Maja

2015-04-30 05:04

Žinai as irgi daug metu gaydau ta infor
macija Bet kiek raso protingi zmones tai
nera pagydoma Tai duobe Ir nereiskia man
aiskinti kad is jos galima islipti Juk
zmogus beprotis jis mazai ka atsimena jis masto tik apie viena-kaip prisilupti
Jis nagaili nei vieno jam kazkada buvusio brangaus zmogaus O kai mano drauge ji paliko jis per jos gimtadieni
issoko per langa Zinoma girtas Tai buvo
siurprizas Apie koki pakilima galima kalbeti kai nera kam pakilti Sliuzai.

debeselis

2015-04-29 20:04

Citata:
rdquo;marina (2008-04-30 12:16)
Nekad nesakau,mad as meciau gert,visada sakau-nustojau.Matau,kad debeselys kartais yra labai protingas zmogus su gerais patarimais,bet kartais jam tiesiog kyla pykcio priepoliai ir jis iseleja forume.Gal ir gerai,kad taip zmogus isikraunardquo; citatos pabaiga.
Ne viskas tavo pasakyme tiesa.Kada skauda,geriau isimeni.O sitame reikale svarbiausia - neuzsimirsti.Pasiskaityki www.ne-gerk.com ten tokia Nika lyderis.Ilga ilga linijuote buvo nusipiesusi. O siandien??? Prie savo postu raso rdquo;siandien blaivardquo; [tai irgi melas,blaiva jinai nebus niekada...] Buvo rdquo;pliumptrdquo;... O kodel? KODEL??? Kas paaiskins? Manau,kad jinai uzsimirso...

Marina

2015-04-29 09:04

Nekad nesakau,mad as meciau gert,visada sakau-nustojau.Matau,kad debeselys kartais yra labai protingas zmogus su gerais patarimais,bet kartais jam tiesiog kyla pykcio priepoliai ir jis iseleja forume.Gal ir gerai,kad taip zmogus isikrauna

Ramas

2015-04-28 08:04

ar dabar liksiu gyvas?

Ramas

2015-04-28 08:04

ka daryti kai po raminamu vel prisigeriau?

Algimantas

2015-04-28 07:04

Laba diena.
Mano sunui Londone atsitiktinis pazystamas /boksninkas/
pasiule nei tai juokom nei tai rimtai uzkoduti kad visa nenoretu isgerti.Sunui sutikus /nors jis isgeria tik retkarciais kompanijoje/ jis paspaude du taskus ant rankos ir dabar jei jis isgeria nors50 gr.ant rytojaus uztinsta akys ir labai serga.AR ISTIESU YRA TOKS METODAS? ir ar galima ji panaikinti? Jis to zmogaus nepazysta.
Pagarbiai, Algimantas

aaa

2015-04-27 20:04

Na ir prisiskaičiau Jūsų baisybių.... Nors ir taip viskas žinoma.
Esu čia ir rašau, todėl, kad ir aš tokį turiu. Ieškau visokiausios info apie alkoholizmą ir atradau diskusiją. Šiand gryžo girtas. Jau 6-a diena varo. Spėkit, ką pasakė, kai pasakiau, kad girtas? - "Aš negirtas. Tu tiek paark, pažiūrėsiu, kaip atrodysi".
Noriu skirtis. Bet kur šiais laikais dėtis, kai turi tik metus ir nieko daugiau. Gyvenam pas anytą, reikia man išeiti. Neturiu kur... Stebiuosi moterų stiprybe, kurios išeina ir dar sugeba atsistoti ant kojų...

virgis

2015-04-27 19:04

ar cia optimalieciu aktuviausias forumas?o gal yra dar kokiu aktyvesniu optimakieciu forumu?

virgis

2015-04-27 18:04

as jau metai kaip esu samoningas blaivininkas(pries metus praejau G.Sicko metoda) ir ta proga, pirmiausiai dekoju Vasilijui Čepelovui, ir kitiem aktyviem klubo Optimalietis nariams.

debeselis

2015-04-26 22:04

As rasiau: rdquo;tokie patysrdquo;
Tai yra,gerianciam tarpuvarteje,uz siuksliu konteinerio,bus reikalingas geriantis uz siuksliu konteinerio.Gerianciam kabinete bus reikalingas geriantis kabinete.Nebegerianciam anonimui bus reikalingas toks pats anonimas. Tai tarsi kastos,vieni kitus niekinantys ir vieni kitu vengiantys. Bet savo rdquo;kastosrdquo; atstovus jie labai palaikys,uztars ir t.t. Manau,kad si prieraisuma lemia bendrai isdirbta malonumo hormonu rdquo;gamybardquo; Nepriklausomieji,kadangi siame procese nedalyvauja,buna paniekinti ir atstumti...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių