gidaspo

2015-03-20 20:03

aciu uz patarimus.Rytoj ruosiuosipas daktarus delsavo PA. Depresijos neturiu,su nuotaikom ir baimem lyg ir gerai,bet tik ta beprotiska PA simptomatika baigia pribaikti,darausi ne zmogus,o iskamsa. Nezinau oas ka pirma eiti pas neurologa,pas psichiatra ar pas psichoterapiauta? Kaip jus manot.Aciu

saulė

2015-03-20 19:03

Dekui uz nuomone :) Visada su savim turiu Lexotanilio, kai uzeina priepuolis isgeriu ir viska kaip ranka nuima. Tik paskutiniu metu kazko nematau baltos dienos:( viskas juoda. Tai gydytojas man israse ta xanax. Galvojau, kad koki kursa raminamuju reiktu pagerti, kad akyse prasviesetu. Matyt man jis netinka, nes jauciuosi apsvaigusi, zodziu rsquo;plavinejursquo; ir tiek, nieko gero. Apie nuotaikos pagerejima nepanasu net is tolo...

Martynas

2015-03-20 18:03

Xanax man nelabai tiko, bet prie Clonasepamo tai pripratau, man jis pagerina savijauta ir nezinau kiek dar juos gersiu bet bandysiu jau pratintis be jo.

Antanas

2015-03-20 18:03

O pagerus ilgesni laika priprantama ir reikia vis daugiau.

saulė

2015-03-20 16:03

Nu galvojau, kad nuotaika pageres, nekalbant apie visus kitus blogumus (nerima, baimes, panika ir t.t.). Gal tuos vaistus reikia kartu gerti su kitais kokiais, antidepresantais?

saulė

2015-03-20 16:03

Gal kas nors galite parasyti kaip jus veikia xanax (man gydytojas israse puse tabletes vakare pries miega). Geriu trecia vakara, jauciuosi apsvaigusi, mano busena ne kiek nepagerejo. Gal po kokios savaites poveikis atsiranda???

gidaspo

2015-03-20 15:03

SORRY uz klaidas,klaviatura slubuoja:)

gidaspo

aciu,guru,tu labai konkreciai mokiatsakyti.Cia tavo talentas:))O kamanai apie migrenos itaka PA?

ATS

Laiškas forume rdquo;Ne tik depresijardquo; (puslapio viršuje, tarp penkių populiariausių).

gidaspo

2015-03-20 14:03

norisi pasitarti,gal kas turi panasios patirties. Turiu labai stipria migrena kartai su aura,kartais be.Man atrodo,kad migrena man skatina PA issaukima.O kai isgeriau Imigrano,vaisto nuo migrenos,tai siaaaubas,migrena praejo,bet kaip dave PA tai maza nepasirode,oioi,kol atsipurciau ,isdrebejau ,salau,kaitau,prakaitavau,rodes ir liezuvis kuolu virto ir burnoj nebetilpo,depersonalizacija,nerealumo jausmas ,o is WC puse paros neislindau.Apie minciu klaikuma tai net nebenoriu prisiminti.Zinau,kad nemirsiu,zinau,kad tai PA,bet idomu,as migrena turi itakos tam pasireiksti.Aciu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių