2015-04-10 11:04
mane dar zinot kas veda i depresija ir panika??? o gi medicinines literaturos skaitymas. as prisiskaitau visokiu knygu, zurnaliuku, laidu prisiziuriu, kurios kalba apie ligas ir veda tik depresija. nusipirkau knyga _Emocinis intelektas_ pradejau skaityti skyreli apie depresija. o dieve kaip issigandau!!!! meciau knyga i sona. Ten raso: Kas serga depresija yra pilni itampos ir t.t. kenkia savo sveikatai. yra tikibybe augti vezinems lastelems, augliams, kresuliams, atsiranda rizika mirti. paslkaiciau ir vos is baimes neapsiverkiau. O gydytojas J. Neverauskas, kaip tik aiskina, kad mirti nuo to nera imanoma. kuom cia tiketi????? kaip tu knygu prisiskaitai, tai tada prisigalvoji dsau visokiu nesamoniu. man ant liezuvio atsirado suogas, tai as jau prisigalvojau kad kazkas negerai su burnos ertme, jau norejau begti pas gydytoja, kol supratau, kad tai eilinis mano issgastis, kuris bando mane iveikti, bet as jam stengiuosi nepasiduoti :))) eina sau kaip jau viskas atsibodo. nezinau ar cia juoktis ar verkti......?