violla

2015-04-12 18:04

Važiuoja stogas.. tuomet reikia džiaugtis,- vadinas, jis yra! :)

zunda

2015-04-12 16:04

Sveiki visi.
Nesusitvarkau su kompu ir todėl labai noriu keiktis.:) Betgi nemandagu.
O ir nežinau ką čia iškeikus, ar save, ar tą, kas remontavo, o aš dabar klaidžioju kaip dūšia nerami. :)

@

2015-04-12 15:04

GERIAUSIUS ŽMONES SUFORMUOJA KLAIDOS

doppelgänger

2015-04-12 15:04

Visiems ramių švenčių. Lengvai stogas važiuoja, rimties:)

eve

2015-04-12 13:04

o gal kas numano kaip galima padet savo artimam zmogui ,kuris serga depresija? ir stipriai.pas psichologus tikrai neitu ir nieko nepasitiki...nezinau kaip elgtis.kazka bandau sneket ,o sulaikiu tik isizeidimu,tipo nieko tu nesupranti:(nusprendziau stipriai nelisti.gal tai tiesiog zmogaus vidinis konfliktas kuri jis pats turi isspresti.kaip jus manot?

Vilte

2015-04-12 13:04

laba visiems...cia visus priimam, kas tik uzeina cia...)

violla

2015-04-12 09:04

Iš tikrųjų, koks man skirtumas kas ką rašė-jam geriau, taip nerašinėti. Rašys, tai rašys. Tegul. Nors, irgi gerai, jei nuo to tam žmogui geriau. O šiandien, aš aplamai, esu abejinga viskam, kaip ši diena-pavasariui...
Tik-labai patiko rsquo;reto svečiorsquo; parašymas. Kad daugiau tokių:)

Roberta

2015-04-12 09:04

Atsiprašau,jei suerzino mano paštas ir kai kurios mintys.Daugelis kažkieno žodžių kažkaip man rdquo;pripirštardquo;.O ir mano mintys gal blogos, būna visokių savijautų. O paštą su ta rdquo;laimingardquo;padare neseniai man sūnus, dariau vien dėl rutos, kuri yra kitam-kur pagalbos ieško sergantys alkoholizmu, forume, jai rašiau, galvojau, gal norės parašyti man asmeniškai, tai ir sukūrėm tokį paštą su ta rdquo;laimingardquo; kad viltis lyg atsirastų, smagiau būtų lyg.Pas mane ant sienos kabo paveikslėlis rdquo;laiminga boružėlėrdquo; .Norėjau tokį, bet sūnus pasakė, kad per ilgas, tai ir pasidariau rdquo;laiminga.rūtardquo;.Nesu tobula.

Leta

2015-04-12 08:04

Geros eilės, teigiančios viltį. Neįtarinėkim vieni kitų, žinau tikrai, kad tą apibendrinimą rašė ne guru, taigi, Violla, jei tu jį turi galvoje, apsirinki. Ir koks skirtumas , jei žmogus nepasirašė, gal nenorėjo, gal neišdrįso, matyt jam taip geriau. Ateis laikas - pasirašys. O įtarimas mestas ant nerašiusio, gali jį labai žeisti. Daugelis mūsų čia yra labai jautrūs, padėkim vieni kitiems jaustis gerai. Įtarumas irgi liga, jei pasireiškia per stipriai.

rasa

2015-04-12 08:04

laimingoji tai ta pati roberta.ar atvirksciai----

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių