asta

2015-03-15 12:03

Tie "jie" tai būtų mano vyras ir jo meilužė. Ir tiesą sakant man visai ne depresija , aš tiesiog pavargau nuo kasdieninės paniekos ir įžeidinėjimų.Gyventi verta , aš sutinku , jau vien dėl vaikų , bet kartais taip sunku

zilvinas

asta,gal mano nuomone ir bloga,susirask savo miesto draugija,gal susibiuciliausi,nors laikinai iseisi is tos depresukos,o paskui ir visiskai.asta,nusisypsok,ir toliau gyvenam.iki

Malvina

Kažin kodėl gydytojai tyli apie ,mum priklausančias privilegijas,lengvatas.O ir socialiniai darbuotojai nieko neinformuoja...Suprantu ,kad patiem reik domėtis,bet ,turbūt kaip ir visur klesti korupcija.Korumpuota valdžia-korumpuotos ir jiem pavaldžios socialinės tarnybos.Žodžiu,mokėsi -gausi.Niekas nesikeičia.Tik iš kur išknist????....

simas

Aš irgi tokios nuomonės,kad duoti komisijai nesąmonė. Už ką?

lina

o ar neigaliems vaikams taikomi tie poreikiai

Vytas

2015-03-15 11:03

Pamirsau: O kas tie, įt.y. kas cia taip sako ir ar tau labai svarbu ka jie ten paisto? Kas, jei ne tu pati turi su ta beda gyventi? Spjauk, kas turi nors siek tiek supratimo , kad apart narkotiku yra ir kiti "nuostabus" dalykai - tas supras, bent jau pasistengs...O jei turi laisvo laiko ir noro tai parasyk man : weetus@omni.lt
Bematant turesi siokia tokia parama:)

Vytas

2015-03-15 10:03

Gyventi irgi nesveika, nes nuo to mirstama :)))

Vytas

Asta tik baik chia depresuoti..."Niekas suniukui nepakels uodega, tik jis pats."
Nemanau, kad cia daug zmoniu, kurie t.y. kuriuos ta liga "nepradziugino"...as ir pats turejau isbraukti visus savo gyvenimo planus ir gyventi su ta nuostata : " Ziurim ka turim ir t.t. " Baik deptresuoti ir susirask tai, kas tave dziugintu kas diena...tai sunku, bet imanoma.
Pats sunkiausias "bajeris" , jei pats saves nemyli.:(
Viskas laikina ir viskas bus gerai

asta

Sveiki visi , jau seniai skaitau jūsų diskusijas , bet niekad nedrįsau prisijungti. Sergu aš jau senokai , pernai gavau invalidumo grupę . Žaviuosi jūsų optimizmu , noru išgyti išbandant visus įmanomus būdus , bet sakykit ką daryt kai gyvent nebenori , kai esi niekam nereikalingas , kai tau tiesiai pasako , kad pagalbos nesitikėtum ir aplamai geriau būtų kad tavęs nebūtų.Gal kas turit panašią problemą ir kaip su ja tvarkotės?Dėl sveikatos aš dar kaip nors , bet gyventi aš jau nenoriu

stasė

2015-03-15 09:03

kadangi as jau senokairdquo;namu aresterdquo;,tai del grupes vargu nebeturiu,bet kai viena karta atejusi israsyti vaistu gydytoja dar nuo duru pradejo burbeti,kad labai uzimta ir neturi laiko,tai as maloniai atsiprasiaujog sergu ne veziu ir taip ilgai uztrukau siam gyvenime.nusiraminoir pareiske uzuojauta del sunkios ligos ir kad nelabai gali kuo padeti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių