zunda

2015-04-03 21:04

D

Ačiū, man patiko.

Jei labai norėsi sugrįžt, pareisi ir šunkeliais, ne tik klastingais aplinkeliais. :)

O kad sniego nėra, tai gerai, už mano lango paukštukai jau būstą remontuoja, aš juos vis stebiu ir neatsistebiu jų instinktais. Norėčiau manyti, kad jie protauja. :))

doppelgänger

2015-04-03 21:04

Zundai

Opa, sniego nebėra, bent ten, kur vaikštau:) Belieka aplinkeliai, o jie klastingi: bum, ir nėr grižimo atgalios:)

čia tau:

www.youtube.com/watch?v=swQAwnusJVQfeature=related

tarsi viskas vienodai, jau toks stilius, minimalizmas.

zunda

2015-04-03 19:04

D

Grįžti geriausia ta pačia kryptim, tik į kitą pusę, atgalios. Galima tom pačiom pėdom, galima (jei neskubi) aplinkeliais. :)

violla

2015-04-03 18:04

Aš atėjau į šį pasaulį ne patikti,
Ar nepatikti. Kam tų fizinių veikčių?
Aš sprendžiu čia sudėtingiausią amžiaus lygtį
Iš iki šiol visų mums žinomų lygčių.

Aš sprendžiu lygtį tarsi daugiabalsę arfą.
Ir paslaptingą lygtį tarsi Polio Klė
Iliuzijos, kur jo spalvoti lietūs varva
Kaip ašaros, o drobė-lyg keista gėlė.

Aš sprendžiu lygtį su šimtais nežinomųjų
Ir su daugybe rauti pasmerktų šaknų.
Aš lyg tas protestantas Brandas užsimoju
Ir svetimas bei nuosavas klaidas ginu.

/E.Mieželaitis/

violla

2015-04-03 17:04

Kas per dienos aktyvumas...kokie pamąstymai, kokie planai!-žinoma, geri, noriu pasakyti.:) Dabar tik suvokiau, ar rsquo;pagavaursquo; save, kad dėl patikimo arba ne-visai nesijaudinu. Šitas jausmas, matyt, manyje seniai išsitrynė, tiksliau, gyvenimas ištrynė. Esu tokia, kokia esu, jau nėra nei laiko, nei noro keistis. Nors, kažkiek, iš prigimties buvau natūralistė, su įduotu jumoru, tiesmukiška, nepataikaujanti. Va, supratau, kad kažkiek manyje buvo per mažai tolerancijos-todėl, na, mokausi:) Bet egzamino nelaikysiu:)-bijau neišlaikyti...
O susitikimo mintis patraukli ir sveikintina -aš bandau įsirašyti į sąrašo galą.

Vilte

2015-04-03 17:04

tikrai galima geguzes 24 diena, bus sestadienis.

debeselis

2015-04-03 11:04

Jeigu organizuosite susitikimą - ir aš su Jumis. Be to ir nusikirpti reikėtų.

debeselis

Ačiū Jums visoms už nuoširdžius patarimus. Taip aš eisiu į balių, bet mane nervina tas „guzas“gerklėje ko pasekoje dingsta nuotaika. Ačiū ašara už patarimą, naują rūbą aš įsigijau ir to patenkinta. Tu taisykis po baliuko tikiuosi pasirašysime.
Ačiū Tau Vilte, per pietų pertrauką taip ir padariau visą pietų valandą pravaikščiojau lauke. Tikrai gera, atsigauni. Na o nosytę tikrai reiks iškelti neparodyti savo nuotaikos ir negadinti kitiems, pažadu, stengsiuoasi iš paskutinio.
Ačiū Jums už palaikymą.

Leta

Jei norit prasiblaškyti, vienas populiariausių testų:
www.psycorr.com/Psich/lusher.htm

Leta

2015-04-03 10:04

Sveiki, po truputį matau režgasi visai neblogas planas - susitikti Viltės sodyboje. Tuo pačiu ir šukuosenas pasitvarkytume:)
Kiekvieną savaitę einu į grupę, susitikinėju su svetimais žmonėmis, bet kai reiktų su jumis susitikti - būtų tas pats kaip Robertai. Gal kam nepatiksiu, suerzinsiu. O tada ir man būtų sunku, nes vis tik esu per daug jautri, norisi kažkokių super santykių.
Va, pašnekėjau su Vilte, o ką, gal tikrai susitiksim:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių