lina

2015-03-15 09:03

laba diena visiems.man vakar buvo keistas priepuolis,kraipus spaudimas krutinej.To dar man nebuvo.gal nuo antibiotiku, tris dienas geriau.Ir dar vaistu begale vartoju.ir dabar jauciu spaudima,gal kam is jusu tokiu problemu yr?

irena

2015-03-14 13:03

tikrai zinau,kad daug kas priklauso nuo gyvenimo budo ir aplinkos kurioje gyveni,itampa,stresas patys didziausi priesai,gerti kruvas vaistu cia neiseitis,man padeda knygu skaitymas,pabandykite

lola

2015-03-14 13:03

gal pabandome diskutuoti apie tai kaip sit1 baisi1 liga nugaleti?Nujauciu, kad vaistu yra tik mes nezinome kokie. Beja man labai padejo cili pipiru valgymas. Pajautusi pablogejima as ju valgiau gan daug, ciaudejau, verkiau, bet visvien nurydavau ta baisu prieskoni. Ir pagerejo. Gal tai sutapimas, o gal padejo?

zen

2015-03-14 11:03

ačiu.suradau internete ,supratau kas tai tik kainos truputi rsquo;rsquo;piktosrsquo;rsquo;.pagalvosiu ,del sveikatos reikia pasistengti

zen

2015-03-13 08:03

apie elektrostimuliatoriu negirdejau .koks tai prietaisa ,kur galima rasti.aciu

zen

2015-03-13 07:03

sveiki sulauke gražaus pavasario ryto .noriu paklausti ,ka daryti ,man labai aptirpe rankos ,ypatingai dešine .smulkesni daikta tik ji matydamas galiu paimti ,o jei nematau ,tai apčiuopti negaliu .turiu kamuoliuka-ežiuka masažui ,bet menkai padeda .gal kas koki vaista zinote kas pagerintu jautruma .as pastoviai vartoju B grupes vitaminus ,kalci magni ir selena .jie amwai firmos /ne reklamai/. o ligos eiga tokia -prasidejo nuo to, kad kojos kliuvo už menkiausio nelygumo ,dabar kairė koja tik kaip atrama ,desine dar truputi veikia ,turiu vaikstyne ,tai jos pagalba galiu iš kiemo iseiti .darbingumas 30proc. ,na ir kas puse metu pasistiprinu solumedroliu ,apie 1,5 men buna neblogai ,tik rankos nepagereja -nejautrios .taip ir tesiasi gyvenimas .aišku i liga nesu pasinėres taip, kad butu mintys tik apie ja ,bet kartais pati primena .stiprybes visiems .kiek imanoma optimizmo ir pirmyn ....

aistė

2015-03-12 19:03

Man tai is kart skyre,as dar gerai vaikstau ir pakankamai gerai jauciuosi.Susileidusi nejauciu jau jokio pasalinio poveikio, nors is kart labai karsciavau ir galva skaudedavo.Dabar savijauta puiki,kad net svajoju testi mokslus.Nutraukiau kai susirgau.Sergu neseniai,net metu nera.

dana

2015-03-12 18:03

kiek zinau,vaistus ,jei turit minty interferonus,skiria tiems kurie gana gerai vaiksto,gali nueiti nemaziai 1 km.ir kai ligos atakos buna nedaznos.

dana

2015-03-12 14:03

man del to ir dare punkcija,nes galvojo kad sergu meningitu,skubiai reikejo gydimo,o nezinojo kokia liga.Nezinau ka jie ten mato,bet kad valdzia kompensuotu sis tyrimas butinas,is jo tp.matosi ar sergam IS,tp.lengviau vaistu doze skyrti.Geros visiem pavasarines nuotaikos :)

alius

2015-03-12 13:03

O man visai nieko nebuvo,net nejauciau. Galva truputi skaudejo ir tiek.Bet as taip ir nesupratau ka tas punkcijos tyrimas parodo.Skaiciau,kad tikslinga siuo tyrimu nustatyti ar meningito nera,tuberkuliozes, bet del isetines tai nezinau

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių