zunda

2015-04-27 19:04

D

Aš registruota, be to, aš- ji, o ne jis. DISKRIMINACIJA. :)))
Pamiršau paspausti mygtuką, ir tiek .

Vienas

2015-04-27 19:04

Sveiki gyvi!
Ziema pakeite pavasaris,todel manau turetu buti nors truputi linksmiau.Kaip ir kas jusu gretose?Nejau nera kazkokio,nors nezymaus , pasistumejimo i sviesesne puse?

doppelgänger

2015-04-27 17:04

Viollai

Linkiu sėkmingai išsikaparot iš duobės. Žinau savo duobes - nedžiuginantis pojūtis.

violla

2015-04-27 17:04

O mano depre šiandien buvo trejetui valandų parlėkusi iš atostogų:)), sakau, gal ką nors pamiršo...pasiautė po dūšią, ir vėl išgaravo...bet prieblandą iki šiol viduj jaučiu:)Tai ir nesuklydau, sakydama, kad grįš vėl net neatsiklausus, ar priimsiu:).O priimti brr-brr kaip nenoriu. Bet ji-akiplėša... Dar vakar, net nesivaideno: ramiai grožėjaus pavasariu, ravėjau braškes, sėdėjau prie laužo.
Šiandien žurnale rdquo;Lemtisrdquo; perskaičiau tokią frazę: Depresijas palaiko nematomi pasauliai, kurie Gėriui netarnauja. Autorė Astrėja teigia, kad mes per mažai mylime save ir kitus. O rdquo;mylėtirdquo; -tai reiškia priimti prieš mus stovinčią sąmonę, įvilktą į žmogiškąką fizinį kūną, tokioje kokybėje, kurioje ji šiuo metu yra, nes kitokia būti ir negali. Bet kiekviena sąmonė turi šansą keistis. Šitai suvokęs nebegali neatleisti.
Taigi MEILĖ MEILĖ. Visomis prasmėmis. O gal ji tik vieną turi? Prasmę.

violla

2015-04-27 15:04

Sveiki...
Ai,buvau prirašius daug,bet apsigalvojau,kad būsiu apkaltinta pesimizmu,todėl ištryniau viską. Ir taškas. Kaip gyvenate?-klausiu ne dėl gero tono...Aš-net nežinau. Niekaip. Nekaip. Nors ir gėlės,ir pavasaris,ir žmonės, ir...visa tai dar pastebiu, bet taip nedžiugina. Visai rimtai galvoju-5 dienom užsidaryti į vienuolyną, visai rimtai...tik susirasti reikia- tam tinkamą. Namuose net pamedituoti nepavyksta.

Vilte

2015-04-27 13:04

laba visiems...Leta perduoda visiems forumieciams linkejimus...ji sake, kad jauj jie uz Varsuvos...

guru

2015-04-27 07:04

Bedugne neturi dugno,nes kosmosas begalinis.

Roberta

2015-04-27 05:04

Aš irgi nepažįstu to ostapenkos.bet gal ir nebūtina:)) Pirma diena po atosotogėlių, vaje, kokia sunki, einu nusipirkti šokokado, gal kiek endorfinais ar kuo ten papildysiu smegeninę:)) Sunku bus vasarą-karštis, tvankuma, išdegins šią vaiskią žalumą, kokia dabar yra. Vasarą taip sunku dirbti, brrr.Dabar-gražausias laikas koks begali būti. Gaila, kad toks trumpas.

zunda

2015-04-26 21:04

Viena iš nedaugelio lietuviškai atliekamų dainų, nuo kurios per nugarą skruzdėlytės bėgioja. Skausmingi žodžiai.

www.youtube.com/watch?v=xKagLnHu5t4feature=related

zunda

2015-04-26 21:04

D

O ar būtinai turi sutapti požiūriai? Jei taip visais klausimais, tada negerai, bet jei tik dėl vieno, anokia čia bėda.

Mano draugė irgi vaikšto į bažnyčią, bet mums tai netrukdo draugaut galybę metų. Nei ji mane bando atvest į tikėjimą, nei mes diskutuojam tikėjimo klausimais. Yra kaip yra.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių