Martynas

2015-03-10 16:03

Man tai tos baimes jau beveik visai dingo, bet tie nemalonus jausmai liko, bet tikriausiai visada mes jausime ta nemalonu jausma tik su laiku mes prie to priprasime.

guzikas

2015-03-10 05:03

na jo mano gyvenimas pries 4 -5 metus nebutu prilyges nei sapranauskui....as tai beveik isitikinus kas darosi,ogi 4-uose metuose uzeje sausos pagirios(gryztama pagiriu savijauta su baime panika,sirdies stojimais)na dar 7-tuose metuose panasiai ,tik vieniems stipresnis,kiti nieko nebejaucia. o kiti visai jomis neserga,gal moka paprasciausiai susitvarkyti su savimi,savo mintimis,pykcio priepoliaias ,nerimu.o man nepavyko...nors ir daug pastangu deta.

Martynas

2015-03-09 18:03

Man kazkaip sugrizo daugelis jausmu ir jauciuosi kol kas visai neblogai. Dar labai man tiko vaistai rdquo;Velaxinrdquo; jie man suteike daugiau energijos, kuria buvau jau prarades nuo pat pirmos dienos jauciausi geriau. Baigiu nutraukti rdquo;Doxepinrdquo; o toliau naudosiu kaip gydytoja liepe rdquo;Espritalrdquo; rdquo;Veloxinrdquo; ir rdquo;Clonasepamardquo; tai manau man geras derinys. Dar be to stengiuosi kuo daugiau buti gryname ore, siandien tokia grazi diena buvo tai su draugu pasivaiksciojome po mietsa, po to prie juros buvome ant molo tiesiog labai veza gamta ir beveik visai nebera baimes. Na dar negaliu taip placiai girtis, bet matai tikrai pagerejima, kuriuo dziaugiuosi ir Jums linkiu to paties :)

tina

2015-03-09 16:03

o as dabar pamasciau taip... mat, antidepresantai skatina serotonino gamyba smegenyse, nuo ko mes jauciames ne kiek prislopinti, o laimingesni,geros nuotaikos ir t.t., o jeigu mes juos keiciam i raminancius, tai tik apsiraminam, ir viskas.nuotaika nepagereja, laimes irgi neatsiranda:) tai gal reiketu ieskoti tokiu papildu ar vaistu,kurie priduotu laimes hormonu? gal tokiu zinote? ar as neteisingai mastau? ka kiti galvojate, kurie ilgesnes patirties turite?

vika

2015-03-09 11:03

kokia cia reklama,patari kur kreiptis,tai gal ir vaistu reklama cia vyksta,kad parasote kokius naudoti,manau cia zmones iesko patarimu kaip greiciau susigrazinti sveikata,nesvaistyti pinigu i desine ar i kaire.Niekas jums neliepia ten kreiptis,tik zinau kad yra geru atsiliepimu kuriems padejo.Nebijokit viesinti kas padeda,o kas naudojasi is jusu bedu.

tina

2015-03-08 08:03

ačiū labai. net neįsivaizdavau, kad lexas šiuo atveju labai tiks.daugiau kazko ir nereikia ieškot.

vaikas

2015-03-08 08:03

man nors 11 metu bet as negaliu as pastoviai nervuojuosi nes mano brolis(5m)lenda prie manes as jaigu ka panikuoju as negaliu buti kur daug zmoniu man reikalinga tyla

guzikas

2015-03-08 05:03

kype guzikas11

Marija

2015-03-07 20:03

Aš pastojau vartodama antidepresantus, gal kas žinote ar skaitėte kur ar yra kokia rizika būsimam kūdikiui, šiuo metu nutraukinėju juos gerti, bet labai nerimauju.

vika

2015-03-07 12:03

Kiek kainuoja nezinau,vieni sake kad tai yra nebrangu,pasiskambinkit ir tiksliai jums viska pasakys.Darbo laikas: I-V 10.00-18.00Kompiuterinė diagnostika, žoliniai preparatai.ŽOLIŲ SALONO adresas : Daukšos g. 5-4,
Kaunas . tel: 8-37-22727 ,mob:8-698-21576.Vadovas: Violeta Pranckevičienė.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių