saulius

2015-03-11 11:03

Visi cia raso,kad judant skauda, o pas mane atvirksciai, kuo daugiau judu, tuo maziau skauda. Paprasciausias vaiksciojimas padeda. Keista kazkokia ta mano isvarza :)

linas

2015-03-10 19:03

Nerasom nesamoniu, Lumbotrain dirzas 300lt su kapeikom, atstovas uab Teida. gal kas gali gauti pigiau? parasykit maila info@kineziterapija.org
Nupirksiu urmu, pacientams bus pigiau......
Sekmes perpardavinetojams :)

alionka

2015-03-10 18:03

tai zinoma ner ko0 ten pulti operuotis,bet man jau susuko taip netiketai ir staigiai kad nebuvo ka daryt...koja jau ut neatsigavus,ba jau nejauciau kaires....o skausmas,kad nagais siena nudraskiau nakty!

Greta

2015-03-10 15:03

Pas mane neoperuota, nors kai nustatė prieš 3,5 metu tai liepe iš karto operuoti.As bijau, kai jau negalėsiu kentėti ar visai susuks tada operuosiu. As darbo staza jau turiu 32m. man 53, bet nenoriu sedeti namie, kol turiu darbo ir galiu paeiti, stengsiuosi dirbti.Nors nuo skausmo geriu kasdien vaistus, irgi blogai, duoda per skrandi ir kepenis.

darius

2015-03-10 15:03

del elektros sroviu - galima tureti tas sroves ir namie Omrono aparatas skirtas namu salygoms kainuoja apie 280Lt. Programos nuo masazo iki skausmo nuemimo

daiva

2015-03-10 10:03

letai mano tokia situacija kad vaistu nera jokiu nuo skausmo liko tik operacija kovo 14d vaziuoju ikauno klinikas neurohirurgini skyriu nes Klaipedoi nedaro tokios operacijos kai labai skaudes tada sutiksi operuotis mano isvarza senesne nei12metu taip kad supranti

Leta

2015-03-09 22:03

A,dar užmiršau paklausti.Dabar darausi masažą rdquo;nuo galvos iki kojųrsquo;Kai spustelna tas išvaržas,tai,rodos,kad visai kojos atsijungs. Ar dar labiau nepablogės?

Leta

2015-03-09 22:03

Labas.Pykstu pati ant savęs,kad taip ilgai rdquo;neatkasiaurdquo; šito susirašinėjimo... Užjaučiu visas. Kenčiu siaubingus skausmus. Ilgai šeimos gyd. šaipėsi,kai skaundžiausi skausmais tarp menčių ir d.kojoj. Sakė,kad tik ataugutė,o aš rdquo;išsigandaursquo;. kas 12 val geriau nuskausminamus pusę metų,kol pagaliau išsireikalavau siuntimo tomogr. Ir ką manot? 2 išvaržos...Dabar skausmai kairėj kojoj. Negaliu sėdėt,o naktį- iki riksmo. Tiesiog skausmais visoj kojoj,kaip mėšlungio...Gal žinot, ką gerti nuo skausmo, nes išrašė neseniai DAI RUN tokius vaistus, bet nepadeda.Operuotis velniškai bijau,nes manau, išvaržas reikia operuot,kol jos rdquo; šviežiosrsquo;

Greta

2015-03-09 17:03

Jeigu negerciau nuo skausmo negaleciau eiti i darba, o mesti visiskai ir nudirbti - stogas nuvaziuos.Siaip esu be galo jautri, tai iseinu i darba, pabendrauju su zmonemis visgi diena greiciau praeina.Tai as kasdien geriu vaistus, aisku kad save zudau, bet kaip gyvent. Mano gydytojas sako skauda ir skaudes. Jei nepadeda viena tablete gerk po dvi:((

janiku

2015-03-09 12:03

Kiek zinau du- Kieda ir Kvascevicius. Kvasccevicius daugiau galvos operacijas o Kieda stuburo Taip man rekomendavo patys medikai ir atsiliepimusgerus skaiciau

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių