violla

2015-03-27 08:03

Prisidedu ir aš, prie jau neieškančių kompanijos:)..

Leta

2015-03-27 07:03

Kviečiu visus į susitikimą. Kaip visada, paruošiau kavos ir arbatos. Pageidaujantiems galiu dar pasiūlyti riešutų.
Susėskim visi už apvalaus stalo, Simeli, ar pasikrovei per antradienio konsultaciją teigiama energija? Guru, užimk stebėtojo vietą ir sek, gal kam reikia tavo patarimo. Violla, žinau, kad skaitysi mano žinutę. Užkask kovos kirvį, priešas buvo netikras. Ateik su savo nepasiduodančia energija ir netradiciniu išmanymu. Mėgstu mišrias kompanijas, todėl kviečiu ir rdquo;opozicijąrdquo; - dr, piliulę, ir visus kitus. Ypač dr. man smagu sekti jūsų mintį, joje visada randu racijos ir žmoniškumo.
Visi turim galimybę pasirinkti arba ambicijas ir užgauliojimus,vedančius į aklavietę, arba bandymą suprasti vieni kitus ir judėjimą tolyn. Jūsų valia spręsti.

Leta

2015-03-27 07:03

O šiandien Kaune pavasaris jau tikras, bet pajūryje pilna sniego ir buvo didžiulė audra su griaustiniu. Taigi visko pilna. Kad taip ir mūsų gyvenimuose būtų visko - ir džiaugsmo ir liūdesio. Depresija yra liga kuri sunaikina malonumą gyventi, todėl gyvenimas pasidaro pilkas, kamuoja amžinas liūdesys, prisideda nerimas.
Užmuškim liūdesį, siūlau visiems išeiti į lauką ir pasivaikščioti pusvalandį Tiesiog dabar

dita

2015-03-27 06:03

Wiolla, gal galima jūsų paklausti,kokia netradicininkų nuomonė apie sisteminę raudonąją vilkligę. Man diagnozavo sausio mėnesį,labai tinsta sąnariai ir laikosi nedidelė temperatūra.
Ar manote,kad vilkligę galima dar plius gydytis ir netradicinės medicinos metodais? Gal turite patirties? Dėkoju iš anksto už atsakymą.

rasa

2015-03-26 21:03

net netikejau, kad kazka tiek rasiu :)
siena kaip atsirempti

zunda

2015-03-26 20:03

viollai

Jau pavėlavau arbatos ?
Tikriausiai. Tai nors parašyk, kuo skiriasi indiški nuo lietuviškų kmynų.

doppelgänger

2015-03-26 17:03

Zundai

Patikėk. O "Katinas juodas, katytė balta" (Black Cat, White Cat) vienas iš mano mylimų filmų:) Galima ir ne balkaniško balagano paklausyti, vėl nepatikėsi, nes man patinka Tom Waits:

www.youtube.com/watch?v=1wfamPW3Eaw

viollaa

2015-03-26 15:03

Negi niekas negyvena - užimsiu viena? Tai užeikit arbatos. Turiu indiškų kmynų. Man patinka:)

AM

2015-03-26 11:03

Negerkit vaistų.Pinigus geriau panaudokit kitur.Negeriu jokių nervus raminančių.Nėra depresijos,o yra tik žmonės,kurie sau priperša ją.Jei kažkas smegeninėj negerai.Ieškokit linksmybės.Galų gale išgerkit taurelę degtinės,ar vyno kas jums tinka,įjunkit muziką,pašokit,kad ir viena,pasimatuokit kokį gražų rūbą.Jei atrodo,kad negerai tik negulkit.Labai gerai baseinas,ar karšta(šilta) vonia,jei nėra rūgščių alaus taurė,paskaitykit gulėdami vonioje.Suraskit nusiraminimą sau,galų gale kam nors paskambinėkit(paskambinę)patylėkit papykinkit ką nors-patikėkit praeis.

zunda

2015-03-25 22:03

D

Tik nesakyk, kad tau patinka šitas balkaniškas Bregovičiaus balaganas. Nepatikėsiu. :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių