valentina

2015-03-03 15:03

Taip bet as jau pripratau prie ligos anksciau buvo sunkiau labai daug verkdavau o dabar jau man tas pats nes zinau visvien kas bus,tad bukit optimistais.

suduvis

2015-03-03 14:03

candy tai tavo kūnas tau sako kad jam kažkastai negerai per tirpimus ir gal ir audyse ūžia.Dabar tau tik tos ligos pradžia tad laikas susigriebt- perskaityk Polio Brego "Tobulumo Formulė" pakeisk savo mityba,nenaudok gyvulinio maisto ir t.t. Man tik gaila kad žmogus savo klaidas supranta tik tada kada jau nebegali jų ištaisyt.Lai tau candy taip nebus:)))

mantas

2015-03-03 12:03

Lenkiu galva priesmoteris, kurios sirgdamos pagimde vaikus. Vyrai, po kurio laiko suprasite,kad taip gali tik moteris ir dsr mylinti moteris. Mano aplinkoje tra
neviena moteris pagimdziusi tris palikuonis. Nesiimu spresti ar tai gerai.
cia ne mano reikalas. Stenkites gyventi pilnaverti gyvenima,mylekite sutuoktinius ir patys save

mecislav

kai susirgau,1989 metais jokiu vaistu isskirus prednizolono ne buvo,taip ir sirgau,paskui skire PK-merz,bet gavau labai stipru salutini poveiki,dabar geriu tik vitaminus,nuo baclosal irgi kojom dar blogiau,silpsta.i ligonine vos isprasiau siuntima,bet guldyt ne nori.....zodziu aklaviete----vaistu ner,ligonine ne pasiekiama,....ar verta ir kaip pacim pasirupinti savo sveikata,jeigu niekam ne rupi,aciu dar kad zmona mane visur lydi,vaikai rupinasi,bet jie gi ne daktarai

mecislav

gal kas galit ka patarti man.noreciau kokiu laseliniu gauti,vitaminu gal leidziamu,o neurologe sako kad niekas man jau ne pades ir nieko ne reikia,jokiu vaistu.Vasara santariskese pas Kizlaitene padare tik plazma ir viskas,o dabar noreciau pasistiprinti,o visur tik atsisako.gal kas galit ka parekomenduot

mecislav

laba diena.as sergu IS 26 metus.jokiu rimtu vaistu man ne skiria,todel,kad sako jokios naudos ne duos.bet ir i ligonine guldit ne nori.prasiausi i lazdynu greitosios pagalbos.

rimas

2015-03-03 11:03

Iki šiol jaučiausi pusėtinai, galima sakyti neblogai,bet jau apie mėnesi maudžia rankų ir kojų raumenis,gal kas gali patarti ką tokiu atveju daryti?

Rūta

2015-03-03 10:03

Tik sioje svetaineje esu naujoke.Patinka ne visi komentarai.Raso rdquo;nereikia musu smerkti,isskirti is visuomenesrdquo;.Kam to reikia.O reikia dalintis informacija,nes daktarai kaip uzsisiuve. Gal kas isbande ozonoterapija? Apie ja raso labai graziai

suduvis

2015-03-03 08:03

candy jum dar tik pati ligos pradžia todėl dar nieko blogo nejaučiat tik nutirpus nugara ir cypimas ausyse.Aš nutirpimo nugaroj atsikrašiau dirėliu terapija jei tai[p galima tai pavadinti.Ogi per strėnas(kurios buvo nutirpe) išplakdavau aš arbu graugas dirgėgėm.Iškarto atrodydavo siurpiai,bet sudirginimas praeidavo per pusvalandi kad net žymės nelikavo.O vakare pagulėdavau ant skaitliuku(tinka senu laiku) nutirpuaia vieta padėjes.Tik skaitliukus uždekit vienguba paklode.Be bičiu duonelės meginkit gydytis apoterapija,jei normaliai tai bičiu igėlimais.Tik po to kai bitė įgels išsitraukit geluoni kad neprasidėtu tinimas.Be visu tu priemoniu pamėginkit kreiptis pas žolininke-homeopate Balvočiūte.Ji gyvena Mažeikiu rajone,Gyvuoliu kaime jos telefonas 868617224- žinoma geriausia būtų nuvykt pas ja.Jei nėra tokios galimybės pamėginkit rasti vaistinėse Jadvygos Balvočiūtės arbatu arba homeopatiniu lšiuku nuo išsėtinės sklerozės.Aš asmeniškai tai ju gavau Kaune"Muziejaus homeopatinė vaistinė" Tik bijokit heminės medicunos nes ji negydo bet nugydo- žinau pagal save.Sėkmės:)))

Vita

2015-03-03 08:03

na va, grizau is kliniku. klausiau apie ta nauja tyrima del beta interferono poveikio, sake viskas dar tik kalbu lygmeny, tai yra dar tik projektas, dar laukiama finansavimo.ir dar sake,kad labai pradejo valdzia kabinetis del beta interferonu skyrimo, atseit, skiria tiem kam nereikia, reikia ziureti, ar tikrai visiem yra poveikis, ar gal kitiem jis net per didelis.nepatenkinti, kad labai daug pinigu isleidzia musu gydymui. sklinda kalbos, kad prades nuiminet vaistus.zodziu dave, pasidziaugem ir gana. nors man tai nesikabino del nieko, israse ir viskas.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių