Leta

2015-04-09 04:04

Labas rytas, kam kavos, kam arbatos? Palangoj 6iandien gra=i diena, tuoj eisiu su 6uniu iki j8ros. Geros visiems dienos, kad mintys b8t7 lengvos, jausmai 6vies8s. Na o vaistai, kad pad4t7, 2ia ypa2 tau, Violla.

doppelgänger

2015-04-08 22:04

Viollai

Dėl darbo tu visiškai teisi, negalima burnoti, nes tikrai gali pasijust atsidūręs Dviračio šou darbo biržoje:)

viollaa

Nu jooooo - sunkiai ir sudėtingai čia jūs taršot egzistensinius reikalus. Ko gi čia gilintis : matai žvaigždę,- reiškia yra. Suskaičiuoji ir laikas miegot:) Kam tiek erdvių, sferų? Ko į jas lįst? Vistiek pasiklysim..

viollaa

doppelg

Nepyk - džiaukis, kad darbą turi. Kiti žmogai neturi:) O tai darbas užpyks..

Leta

2015-04-08 16:04

Na ryt iš rytoj būsiu labai užsiėmus, prižadu budėti ketvrtadienį nuo aštuonių iki sepryniolikos valandų. Tik nelabai žinau, ką reikės daryti. Paskutinį kartą budėjau mokykloj, tai tų taisyklių čia nepritaikysi - nėra nuo ko dulkes šluostyti. Ekologiška teritorija.

violla

2015-04-08 15:04

Ne ne, Violla nenulėkė į Akropolio atidarymą, būtų per gaila,velniop,praleisto laiko: juk tokia tuštybė murgdytis minioje ir laikytis džiunglių tvarkos.Peržiūrėjau per kelis metus sukauptą literatūrą,užrašus,parsivežtus iš seminarų.O kiek tiko į pečių! Kai kas liko tik beverčiais popierėliais,nors kažkada atrodė svarbu. Dabar taip viskas aišku...
Va,o kokia aš moteris...megzti beveik nemoku ir neturiu kantrybės. Ir meilės romanų neskaitau,juk taip viskas jau aišku...
Tai ir skaitau visokias rytų filosofijas,savo netradicinę literatūrą,kartais piešiu mandalas.O jau plepėti...taip...o jei dar pašnekovas tinka...Na, ir jau reiškiasi internetinės ligos simptomai...
O dabar mano šeimyna ruošiasi kepti lauke šašlykus...ir kaip įrodyti žmonėm,kad toks maistas-tikras brudas...Nevalgau,tikrai,kitaip, prieštaraučiau savo žinioms ir įsitikinimams.
Va,jeigu, Simelis stintų kada lengvai pakeptų netefloninėje keptuvėje-pėsčia-tiesiai į Tauragę...girdi,Simeli? Nesigirk,o tai ateisiu...

Leta

2015-04-08 14:04

Guru, ta diskusija apie tai ką tinka rašyti į forumą buvo jau seniai. Dabar gyvenam be taisyklių, ką norim, tą ir rašom. Smagu pagalvot man apie jūsų užsiėmimus ir paprastus rūpesčius. O kodėl Simeli, negali nuotrauką atsiųsti elektroniniu laišku? Juk daugelį adresų turi. Suprantu, kad būtų be galo gražu.
O Violla turbūt vis tik į Akropolio atidarymą išlėkė.

mergyte

Jeigu man butu aisku del ko tas nerimas sustiprejes, galbut nebutu ir paties nerimo:(;)

Roberta

nu ale tikrai:)) Ko, Leta, užsigavai:)) Tikrai yra dėl ko labiau įsižeisti:)) Aš įsižeidžiu, kai stengiuos stengiuos, noriu kaip geriau, o išeina kaip visada:)) Norisi gi, kad pasidžiaugtų kartu, o išeina, kad gauni abejingumo dozę, na, bet ką-belieka toliau elgtis, kaip atrodo Man geriausia atrodo:))

guru

2015-04-08 13:04

Ziuriu,kad kalbates ne i tema-tas yra gerai,bet prisimenu kaip tai dariau as,tai forumordquo;lyderiairdquo; nepagailejo priekaistu,nors paskiau patys taip dare.Bet blogiausia tai,kad jie ejo su didelio dvasingumo kauke...Bet cia as neapie dabartinius forumiecius ir nors su nuoskauda,bet be pykcio.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 32 ir 0 svečių