmėsrdquo; sanatoriją.
IKI

zilvinas

2015-03-07 08:03

valdai,as ir gerai atrodziau,pirma syk gavau 3 grupe,paskui antra,paskui vel antra.nu jei yra magnetinis rezonansas tai trecia turi gaut,seimos gydytojas turi irasyt tavo nusiskundimus,gerai pagalvok turi ju but.as dabar biski isigandau del tu savo 25procentu,tai ka taip iseina dirbt negalesiu,nes irasyta nedarbingas.man tai ta liga banguojanti,buna blogai ir buna visai pakenciamai,nu o jei reiks namie gulet tai negerai,reiks tai komisijai laiska parasyt,paklaust del darbo

albertas

2015-03-07 08:03

Tu kažkam saulė atmerktom akim, šviesi diena tamsiom naktim. Tu kažkam juokas ir širdis, tu kažkam džiaugsmas ir viltis....

Vai2te

2015-03-07 07:03

Gal kas nors Copaxone gavot?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių