Vilte

2015-04-08 12:04

Laba visiems...siandiena grazi dienele.

Leta

2015-04-08 11:04

Man žodis reikia nebaisus, bet aš už tai, kad tą REIKIA sakyčiau aš pati, o ne kažkas norintis mane sugėdinti. O tą citatą aš be reikalo palaikiau pikta, gal tikrai žmogus norėjo padėti? Dabar galvoju ir ko aš užsigavau?

mergyte

2015-04-08 10:04

Geriu Cipralexa ir svoriui itakos neturi.
Jau 3 men. geriu po 1 tablete (10mg.), gydytoja liepe mazinti iki 0,5 tabletes, bet man siuo metu kaip tik sustiprejes nerimas, tai gal neverta dar mazinti dozes?

Leta

2015-04-08 10:04

Namuose neišeina nuolatos sėdėti prie kompiuterio, todėl įlendu į forumą su pertraukomis. Violla, tu ir vėl banguoji, susitarėm gi, kad gyvensi gerai.Buvau lauke, pasirodo oras visai malonus, be vėjo ir nešalta. Galima ir lauke pabūti. Nepasiduokim nuoboduliui, čia aš pirmiausia taikau sau.Ieškau kas man turėtų prasmę - mezgimas, skaitymas, plepėjimas, žaidimai? Parsinešiau šiandien naują Sudoku Vinį (toks žurnaliukas) eisiu spręsti. Vakar vieną uždavinuką sprendžiau pusę dienos. Bet išsprendžiau!

Roberta

2015-04-08 09:04

Ką aš žinau, mane tai žodelis reikia irgi palaiko. Tiesiog turi daryti, turi dirbti, turi eiti, stengtis. Sukandi dantis ir darai tą reikia. Tad nieko blogo tame pasakyme aš asmeniškai nematau. Gyvenime žmonės turi įvairių motyvacijų-kam meilė, kam turtas, kam reikia. Svarbu, kad tai kilsteli.Svarbu juk nepasiduoti. Tikrai būna žmonių, kur išlempa, nes kažkas padaro viską už jį. Žinoma, jei super sunki forma, tai gulasi žmogus į ligoninę. Žinoma, reikia nėra geriausias vaistas, geriau , kai yra nors kiek noriu, bet jei lauksi jo pasyviai, jis gali niekad neateiti, tad drausmė vis dėlto kartais yra tas dalykas, kuris geriausias gyvenimo problemoms spręsti įvairioms, taigi ir depresijai gydyti.Žinoma, labai labai sunku. Čia aš taip galvoju.

Leta

2015-04-08 08:04

Mano bėda nedasakyti iki galo, nepagalvoju, kad kitiems tikrai neaišku, ką aš noriu pasakyti. Aš turėjau omeny žemiau cituojamo tipo rašytoją, kai sakiau, kad yra tokių, kurie žino kaip turi būti ir sako pamokslus mums nežinantiems
Veta, deja, šįkart dėmesys ne tau

visiems (2008-04-04 13:08)

depresija geriausiai isgydo zodelis ”reikia”,kai suprasit,kad reikia dirbti,o ne dejuoti,kad nera nuotaikos,bet praso i baliu,tai isdulkes is galvos visos depresijos

debeselis

Laba visiems.Buvau pas savo gydytoją, rekomenduoja išsitirti skrandį, nelabai yr noras, bet reiks, nes jaučiu kažką pastoviai, todėl nenorėtūsi galvoti, jog vien tik nuo šios ligos. O gal būt kokie pakitimai yra, aišku geriau jų nebūtų.
Geros dienos.

debeselis

Laba visiems.Buvau pas savo gydytoją, rekomenduoja išsitirti skrandį, nelabai yr noras, bet reiks, nes jaučiu kažką pastoviai, todėl nenorėtūsi galvoti, jog vien tik nuo šios ligos. O gal būt kokie pakitimai yra, aišku geriau jų nebūtų.
Geros dienos.

violla

2015-04-08 06:04

Toks vaizdas,kad visi nuo ryto sėdi prie kompų,nes visos funkcijos vėžlio greitumu.

Leta

2015-04-08 06:04

Labas rytas,
ar yra kas gyvas? Aš jau ruošiu kavą, nes Simelis po vakarykščios ilgai miega. Šiandien jau nei šventa, nei darbas, o oras netraukia į lauką. Savijauta irgi ne fontanai. O kaip jūs laikotės?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių