a

2015-04-04 15:04

visiems graziu , siltu velyku

zunda

2015-04-04 14:04

Gyvenimas iš 100 žodžių

Pirmasis riksmas. Vystyklai. Lopšys.
Pirmasis žingsnis. Žodis. Kosulys.
Vaistai. Ligoninė. Žaisliukai.
Darželis. Brolis. Dviratukas.

Pirma raidė. Mokyklos suolas. Penketukas.
Draugai. Peštynės. Dvejetukas.
Gipsuota koja. Kraujas. Kamuolys.
Mergaitės. Šokiai. Bučinys.

Bendrabutis. Stipendija. Kava.
Kalėdos. Sesija. Skola.
Pavasaris. Alus. Degtinė.
Diplomas. Darbas. Piniginė.

Romantika. Žvaigždė. Naktis.
Glamonės. Meilė. Žavesys.
Vestuvės. Uošviai. Butas. Mašina.
Kolegos. Brendis. Barniai. Nemiga.

Sūnus. Duktė. Verksmai. Lopšys.
Meilužė. Lova. Liūdesys.
Darbovietė. Alga. Planai.
Kelionės. Biznis. Pinigai.

Namai. Šeima. Lietus. Žiema.
Kavinė. Baras. Nerimas. Pikta žmona.
Vasarnamis. Upelis. Augalai.
Migrena. Plikė. Žilė. Akiniai.

Anūkas. Vystyklai. Verksmai. Lopšys.
Spaudimas. Sąnariai. Skausmai. Širdis.
Kraujagyslės. Insultas. Slaugės. Daktarai.
Mirtis. Pamokslas. Žvakės. Angelai.

(autorius nežinomas)

Vilte

2015-04-04 14:04

laba visiems...tai 24 geguzes, as savo darbo kalendoriuje uzsirasiau, kad klijentu nepriimciau...parasiau -susitikimas..;)paskambinau dar vienai moteriskei, su ja kartu gulejome ligonineje, taip pat paparasiau, kad atvyktu, nes mus visus sieja tapati liga -depresija.Aisku, tik sodyboje vyksta statybos darbai, bet mums nemaisys senas namukas)mes busime lauke...As ir savo mamai pasakiau, kad bus susitikimas, ji ir pritaria...

Roberta

2015-04-04 13:04

Tai ryt tada pasėsiu-krapus, salotas, ridikėlius ir ankstyvąsias morkas. Žinai-iš tų sėjimų mano tiek jau ten tos naudos, bet man patinka tai daryti-mankšta savotiška ir pabendravimas su gamta:))Matyt, protėvių žemdirbių dvasia dar gyva:))pas mane žydi krokai ir žibutės.Tulpės kapanojasi įnirtingai aukštyn...

Roberta

Jau turbūt galima sėti visokius ten ridikėlius? kaimynai, matau, šašlykus kepa, atidarė vasaros sezoną-reik suprast:))

Leta

O aš šiandien sodą tvarkiau. Buvo lb apleistas, tai vyras suorganizavo talką ir beveik viską sutvarkėm. Liko pakampių kosmetika, bet tai jau nebaisu. Esu puikiai nusiteikusi.
O jūsų savitarpio pagalba irgi gerai nuteikia, kai reiks ir aš prašysiu siuntinio sveikatos.
Mąstau, kad aš pas Viltę tikrai važiuosiu, manau, kad kvietimas yra natviras, mes visi kviečiam vienas kitą, jūs - mane, aš - jus. Datą pasiūliau dėl tos pačios norų profilaktikos, kad mintys būtų ne apie bet ką, o konkrečios. Daug aiškiau bus, jei kasdien sau kartosim - dvidešimt ketvirtą gegužės norim susitikti. Tikrai dar spėsim pasakyti dvidešimt vieną kartą. O 21 tai OTČKO?

violla

2015-04-04 09:04

Nors vos ir kvėpsiu, bet jau labai suintrigavot susitikimo organizacija. Tokia aktyvia. Jau ir pradedu tikėti,kad jis įvyks. Bet, yra bet. Mes taip priklausomi nuo savo būsenų ar nuotaikų, dar kt. dalykų, todėl suprasiu, kodėl ir neįvyktų. Bet man teko trumpai susipažinti klinikose su Vilte, na, nebent jos šiluma visus sujungtų. Galėčiau pasakyti, kad tai žmogus, kaip saulė...Va. Teikia vilties, išties.
O tu Veta, kokius čia dar klausimus svarstai- šiaip jau privalėtum, netgi, kaip visi kiti/tvarka turi būti!:)/
Na, va, o tas rsquo;honorarasrsquo; ir stringa, tai, gal bendrom jėgom rsquo;išmuštumersquo;?:)))Apie save, šiaip, galvojau geriau...bet, tai kodėl negaunu to honoraro,kažin...gal galit kas padėti išsiaiškinti?:))) Gal dėl to ir taip šiandien blaškosi mano širdelė vienetinė?..

Roberta

2015-04-04 06:04

va, čia , šalia, šios svetainėj,yra žodžiai, kad sveikata-išmintingųjų honoraras. Tikra tiesa. Štai to labai dažnai trūksta. Gal net didžiausias dalykas, ko žmogus gali pasiekti , ir yra išmintis bei dvasios laisvė, pasitikėjimas savim, gyvenimu, valia, dvasinė stiprybė, buvimas savo vietoje, gebėjimas būti naudingu ir galėjimas sukurti kažkokią vertę.Kai gyvenimas ne tuščias, kai prasmingas, nėra tų depresijų nei kitų ligų. Beveik. Na, vis vien esam susisiekiantys indai su aplinka, kitais žmonėm, santvarka ir t. t. , bet visgi, jei sugebi turėti tvirtą centrą, savo ašį, tai esi stiprus nepaisant nieko. Ir išmintingai priimi tai, kas atsitinka-ar liga, ar dar kas. Ne susitaikai, ne nuolankiai nuleidi galvą, bet, įvertinus situaciją, gali pasielgti taip, kaip toj situacijoje galima pasielgti geriausiai.Ale, vat ko ko, bet tos brandos ir išminties taip trūksta.Bet mana tai labai palaiko , kai matau žmones kilnius, neįsivėlusius į banalybes ir smulkmenas, išmintingus, gebančius puikiai išsilaikyti šiam pasauly ne tik vegetuojant, o kažką ir sukuriant, atsakingus, su polėkiu ir kartu tokius paprastus.Mane tai žavi. Ir teikia vilties. Sunku tos išminties ir gebėjimo gyventi gražiai pasiekti, bet bent už mažiausias pastangas galima gerbti žmogų, pasidžiaugti tuo. Tokie trupinėliai, kuriuos matau savy ir kituos, mane įkvepia, palaiko, išvaiko depresijas.Tik reik išmokti tai ir kurti, ir pamatyti kituos. O dažnai taip užsipila akys juoduma, kad atrodo viskas tik banalu, tik beprasmiška, tik purvina. Na, laikau tai žmogaus dvasios silpnumu.Bet gal ir tie silpnumai, tos duobės reikalingos, kad galėtum įvertinti tai, kas virš tos duobės:)) bet jei per tankiai įkritinėjama, galima taip susilaužyti, apsibraižyti,suspirvinti, kad paskui taip ir būna, kad žmonėm bijai pasirodyti:))

Vilte

2015-04-04 06:04

laba visiems...tai aisku visus priimtumem...)

doppelgänger

2015-04-04 02:04

Šiaurei

Na, ir ko nedrįsti, visiems miela (manau) išgirst gerus žodžius.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių