violla

2015-04-10 13:04

ooo, pasitaisau gr.:aiškiaregių

violla

2015-04-10 13:04

Na, va...ir gavom velnių, kad nesergam:)))Geras darbas tų rsquo;aiškiariagiųrsquo;-paskaito ir diagnozė aiški,kaip TAŠKAS. Tik pastangos veltui: nei garbės, nei užmokesčio, nei padėkos. Tuo labiau, kad autorius - nuspėjamas:), nors koks ir skirtumas. Tik noriu šiek tiek pasiteisinti, prieš autorių -na, rašiau šiek tiek ir apie vaistus...gal nusikaltimo statusą palengvinsi?:)
Nusprendžiau: paduosiu medikus į teismą už klaidingos diagnozės pripaišymą jau net prieš 5 metus. Kažin kiek prašyti kompensacijos? Gal komentaro /neserga/ autorius apsiimtų advokatauti?:)))Pelnas-per pus.:)))
Vistiek, gerą naujieną sužinojau...
Forumo kito neieškosiu-tingiu. Taškas.

Leta

2015-04-10 12:04

Man labai smagu, kad pas mus dvi naujos dalyvės. Džiaugiuosi, kad mūsų daugiau, daugiau nuomonių, daugiau gyvybės. Yje, tu man atrodai labai stipri, turinti tvirtus įsitikinimus. Pasijutau truputį nedrąsiai šalia tavęs.

Evita

2015-04-10 11:04

mane dar zinot kas veda i depresija ir panika??? o gi medicinines literaturos skaitymas. as prisiskaitau visokiu knygu, zurnaliuku, laidu prisiziuriu, kurios kalba apie ligas ir veda tik depresija. nusipirkau knyga _Emocinis intelektas_ pradejau skaityti skyreli apie depresija. o dieve kaip issigandau!!!! meciau knyga i sona. Ten raso: Kas serga depresija yra pilni itampos ir t.t. kenkia savo sveikatai. yra tikibybe augti vezinems lastelems, augliams, kresuliams, atsiranda rizika mirti. paslkaiciau ir vos is baimes neapsiverkiau. O gydytojas J. Neverauskas, kaip tik aiskina, kad mirti nuo to nera imanoma. kuom cia tiketi????? kaip tu knygu prisiskaitai, tai tada prisigalvoji dsau visokiu nesamoniu. man ant liezuvio atsirado suogas, tai as jau prisigalvojau kad kazkas negerai su burnos ertme, jau norejau begti pas gydytoja, kol supratau, kad tai eilinis mano issgastis, kuris bando mane iveikti, bet as jam stengiuosi nepasiduoti :))) eina sau kaip jau viskas atsibodo. nezinau ar cia juoktis ar verkti......?

Leta

2015-04-10 11:04

Turiu daug pažįstamų psichologų, nes lankiau pas R. Stelingį geštalto programas. Žinau, kad nevisiems pavyksta įsidarbinti baigus psichologiją. Tavo situacija kitokia, tu turi darbą ir nori jį keisti. O gal tau tik supervizijų reikia, be jų dirbti negerai.

Leta

2015-04-10 08:04

O koks ryšys tarp miego, pinigų ir vagių? Juk kai miegam, tai visi geri

Vilte

ir dar, juk cia yra forumas, gali rasyti apie ka tik nori...

Vilte

Laba visiems...kai dejuojam-negerai, kai nedejuojam ir negerai...))tai tada kas gerai?net juokas ima is tokiu rasymu...

mergyte

2015-04-10 07:04

Taip, Lexotanilis (bromzepamas) yra silpnesnis negu Xanax (klozepamas), bet tai aisku priklauso dar nuo doziu.
Esu girdejusi, kad negalima greifrutu geriant antidepresantus, bet praejusia vasara to nezinojau, valgiau po 1 greifruta kasdien ir nieko blogo lyg ir nepastebejau...

Leta

2015-04-10 07:04

Šauni diagnozė, argi kam nors nuo to, kad nesergam, nesižudom, net beveik nedejuojam yra blogai?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių