reda

2015-03-13 09:03

Labas, aš čia vėl su savo klausimais, gal kas bandėte laikytis dietos ir kaip sekėsi? Man gyditojas patarė,bet vis neturiu nusiteikimo vėl visko atsisakyti.

zilvinas

as planuoju vaziuot i sanatorija geguzes menesi,nu aisku jeigu sveikata nesuges.patiko man ten bendra manksta.vaziuosiu dabar i palanga,i vyturio sanatorija.seniau buvau zuvedroj,bet jos nebeliko,buvau dar abromiskej,viskas ten puiku,bet nebuvo visiskai jaunimo(nu sneku apie 30metu).zmona dabar danijoj,cia siunte lissas,ketvirtadieni turi grizt,papasakos ka ten veikia musu draugai.iki

grazina

sveikas gyvas as kaip as.pasigedom jusu.ilgai nerašet.vertinam su vyru jusu pasirinkima,netradicine medicina.tai musu su vyru nuomone tiktais,bet organizmas ira bejėgis pats kovoti su šia liga.liga progresuoja kiekvienam individuoliai.dieta gali padėti kada yra žarnyno susirgimas.prie ligos paumėjimo yra tik vienas vaistas prednizolonas.jau po savaitės juntamas pagerėjimas.20 metu vyro praktikos.mano vyrui dabar buvo pradėjus tirpti koja,bet po hormonu terapijos koja atsistatė 80 procentu,po savaitės.B grupes vitaminu,žuvu taukai.ir vel gyvenimas šiečia šiltesne spalva.prieš 10 dienu buvom santariškese,ten daktare jam išraše vaistu nuo raumenu kaitimo,ir ka jus manot,vakar be niekeno pagalbos važiavom i santariškes pas daktare.pagerėjimas ivyko per gera savaite.mums iki vilniaus i abu galus apie 300km.prieš tai i vilniu prašem draugo,kad nuveštu.iš gyvenimo klaidu žinom,kad negalima ir neverta pasitykėti vienu daktaru.patykek nieko neprarasi,kreipdamasis i kitus daktarus,o tik daugiau laimėsi.tai nors žynosi,kad daug dėl saves padarei,kad galetum auginti sunu ir žmona myleti.tegul buna ir ta netradicinė medicina šalia,bet tradicine tegul buna pirma.O dabar labai atsiprašau jai savo nuomone jus iskaudinau,bet čia tik musu nuomone.Mes gerbeme jusu nuomone.sveikatos jums ir jusu artimiesems.

Vita

2015-03-13 08:03

gal baigiam ta tema, as tik norejau pasakyt, kad su sia liga buna ir tokiu sutrikimu, o savo seimos gyvenimo nenoriu viesai narpliot ;)

Vita

2015-03-13 07:03

man 29 metai, mes vede jau 8 metus, ir as manau, kad turiu labai gera vyra visom prasmem. nemanau, kad beda del vyro, juk netekejau uz pirmojo.tiesiog yra kaip yra, mes kaip ir susitaike su siuo faktu.

Mona

2015-03-13 07:03

Tai ir pasidalink su visais,kokie tie rezultatai. Reklamines medziagos apie ozonoterapija yra, bet noretusi isgirsti ir tai, kaip ji is tikruju veikia.

zanna

2015-03-13 06:03

Rezultatai kokių siekiau, tokie ir yra, tos procedūros nei žodžiu nei raštu neatliekamos. Jei sudomino, kai atliks tyrimą , praeisi porą kursų po 10 pasidalinsi isvadom ir su kitais. Reikia veikt, o ne dairytis, pateiktos info turėtų pakakt, reklamos su rdquo;paterimaisrdquo; nebus

zilvinas

2015-03-13 06:03

aciu airemai ir visiems kitiems

Vita

2015-03-12 19:03

na ir as ikisiu savo trigrasi... xa xa man tikrai yra pavizdys... labai dekinga jam uz suteikta informacija, jos tikrai buvo daug ir naudingos. o kad zmogus sirgdamas musu liga dar taip smaiksciai moketu pateikti visa sita informacija ir taip draugiskai ja dalintus, manau yra privalumas. juk daugelis is musu tik verkia ir nieko nedaro. patys sau nesugebam padeti, o kau jau kalbeti apie pagalba kitiems...

zilvinas

2015-03-12 17:03

suduvi,ne as is rimto sakau aciu.nuejau koks esu,nieko nevaidinau.nu ir viskas ok.:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių