rima

2015-03-31 15:03

Man irgi buvo toks momentas,kai ne uz ka nenorejau vaistu gerti ir kazkaip savaime susitvarke.Bet buvo ir toks momentas,kai niekaip savaime nesusitvarke.Ir jeigu ne vaistai,tai ne kas butu buve.Todel niekada nesakyk niekada!
Dabar geriu Efexor ir daugiau nieko.Be galo gerai jauciuosi!Pirmas savaite jauciau pasalinius poveikius,taciau greit praejo.Svoris ne tik kad neauga,bet sumazejo,o valgau tai tikrai gerai.

giedre

2015-03-31 12:03

Ačiū už patarimą.Man labiausiai už prislėgtą nuotaiką,vargina didelis nuovargis,nieko negaliu prisiverst daryt,susikaupt,ką nors rimtesnio skaityt.Nors knygas dievinu.Atrodo lyg būčiau pasidarius didžiausia tinginė:)
Ir kažin ar galima gydytojai maždaug nurodyt ką ji turėtų paskitrt?Ji man užsiminė,kad yra gydoma pagal tam tikrą sistemą,pradedama nuo tam tikrų vaistų..Ir kaip supratau-nuo pigiausių.Juk tas fluoksetinas tik 20lt tekainuoja.
Įdomu nuo ko jus pradėjo gydyt?

Leta

2015-03-31 11:03

O ekshibicionistų irgi buvau sutikus - gyvenimas ilgas. Ir net atokioj vietoj, norėjau sutrumpinti kelią per forto krūmus. Bet rimtai neišsigandau. Nuėjom skirtingais keliais ir tiek...

Leta

2015-03-31 11:03

O kas tai per pasienio kontrolė, gal ir aš jos nepraeičiau:)) Gera šiandien mano nuotaika, pasidalinsiu su jumis.
O jei rimtai, tai neatmetu susitikimo galimybės. Netgi noriu to. Bet kaip tai praktiškai padaryti nežinau. Darbe neišeitų, namuose irgi. Be to, kai ką nors pradedu organizuoti, pradedu nervuotis ir pergyventi dėl to, kad nesigauna, taip kaip norėčiau. Ir susitikti pirmą kartą drovu. O kompanija beveik susicementavusi: Viltė, violla, Guru, Roberta, Asara, Debesėlis, Vienas ir dar vilniečių vienas kitas. Ir visai nesvarbu kiek mes šiuo momentu vienas kitą mylim. Svarbu mokytis bendrauti - panašiems ir skirtingiems

Leta

2015-03-31 08:03

Gavau gerą žinią, kad pagaliau beveik po metų sprendžiasi problema, kėlusi man nuolatinę įtampą ir nerimą, objektyvi depresijos priežastis. Keista, bet nesijaučiu gerai. Jaučiuosi kaip suakmenėjusi, viduje kažkas neleidžia apsidžiaugti.

Leta

2015-03-31 06:03

Aš didžiuojuosi savimi, nes sekmadienį padėjau dukrai bėdoje. Ji nustojo verkti ir panikuoti. Abi jaučiamės atgavusios viltį.

Leta

2015-03-31 05:03

Labas rytas,
ar jau pasistiprinote prieš darbo savaitę? Kviečiu kavos, norintiems bus ir šokolado. Užteks visiems, forumo senbuviams, anoniminiams dalyviams ir naujokams. Skanaus.

doppelgänger

2015-03-30 22:03

Zundai

Mistika + košmaras, gal atbaidančiai, bet mėgstu šį derinį, ypač kino mene, tik nepigiam atlikimo variante. Kažkada minėjau, kad vienas mano mylimiausių filmų yra Stenlio Kubriko "The Shining". Patinka ir tam tikros postmodernizmo atmainos, pvz., D. Lyncho filmai.
Bet tai man netrukdo dar kartą palinkėt ramios nakties:)

zunda

2015-03-30 21:03

D

Tu palinki malonių sapnų, bet man tavo linkėjimai nesipildo.:) Arba visai jų neprisimenu, arba sapnai tokie, kad, jei mokėčiau papasakoti, tai būtų neblogas scenarijus filmui. Mistiškai košmariškai kvailas. :))

zunda

2015-03-30 20:03

viollai
Kažkodėl į mano namus neužklysta nauji žmonės, vis tie patys ir tie patys, iš karto žinau apie ką kalbėsim. Nors, tiesą pasakius, nepažįstamų net pro duris neįleidžiu. Gal reikėtų palikti praviras duris ? :))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių