Johnas

2015-03-29 09:03

Tkrai nieko sudetingo ar neimanomo nera su tomis sanatorijomis.. Va siandien buvau suzinot ir jau zinau, kad po velyku vaziuosiu pasilepint... Ti belieka sugalvot kur vaziuot:-)

dana

2015-03-29 08:03

as gyvenu Vilniuj,gerai vaikstau,galvodavau kad gal silpnesnius siuncia,bet po paralyziaus tp.nesiunte,stojausi ant koju pati,net vaiko lovyte sulauziau,nes naudojau kaip treniruokli :) Apmaudu kad serantis turi dar kovoti uz tai ,kas jam priklauso,galu gale pasiulytu nors pusiau apmokama.

valdas

2015-03-29 07:03

Turiu ir as keleta draugu kurie supranta mane.Mano busena,kad yra vietu kur man tikrai per sunkus tas darbas ar kas kita.Stengiasi padet,pavaduot.Bet yra ir tokiu kurie to nesupranta ar nenori suprasti.Bandziau karta kita paiskinti,bet kaip i vandeni.Tegu zinosi.Nezadu as pries juos nusirengineti tipo koks as vargsas ir t.t.Zmona tai liuks.Didzioule parama ir uzuojauta.Viska ji zino,viska mato kada as pavarges,kada man blogai,kada gerai,kada man sunku.Ta pati ir apie sunu pasakyciau.Mano pavaduotojas,rsnkos ir kojos.Taip galiu pasakyti savo dabartine busena esu patenkitas.Zinoma su neserganciu ner ka lygint.Kad taip dar daug metu laikytuos,ner ko skustis.Jau su dabartinem negandom susitaikiau,susidraugavau ir visai neblogai iseina.Rodos taip ir turi buti.O kaip sveiki zmones jauciasi jau pamirsau,nes ta liga jau 20 met.mane pylina.Sekmes visiems.IKI.

Juozas

2015-03-29 07:03

Parasykit likimo draugai savo nuomone apie naujus vaistus, israstus Naujojoje Zelandijoje, negi nei vienam tai neiziebe bent kiek vilties? kazkodel beveik niekas apie tai nepasisako.dekui

BiruteR

2015-03-28 20:03

Atsiprasau :( - Sativex yra vaisto pavadinimas

BiruteR

2015-03-28 20:03

Baclofena esu seniau bandziusi, bet nuo jo nebuvo geriau, o salutiniai poveikiai kankino. Ispanijoje ir Anglijoje jau patvirtintas ir naudojamas naujas IS vaistas "Salivex", pakaitalas Baclofeno. Tai purskalas is kanapiu aliejaus, deja turbut kol ateis iki LT dar ilgai laukti :) Zinoma daug kam ir rukymas kanapiu padeda, tik nevisi gali, o sausainius kepti irgi reikia moketi. JAV smagu, neurologas israso recepta kanapems ir nueini i klinikas, ten gali pasirinkti ka nori, sausainius, saldainius, piliules, net sviesta... gaila tik sveikatos draudimas neapmoka :(

valdas

2015-03-28 19:03

Sendiena kalbejaus su 2 daktarais intenferono klausimu.Ju nuomone tokia.Gauni. imk.Ner ka prarasti.Liga nestovi vietoje.Vaistai israsti ne seip sau.Jei ka darytu bloga butu senei nuimti.Jei pirktumei,tada svarstytinas klausimas butu,kokia kaina.?Tad ner to blogo kas neiseitu i gera.Pabusiu dar vienas eksperimemtas.
Mano daktare sako,kad pablogejimas galimas,pradejus leisti intenferona ,bet jis turi atsistatyti po kurio laiko.Tad Valdi pirmyn.Zinai lietuvio bruozas.Koks sudas bebutu,svarbu,kad uz dyka.IKI.

studente

2015-03-28 18:03

O galbūt jūs jaučiate ne galvos svaigimą, o tai yra nuovargis? kaip manote? IS dažnas nuovargis, dažniausiai tai stiprus, "neiveikiams" nuovargis, kuris gali atsirasti bet kuruo paros metu ir be jokios priežasties - staiga pajuntamas didžiulis mieguistumas. Yra vaistas antidepresantas FLUOKSETINAS(prozac) puikiai mažina nuovargį ir neturi žymesnio pašalinio poveikio, tačiau pries pradedant ji vartoti reikia kreiptis pas medikus ir issiaiskinti ar jus toleruojate si antidepresantą. taip pat palengvejima gali suteikti stimuliatoriai kaip - PEMOLINAS(cylert) ir METILFENIDATAS(ritalin), bet jie turi nepageidaujamu reakcijų, trikdo miegą.

studente

Sergant šia liga reikėtų atsisakyti VISIŠAKAI alkocholinių gėrimų (net 100g. kenkia) analogiškai ir rūkymo. Kadangi nuo tų 100g, pagerėjimas būna, tačiau tokiais pagerėjimais kenkiate tolimesnei ligos eigai.

META

patarkite, kaip kovoti su ta nuotaika?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių